Bijscholingscentrum

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Goede zorgverlening begint volgens Bijscholingscentrum bij kennis. Daarom verzorgt Bijscholingscentrum bij- en nascholingen voor zorgverleners, zodat de juiste zorg aan de zorgdrager verleend kan worden.

www.bijscholingscentrum.nl

Bijscholingscentrum ging over naar het CRM-systeem PlusPort en daarom was er een koppeling nodig tussen PlusPort en de website. Op die manier kunnen scholingen worden getoond en is er ook de mogelijkheid om in te schrijven op scholingen. De nieuwe website van Bijscholingscentrum moest een online overzicht bieden in het scholingsaanbod voor zowel zorgverleners en zzp’ers als opdrachtgevers.

  • Scholingen worden direct uitgeladen uit PlusPort;
  • Online inschrijven en betalen op scholingen.

Na een uitgebreid doelgroepenonderzoek is besloten een splitsing te maken binnen de website. Zo kan de bezoeker direct de informatie vinden waar hij of zij naar op zoek is. We hebben de website vervolgens gerealiseerd en de synchronisatie tussen de website en PlusPort ontwikkeld. Daarnaast hebben we SEO-advies gegeven voor het optimaliseren van de scholingen op de website en de website zelf.

Het is Bijscholingscentrum gelukt om met de nieuwe website een duidelijk overzicht te creëren van het scholingsaanbod voor zorgverleners, zzp’ers en bedrijven.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten