7talents

  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

7talents detacheert ervaren professionals en freelancers in (marketing)communicatie, online communicatie en projecten. 7talents professionals gaan tijdelijk voor een opdrachtgever aan de slag, elk met hun eigen expertise en specialisme.

www.7talents.nl

7talents ging verhuizen naar een nieuwe kantoorruimte. Met die verandering was de website ook toe aan een make-over. De bestaande huisstijl en 7 talenten van van professionals moesten duidelijk naar voren komen. 7talents detacheert professionals en daarom moesten vacatures en opdrachten op de website worden uitgeladen door middel van de Carerix-koppeling. Daarnaast moest er een mogelijkheid komen om interessante kennis en informatie te delen via blogs.

We hebben eerst een grafisch ontwerp gemaakt van de website. Dit ontwerp liet duidelijk herkenbaar de identiteit van 7talents naar voren komen. Na akkoord op het ontwerp, zijn we gestart met de bouw van de website. We hebben een directe koppeling gemaakt tussen de website en het Carerix ATS, zodat vacatures getoond kunnen worden. Daarnaast hebben we een mogelijkheid ontwikkeld om interessante onderwerpen binnen het vakgebied te plaatsen door middel van blogs.

  • Frisse en duidelijke communicatie;
  • Herkenbaarheid door het gebruik van kleur;
  • Interessante blogs over onderwerpen die spelen binnen de markt.