Website

Laat jouw bedrijfswebsite bouwen door een webbouwer in Leiden

11-03-19
Sven Versluijs
3 minuten

Als je op zoek bent naar een (nieuwe) zakelijke website, ben je bij ons aan het juiste adres. Een professionele online presentatie van jouw bedrijf is tegenwoordig essentieel om met (toekomstige) klanten in contact te komen en jouw bedrijfsverhaal te vertellen. Als webbouwer in Leiden hebben we al meer dan 200 bedrijven in de markt gezet. Wij hebben de volledige design-, web- en marketingkennis in huis. Waarom zou je kiezen voor een webbouwer in jouw regio en waaraan moet een zakelijke website voldoen? We vertellen het graag.

Een zakelijke website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Het is dus belangrijk dat deze er niet alleen professioneel uitziet, maar dat het ook meteen duidelijk maakt wat je doet en waar je voor staat. Een goede bedrijfswebsite bestaat daarom sowieso uit:

  1. De identiteit van je organisatie: een eigen identiteit zorgt ervoor dat je uniek bent en je je kunt onderscheiden van je concurrenten. Zorg er daarom voor dat de website volledig uitstraalt waar je voor staat.
  2. Eenvoudige navigatie: een bezoeker moet eenvoudig over de website kunnen navigeren en snel kunnen vinden waar hij naar op zoek is. Bij voorkeur zou alle informatie binnen één tot maximaal twee clicks te vinden moeten zijn. Een duidelijk menu is daarbij belangrijk.
  3. Een goede boodschap: een overtuigend verhaal, dat volledig aansluit bij jouw doelgroep, zorgt ervoor dat een bezoeker direct weet wat je voor hem kunt betekenen en het daardoor een lead of aankoop oplevert.

Als jouw bedrijf in Leiden of in plaatsen in de omgeving zit, zoals Noordwijk, Leiderdorp of Voorschoten, is het prettig om met een webbouwer samen te werken die uit dezelfde regio komt. Wij merken dat onze klanten het prettig vinden als ze gewoon bij ons binnen kunnen wandelen als er vragen zijn, maar andersom kunnen wij ook snel bij hun op kantoor langskomen als dat nodig is. Dat zorgt ervoor dat de lijnen kort zijn en communicatie goed kan verlopen.

Voor het realiseren van een zakelijke website werken wij met een vaste werkwijze. Eerst brengen we in kaart wat jouw wensen zijn rondom de website en denken we mee over het concept. Daarnaast geven we ook advies. Wat past bij een klant? Zijn er elementen waar de klant nog niet aan heeft gedacht? We zorgen dat we groter denken dan de opdracht zelf. Vervolgens denken we ook mee wat per pagina het paginadoel is en wat de boodschap voor de bezoeker moet zijn. Daarbij houden we meteen rekening met conversiepunten en call-to-actions.

Onze ontwerpers gaan vervolgens aan de slag met wireframes en daarna een grafisch design van de website. Of het nu om een maatwerk website of template gaat, wij zorgen ervoor dat jouw website er uniek uit komt te zien. Op basis van dit ontwerp starten onze developers met het bouwen van de website. We vinden persoonlijk contact belangrijk en daarom heb je altijd één contactpersoon. Daarnaast werken we graag samen met jou als klant, zodat je zakelijke website uiteindelijk helemaal aan jouw wensen voldoet. Wij zijn flexibel genoeg om jou te ondersteunen, je te adviseren of alles uit handen te nemen. Jij hebt de regie!

Door een unieke, zakelijke website te combineren met online marketing en corporate branding, creëer je een krachtige identiteit die voor herkenbaarheid zorgt bij je doelgroep. We hebben al meer dan 200 bedrijven uit de omgeving van Leiden, maar ook door de rest van Nederland op deze manier in de markt gezet. Onze ontwerpers, developers en marketeers kunnen vrijwel al jouw wensen realiseren.

Zit jouw bedrijf in Leiden of omgeving en zoek je een webbouwer in de buurt? Neem gerust contact met ons op!

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.