SECURE DESIGN BLOG

Lees de laatste nieuwtjes, tips en handigheidjes op het gebied van marketing, design, webdevelopment, Carerix en nog veel meer!

Een kijkje achter de schermen bij… Joyce

Altijd al eens willen weten wat een online marketeer doet in een week? En ben je ook benieuwd wat een online marketeer bij Secure Design zoal doet? Neem dan een kijkje achter de schermen van Joyce en kom erachter!

Lees Meer

Hoe verzamel je content voor je website?

Stel je voor: je bent op zoek naar een bedrijf dat websites bouwt. Je speurt Google af op zoek naar de juiste match. Je klikt een pagina aan en.. leeg. Hé, dat is niet de bedoeling. Jij verwacht daar content te vinden. Content heeft een continu veranderende rol. Het is inmiddels meer dan alleen de teksten op je website en daardoor veel belangrijker. Maar hoe verzamel je de juiste content? Dat leggen we je graag uit!

Lees Meer

Weet jij wat een Call to Action is?

Wat wil je nou precies dat de bezoeker doet als hij/zij op jouw website komt? Is het bijvoorbeeld belangrijk dat de bezoeker zijn gegevens achterlaat of dat hij/zij een offerte aanvraagt? Dit antwoord is je gewenste conversie!

Lees Meer

2018 wordt het jaar van kwaliteit, persoonlijkheid en flexibiliteit

2017 was een succesvol jaar voor ons. Zo is ons team van 4 naar 9 personen gegroeid, zijn wij verhuisd, hebben wij onze diensten uitgebreid en hebben wij flink wat nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen.

Lees Meer

Even voorstellen: Melanie Huisman

Met een vers communicatiediploma van de Haagse Hogeschool mag ik Secure Design versterken op het gebied van online marketing. Ik heb uitgekeken naar een plek waar ik organisatie en klant op een positieve en duurzame manier kan binden aan elkaar, daarin ben ik hier op de juiste plek.

Lees Meer

Tips en valkuilen voor foto’s op het web

Foto’s zijn niet langer weg te denken van webpagina’s. Op elke website vind je beeldmateriaal - of het nu gekocht of zelf geschoten is. Naast dat foto’s een pagina simpelweg aantrekkelijker maken, kunnen ze ook informeren, activeren, benadrukken of vermaken. Een goede foto helpt je zelfs de bedrijfsvisie uit te dragen, met nadruk op goede foto. Want wanneer is een foto goed? En waar moet je op letten bij het aanschaffen, bewerken en publiceren van foto’s voor web doeleinden?

Lees Meer

Cinemagraphs – Deel 2

Zoals je in mijn eerste blog hebt kunnen lezen, is een Cinemagraph een levende foto. Het is een stilstaand beeld waarbij één of twee elementen in een oneindige loop bewegen. Maar hoe wordt zoiets gemaakt? Dat lees je in dit tweede deel van mijn blog.

Lees Meer

Doodles: Geef een twist aan je logo

Vroeger was het uit den boze om een twist aan het logo te geven, maar tegenwoordig staat persoonlijkheid voorop en wordt het logo steeds vaker aangepast om de sitebezoeker te prikkelen en aan te spreken.

Lees Meer

Cinemagraphs – Deel 1

De laatste tijd zie je ze steeds vaker: Cinemagraphs. Maar wat zijn het en waar komen ze vandaan? Dat lees je in dit eerste deel van mijn blog. Houd mijn volgende blogs in de gaten om te weten te komen hoe Cinemagraph gemaakt worden, welke valkuilen je moet vermijden en hoe je Cinemagraphs kunt toepassen voor jouw organisatie.

Lees Meer

Nieuwe trend: verticale menu’s

Heb je weleens gemerkt dat je naar een website kijkt terwijl je je hoofd schuin houdt? Dan heb ik nieuws voor je: dit wordt de trend!

Lees Meer

Hoe mobile-proof is jouw content?

Al jaren neemt het gebruik van de mobiele apparaten explosief toe. Is jouw content daarop ingericht? Bekijk de checklist voor web-vriendelijke content.

Lees Meer