Corporate branding

2018 wordt het jaar van kwaliteit, persoonlijkheid en flexibiliteit

24-01-18
Sven Versluijs
1 minuut

2017 was een succesvol jaar voor ons. Zo is ons team van 4 naar 9 personen gegroeid, zijn wij verhuisd, hebben wij onze diensten uitgebreid en hebben wij flink wat nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen. Daarnaast zijn wij in september begonnen met het online zetten van blogs om onze liefde voor het vak met de lezer op het gebied van Webdevelopment, Marketing en Corporate Branding te delen.

Het nieuwe jaar gaan wij in met een herontdekking van onze eigen identiteit. Nieuwsgierig geworden? We geven je graag alvast een voorproefje; een drietal nieuwe kernwaarden! Na veel intern overleg en gesprekken met klanten hebben wij de volgende waarden naar onszelf getrokken: kwaliteit, persoonlijkheid en flexibiliteit. Bij deze pilaren hoort ook een aangescherpte missie, visie en huisstijl waar wij momenteel hard aan werken. Onze website zal uiteraard hierin mee veranderen en zal binnenkort gepresenteerd worden! Houd onze website en blogposts in de gaten voor meer updates.

Wij blijven onze gezonde groei voortzetten. Daarbij houden wij onszelf scherp en up-to-date in ons vakgebied. Dit doen wij door komend jaar regelmatig vakbeurzen te bezoeken en we gaan interessante online seminars volgen om de trends en ontwikkelingen in de gaten te houden. Benieuwd wat de nieuwste ontwikkelingen voor jou kunnen betekenen? Laten we vooral eens bijpraten.

Onze vakgebieden worden steeds complexer en wij merken dat er een toenemende vraag is naar consultancy over diverse online oplossingen. Daarom zullen wij komend jaar onze klanten ook gaan adviseren over de keuze van online systemen, API-koppelingen en inrichting van online systemen. Uiteraard blijven wij ook nog altijd jouw persoonlijke vraagbaak op het gebied van websiteontwikkeling, online marketing en corporate branding.

Van kleine opdrachten tot volledige projecten, wij leveren pas iets op zodra zowel de klant als wijzelf trots zijn op het resultaat. Op naar een mooi 2018!

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.