Overig

Bezoek Secure Design op de Carerix Roadshow 2019

02-05-19
Sven Versluijs
1 minuut

Dinsdag 21 mei 2019 is het weer zo ver: dan zijn wij te vinden op de Carerix Roadshow in Het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. Kom langs bij onze stand om bij te praten of voor een 10 minuten website-scan en volg onze lezing over een goede vacaturevideo.

Tijdens de Carerix Roadshow 2019 hebben wij een stand. Wij nodigen onze huidige klanten graag uit om gezellig bij te praten, maar ook nieuwe klanten om kennis te maken. Daarnaast bieden we jou de mogelijkheid tot een 10 minuten website-scan. In 10 minuten kijken wij naar jouw website en benoemen we de sterke en eventuele verbeterpunten van jouw website.

Samen met Arjan Jonker van TVMC, geeft Sven een presentatie over het maken van een goede vacaturevideo. Deze worden namelijk steeds vaker toegepast op websites en social media als onderdeel van de marketingcampagne. Sven en Arjan nemen de bezoekers van de presentatie tijdens deze sessie stap voor stap mee in het videoproces: van het uitdenken van het concept tot het maken van de video, waar je op moet letten en hoe je de video kunt verspreiden op je website en social media. Schrijf je nu in!

Kom jij ons bezoeken tijdens de Carerix Roadshow? Locatie: Het Hulstkamp Gebouw. Adres: Maaskade 119, 3071 NK Rotterdam.

Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om jouw vacaturewebsite naar een hoger niveau te tillen. Van een klein project of maatwerk tot iets compleet nieuws of iets bestaand. Van vacatures of kandidaten op je pagina, een koppeling met je huidige website en Carerix tot en met ‘mijn-account’ omgeving. Wij hebben ervaren Carerix-developers in huis en zorgen ervoor dat jouw website naadloos aansluit op het Carerix CRM inclusief de juiste begeleiding, hosting en beveiliging. Bekijk ook onze Carerix-pagina of lees onze blog met 12 tips voor een goede Carerix website.

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.