Beroependagen

De Beroependagen is een tweedaags carrière-evenement, georganiseerd voor studenten met interesse in finance, economics, business administration of een kwantitatieve studierichting. Het event heeft als doel om studenten in contact te brengen met toonaangevende bedrijven om zich te oriënteren of hun potentiële toekomstige werkgever te ontmoeten.

www.beroependagen.nl

De Beroependagen kwamen eraan. Dat betekende dat de website toe was aan vernieuwing. Daarom ging de commissie van de Beroependagen op zoek naar een partij die een nieuwe website kon ontwikkelen. Hierbij was de wens om een algoritme erin te plaatsen en de mogelijkheid voor bezoekers om zich in te schrijven voor onderdelen van het programma.

Na een uitgebreide brainstormsessie over de wensen van Beroependagen en de mogelijkheden voor de website, is onze grafisch ontwerper gestart met een design van de website. Nadat deze definitief was, zijn onze developers gestart met het bouwen van de website en het gewenste algoritme. De functionaliteiten van de website en het algoritme zijn uitvoerig getest en daarna is er gewerkt naar de livegang van de website.

De nieuwe website heeft ervoor gezorgd dat studenten zich makkelijk konden aanmelden voor de Beroependagen en de bijbehorende activiteiten. Dat heeft bijgedragen aan het succes van de Beroependagen.

  • Studenten kunnen zich aanmelden voor activiteiten
  • Het algoritme verdeelt de aangemelde studenten over de activiteiten
  • De website is gekoppeld met Salesforce en Verenigingenweb

Reinier Cordemeyer

External Affairs
- Beroependagen

Het was een groot project met voor beide partijen uitdagingen, maar we zijn ontzettend positief en tevreden met het resultaat. Secure Design wist goed onze wensen te vertalen naar een design en uiteindelijk ook naar de website. We hebben het als een hele goede en fijne samenwerking ervaren!