Corporate branding

Terugblik op een succesvol 2019, persoonlijke content in 2020

18-12-19
Sven Versluijs
3 minuten

Wat was 2019 weer een succesvol jaar! We ontwikkelden steeds meer maatwerk oplossingen, heetten nieuwe medewerkers en stagiaires welkom, hebben heel wat nieuwe klanten aan ons portfolio toe mogen voegen en gave projecten opgeleverd. Daarnaast deelden we onze kennis en expertise in blogs, video’s en stuurden we onze eerste Secure Design nieuwsbrief. In 2020 zullen we onze groei doorzetten en blijven we onze passie voor de vakgebieden webontwikkeling, corporate branding en online marketing delen. We geven graag een terugblik op een interessant 2019.

In 2019 schreven we veel blogs, waaronder onze 50e blog. In deze blogs delen we onze kennis van en liefde voor webontwikkeling, online marketing en corporate branding. Op deze manier geven we een kijkje bij ons in de keuken en het is ook een goede manier om onze klanten blijvend te adviseren over ontwikkelingen binnen de vakgebieden en om antwoord te geven op vragen die we binnenkrijgen. We schreven onder andere blogs over de webdesign trends voor 2020, plaatsten een serie blogs over Google Ads en deelden een uitgebreide blog over het project waar we aan werkten voor Heijmans. We geven je hieronder graag een overzicht van de blogs die je écht niet gemist mag hebben:

terugblik op 2019
terugblik op 2019
terugblik op 2019
terugblik op 2019
terugblik op 2019
terugblik op 2019

Ook leverden we dit jaar ruim 20 projecten op, waaronder de maatwerk webshop voor Heijmans Materieel, Carerix websites voor onder andere Ufinity en Ocean Recruitment en diverse zakelijke websites voor onze klant Credit Exchange Group. Maar ook de websites van onze bestaande klanten Octas en Checkmark kregen een opfrisbeurt. We hebben dus zeker niet stil gezeten en dat gaan we in 2020 ook niet doen. Bekijk hieronder een aantal van onze projecten uit 2019:

Sinds juni dit jaar versturen we doelgerichte nieuwsbrieven naar onze klanten. De nieuwsbrieven zijn een aanvulling op de blogs en berichten op LinkedIn, Facebook en Twitter. We delen daarin elke twee maanden belangrijke updates en trends, blogs en interessante klantcases met onze klanten. Ontvang jij hem al? Mooi! Wil je graag lid worden van de Secure Design fanclub? Dan kun je je hier aanmelden. Zo mis je nooit meer belangrijke informatie, leuke trends en interessante weetjes over onze markt, onze organisatie en diensten.

Uiteraard blijven we in 2020 onze kennis en expertise door middel van blogs, video’s en nieuwsbrieven met onze klanten delen. Daarnaast zien we al een aantal dingen veranderen waarbij we onze klanten in 2020 gaan ondersteunen. Zo wordt het steeds gebruikelijker om meerdere manieren contactmogelijkheden op je website te integreren. Waar je voorheen alleen nog een contactformulier op de website plaatste, vragen onze klanten bijvoorbeeld ook steeds vaker om WhatsApp te koppelen aan de website. Zo kunnen bezoekers makkelijk, snel en direct contact opnemen.

Daarnaast wordt het personaliseren van je website belangrijker. Er wordt namelijk steeds meer informatie over de bezoeker verzameld. Bij het personaliseren van je website ga je op basis van de informatie over het gedrag van je bezoeker relevante informatie op een pagina tonen. Denk hierbij aan andere informatie over een bepaald(e) product/dienst of gepersonaliseerde zoekoverzichten. Hiermee zal de kans tot overgaan van actie aanzienlijk toenemen.

Het gaat hierbij dus om marketing automation binnen je website. Wij zijn hierin al stappen aan het maken door voor een aantal van onze klanten diverse tests uit te voeren en samen met de klant marketing automation te integreren op de website. In 2020 verwachten we dit voor meer klanten te doen om zo de gebruikerservaring te verbeteren.

We sluiten graag nog af met een aantal leuke weetjes van 2019. Dus als je gemist hebt wat we in 2019 hebben gedaan? Bij dezen een korte terugblik. In 2019:

  • hebben we onze eerste nieuwsbrief verstuurd;
  • zijn we begonnen met het maken van video’s en plaatsten we er al zeker 9. Bekijk hier ons YouTube-kanaal;
  • leverden we ruim 20 (vernieuwde) websites op;
  • lieten we een interactieve animatievideo maken;
  • organiseerden we onze eerste winactie op LinkedIn;
  • hebben we 27 blogs gepubliceerd;
  • mochten we nieuwe mensen in ons team verwelkomen;
  • hebben we nieuwe foto’s voor onze website en social media laten maken, en;
  • versleten we 3 stagiaires.

We zijn weer klaar voor een nieuw jaar hard werken, succes en plezier. Op naar een mooi 2020!

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.