GROUP020

  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Recruitment is hun vak onder het motto “Werk is ons werk”. Hierdoor vinden of kennen zij kandidaten die het beste aansluiten bij de eisen van de functie én de organisatie. Met hun expertise en ervaring behandelen zij alle vacatures die binnen organisaties voorkomen. Door onderling intensief samen te werken bieden zij altijd een Partner die het juiste talentennetwerk heeft.

www.group020.com

GROUP020 had behoefte aan een grafische en inhoudelijke update van hun website. De website moest onderscheidend zijn. Daarnaast moest de identiteit van GROUP020 helder naar voren komen en duidelijk gemaakt worden dat zij dé keuze zijn voor kandidaten en opdrachtgevers in de sales, marketing en IT.

  • Opvallend design door een combinatie van unieke kleuren, speelse indeling en uitgesneden foto’s
  • Koppeling met Carerix voor het tonen van passende vacatures aan de juiste doelgroep
  • Ingebouwde blogpagina om bezoekers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied

In overleg met GROUP020 is eerst besproken wat de wensen en doelstellingen van de nieuwe website waren. Hierbij zijn onder andere de doelgroep, de structuur, het kleurgebruik en de verdere grafische vormgeving besproken. Ook is er geïnventariseerd welke functionaliteiten de website moest krijgen.

Uiteindelijk is gekozen voor een opvallend en onorthodox ontwerp met een donkere achtergrond en accenten in opvallende kleuren. In combinatie met de indeling van de pagina’s en de uitgesneden foto’s heeft het ontwerp een dynamisch en modern uiterlijk gekregen.

Verder is er een een API koppeling met Carerix ontwikkeld. Hierdoor is het voor Group020 eenvoudig om vacatures te plaatsen, wijzigen of verwijderen. Bezoekers die solliciteren komen direct in Carerix als match te staan.

Daarnaast is er een onderdeel ontwikkeld om door middel van templates eenvoudig blogs te schrijven waardoor GROUP020 de doelgroep continu op de hoogte kan houden van het laatste nieuws.

Uiteindelijk heeft dit er toe geleid dat GROUP020 zich digitaal écht kan onderscheiden binnen de recruitment business!

Kier Reitsma

Managing Partner
- Group020

De bouw van onze website door SecureDesign is uitstekend verlopen. We zijn erg blij met het eindresultaat. De medewerkers van SecureDesign zijn stuk voor stuk professioneel, betrokken en zeer deskundig. Het was wat ons betreft heel plezierig samenwerken met de gedreven club. Vanuit gedegen adviezen, is wat ons betreft optimaal samengewerkt aan een meer dan uitstekend eindresultaat. We zouden Securedesign dan ook van harte aanbevelen.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten