Corporate branding

Feestdagen drukwerk? Je bent nog niet te laat!

06-11-18
Theo van der Plas
2 minuten

Maar: wacht ook niet te lang, anders ben je wél te laat. De feestdagen staan namelijk alweer voor de deur. Heb je al nagedacht over wat je jouw relaties gaat geven dit jaar? We zorgen er vandaag voor dat je wat inspiratie krijgt en meteen iets gaat regelen.

Bij feestdagen denk jij misschien meteen aan kerst, maar er is natuurlijk meer. Je kunt als bedrijf ook met Sinterklaas een kaart of ander geschenk naar je relaties sturen. Of stuur een nieuwjaarswens aan het begin van het nieuwe jaar. Maar je kunt ook verder vooruit denken: er zijn nog meer feestdagen in het jaar waarop jij iets leuks naar je relaties of klanten kunt sturen. Wat dacht je van Pasen of Koningsdag? Genoeg keuze dus!

Drukwerk voor de feestdagen kan op veel verschillende manieren. Zo kun je natuurlijk gewoon gaan voor een leuke, unieke kerstkaart en deze sturen naar al je klanten/relaties. Maar denk ook eens aan iets anders, zoals bureauonderleggers, wijnkisten of iets lekkers als een fototaart of petit fours met een persoonlijke boodschap. Alles is mogelijk!

Welk product je ook kiest, we kunnen veel van deze producten vanuit een bestaand ontwerp maken. Dan werken we met een patroon. Wil je liever iets unieks en compleet in de huisstijl van je bedrijf? Dat is ook mogelijk. Dan gaan we een custom ontwerp voor je maken. Zo weet je dat geen enkel ander relatiegeschenk hetzelfde is als dat van jou!

Niet alleen een fysiek product kunnen we voor je regelen. Wil jij graag een feestelijke banner op je website voor Kerstmis of Oud en Nieuw? Ook daar kunnen we bij helpen! We maken eerst een ontwerp en daarna kunnen we deze plaatsen op je website. Of combineer een fysieke kerstkaart met een QR-code en een online persoonlijke boodschap. Je kunt ook een feestdagen-twist aan je logo geven. Zo is ook je website klaar voor de feestdagen.

Wil jij wel nog graag in de decembermaand een geschenk naar je klanten sturen? Dat kan! Wij hebben gelukkig nog tijd om samen met jou iets moois te ontwerpen, te bestellen en eventueel te versturen. Hoe eerder je bij ons aan de bel trekt, hoe sneller we jou kunnen helpen iets unieks te ontwerpen. Houd er rekening mee dat het ontwerpen, bestellen en versturen altijd wel even tijd kost, dus dat je vóór eind november duidelijk hebt wat je wil en contact hebt opgenomen met Theo.

(Ook) hulp nodig bij andere grafische uitingen? Geef Theo een omschrijving van waar je naar op zoek bent en binnen no-time staan jouw denkbeelden op papier!

Grafisch ontwerper

Theo eet, leeft en ademt design. Hij maakt passende ontwerpen voor zowel on- als offline middelen en rust niet voordat jij 100% tevreden bent met het resultaat. Geef hem een omschrijving van waar je naar op zoek bent en Theo heeft jouw denkbeelden binnen no-time op papier.