Marketing

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met de Secure Design nieuwsbrief

20-06-19
Joyce Bastiaans
1 minuut

Volgende week is het zo ver: op woensdag 26 juni gaan we onze eerste Secure Design nieuwsbrief versturen! Vanaf dat moment houden we onze klanten elke twee maanden op de hoogte van de leukste trends en ontwikkelingen binnen onze markt, onze organisatie en onze diensten. Fan worden? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en word lid van de Secure Design fanclub!

De doelgerichte nieuwsbrieven zullen een aanvulling worden op onze blogs en social media posts. In de nieuwsbrief zullen we bijvoorbeeld belangrijke updates en ontwikkelingen toelichten, zoals WordPress updates of informatie over Google for Jobs. Ook delen we blogs en video’s die onze klanten niet mogen missen. Daarnaast zullen we ze aanvullen met interessante klantcases die ter inspiratie kunnen dienen.

Wil jij deze belangrijke informatie, leuke trends en interessante weetjes ook niet missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en word lid van de Secure Design fanclub! Dan houden we ook jou elke twee maanden op de hoogte.

Online Marketeer

Van blog tot zakelijk nieuwsbericht en van socialmediapost tot nieuwsbrief: wat betreft online content is niks te gek voor Joyce. Als ze eenmaal begint te typen, is ze haast niet te stoppen. Creativiteit en passie voor het vak in overvloed, die zette ze graag in voor jou.