Praat niet tegen je klant, Praat met je klant.

WEBANALYSES

Een webanalyse kan enorm handig zijn wanneer je de prestaties van je website wilt weten. Met behulp van Google Analytics meten we de site door en rapporteren we de belangrijkste punten. Je geeft zelf aan wat je belangrijk vindt om te weten. Met de kennis die is vergaard uit de analyse, kan actie ondernomen worden om de verbeterpunten aan te pakken. Ook hierbij kunnen we helpen, op het gebied van webdevelopment, (online) marketing en corporate branding.

Webanalyses kunnen onder andere met de volgende programma’s gemaakt worden: Google Analytics, Hotjar en Carerix.

Stap 1

InterviewMust/optioneel
Doel bepalenM
Inhoud rapportage bepalenM
Huidige manier van analyseren besprekenM
Kanalen bepalenM
Looptijd vaststellenM

Stap 2

Opzetten metingMust/optioneel
Doelen + conversiepunten inrichtenM
Analysetools inrichtenM

Stap 3

Start metingMust/optioneel
NulmetingM
Periodiek rapporterenO

Stap 4

Einde metingMust/optioneel
Rapporteren/evaluerenM

M = Must. Dit onderdeel is noodzakelijk voor het maken van webanalyses.
O = Optioneel. De dienst of het product kun je naar eigen wens bij ons afnemen.
*Combineren is mogelijk.

Online adverteren

Nu de pagina’s van je website volledig doorgemeten en geoptimaliseerd zijn, kun je starten met online adverteren. Hierbij kies vanaf welk kanaal je bezoekers wilt halen, op welke landingspagina je ze wilt laten binnenkomen en stel je vast waar je de bezoeker naartoe wilt leiden.

Emailmarketing

Beschik je over een groot klantenbestand en wil je ze persoonlijk aanschrijven? Emailmarketing is de perfecte tool voor het selectief verspreiden van informatie. Ook de nieuwsbrieven of jobalerts kunnen we volledig voor je opmaken, instellen, versturen en analyseren.

Social media marketing

Social media is booming, maar zonder plan kom je nergens. Stel een doel dat bij je bedrijf past. Dat kan bijvoorbeeld zijn naamsbekendheid, employer branding of simpelweg het binnenhalen van nieuwe klanten. Je hoeft ook echt niet op alle kanalen actief te zijn. Blijf vooral bij jezelf.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Marcel LuijtenAlgemeen directeur - ML Systems
Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken! http://mlsystems.nl