Overig

Even voorstellen: Melanie Huisman

04-12-17
Melanie Huisman
2 minuten

Met een vers communicatiediploma van de Haagse Hogeschool mag ik Secure Design versterken op het gebied van online marketing. Ik heb uitgekeken naar een plek waar ik organisatie en klant op een positieve en duurzame manier kan binden aan elkaar, daarin ben ik hier op de juiste plek. Creativiteit krijgt hier alle ruimte en in combinatie met de aanwezige expertise, maakt dat ik uitkijk naar de mooie projecten waaraan ik mag (mee)werken.

Creativiteit in marketing moet al snel plaatsmaken voor datamanagement “accepteert u cookies?”. Marketing wordt daarmee bijna een wetenschap, gebaseerd op verzamelde data en de analyses hiervan. Strategieën verschuiven waarin data centraal komt te staat. Termen als hyperpersonalisatie verliezen hun persoonlijkheid, juist tijdens het personaliseren. Als online marketeer wil ik juist de creativiteit laten terugkomen in marketinguitingen, in combinatie met de voordelen van dataverzameling.

Kortom; in de marketingwereld volgt de ene trend de volgende op, dit maakt werken in dit vakgebied zo veelzijdig en uitdagend. Ik zie en gebruik de trends, maar probeer altijd de creativiteit van een organisatie door te laten schijnen. The best of two worlds, zeg maar.

…kun jij mij op verschillende plaatsen tegenkomen. Schijnt het zonnetje, dan zal je mij een wandeling zien maken. Regen en wind, dan liever knus op de bank met een goed verhaal. Geschreven of gefilmd, ik duik er graag in en laat mij fijn meeslepen. In diverse musea geniet ik van de rust en inspiratie die volgt na een dosis kunst/cultuur. Zelf met een kwast in de hand en een leeg canvas voor mij, kan ik heel gelukkig worden. Net als een reisje/stedentripje naar het buitenland, daar zeg ik ook geen nee tegen!

Ik ga met veel plezier en enthousiasme de toekomst binnen Secure Design tegemoet en ben benieuwd wat er allemaal op mijn pad mag komen. Kan ik jou al ergens mee helpen? Stuur mij een mailtje: melanie@securedesign.nl

Online Marketeer

Met een passie voor communicatie en een dosis creativiteit, hield Melanie zich bezig met alle ins en outs op gebied van online marketing. Zij hielp jouw bedrijf om de nieuwste trends toepasbaar te maken voor het bereiken van jouw doelgroep.