Praat niet tegen je klant, Praat met je klant.

EMAILMARKETING

Een relatief oude speler in het marketinglandschap, is emailmarketing. Toch is dit middel hartstikke effectief! Het heeft wel een gebruiksaanwijzing, want mails die niet aantrekkelijk zijn voor de ontvanger worden al gauw verplaatst naar de prullenbak – en dat wil je niet. Hoe val je op in de overvolle mailbox van je klant? Wij helpen je met het formuleren van doelen en met het opstellen van een passende emailmarketingstrategie.

Stap 1

InterviewMust/optioneel
Doel bepalenM
Doelgroep bepalenM
Huidige manier van marketing voor de doelgroep besprekenM
Inhoud/onderwerpen bepalenM
Beeldmateriaal bedenkenM
Landingspagina’s vaststellenM

Stap 2

ContentcreatieMust/optioneel
Teksten schrijvenO
Beeldmateriaal maken of verkrijgenO

Stap 3

Campagne inrichtenMust/optioneel
Nieuwsbrief of jobalert opstellenM
Landingspagina’s inrichten/optimaliserenO
Adreslijsten toevoegenO

Stap 4

Email uitsturen en analyserenMust/optioneel
Email uitsturenO
Email analyseren en rapporterenO

M = Must. Dit onderdeel is noodzakelijk voor het maken van emailmarketingcampagnes.
O = Optioneel. De dienst of het product kun je naar eigen wens bij ons afnemen.
*Combineren is mogelijk.

(SEO) teksten

Teksten. Ze maken of breken je email. Of je nu gevorderd bent of vanaf scratch begint, wij helpen je op weg met advies, voorbeelden en bruikbare tips om jouw email tot een succes te maken. Wil je het liever aan ons over laten? Dan zullen we samen de schrijfstijl, de inhoud en de lading bepalen, waarna wij voor je aan de slag gaan. Alles geregeld!

Online adverteren

Je kunt emailmarketing inzetten om online te adverteren, maar er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden om jouw bedrijf, dienst of product bij prospecten onder de aandacht te brengen. Denk eens aan adverteren in Google, op social media of zelfs via YouTubers of vloggers!

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Marcel LuijtenAlgemeen directeur - ML Systems
Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken! http://mlsystems.nl