SECURE DESIGN BLOG

Lees de laatste nieuwtjes, tips en handigheidjes op het gebied van marketing, design, webdevelopment, Carerix en nog veel meer!

Tips en valkuilen voor foto’s op het web

Foto’s zijn niet langer weg te denken van webpagina’s. Op elke website vind je beeldmateriaal - of het nu gekocht of zelf geschoten is. Naast dat foto’s een pagina simpelweg aantrekkelijker maken, kunnen ze ook informeren, activeren, benadrukken of vermaken. Een goede foto helpt je zelfs de bedrijfsvisie uit te dragen, met nadruk op goede foto. Want wanneer is een foto goed? En waar moet je op letten bij het aanschaffen, bewerken en publiceren van foto’s voor web doeleinden?

Lees Meer

Cinemagraphs – Deel 2

Zoals je in mijn eerste blog hebt kunnen lezen, is een Cinemagraph een levende foto. Het is een stilstaand beeld waarbij één of twee elementen in een oneindige loop bewegen. Maar hoe wordt zoiets gemaakt? Dat lees je in dit tweede deel van mijn blog.

Lees Meer

Doodles: Geef een twist aan je logo

Vroeger was het uit den boze om een twist aan het logo te geven, maar tegenwoordig staat persoonlijkheid voorop en wordt het logo steeds vaker aangepast om de sitebezoeker te prikkelen en aan te spreken.

Lees Meer

Cinemagraphs – Deel 1

De laatste tijd zie je ze steeds vaker: Cinemagraphs. Maar wat zijn het en waar komen ze vandaan? Dat lees je in dit eerste deel van mijn blog. Houd mijn volgende blogs in de gaten om te weten te komen hoe Cinemagraph gemaakt worden, welke valkuilen je moet vermijden en hoe je Cinemagraphs kunt toepassen voor jouw organisatie.

Lees Meer

Nieuwe trend: verticale menu’s

Heb je weleens gemerkt dat je naar een website kijkt terwijl je je hoofd schuin houdt? Dan heb ik nieuws voor je: dit wordt de trend!

Lees Meer

Hoe mobile-proof is jouw content?

Al jaren neemt het gebruik van de mobiele apparaten explosief toe. Is jouw content daarop ingericht? Bekijk de checklist voor web-vriendelijke content.

Lees Meer