Bouwbanen

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Huisstijl
  • Online marketing
  • Website ontwikkeling

Bouwbanen is dé uitzendorganisatie voor de bouw, infra en techniek. Ze bemiddelen vakkrachten en kantoorpersoneel in deze branches, waarbij ze zich richten op uitzenden, werving & selectie en zzp-bemiddeling.

www.bouwbanen.nl

Bouwbanen wilde zichtzelf positioneren als dé uitzendorganisatie voor de bouwsector. Hiervoor was een onderscheidende website nodig waarop vacatures voor alle mogelijke vormen van uitzenden, werving & selectie en zzp-bemiddeling geplaatst kon worden. Daarbij moest de website een strak en modern ontwerp hebben die direct in het oog springt.

  • Direct inzicht in alle uitzendvacatures door een koppeling met Carerix
  • Sterk visueel opwerp met grote achtergrondafbeeldingen
  • In het oog springende kleine animaties om de website nog unieker vorm te geven

Samen met Bouwbanen zijn er verschillende brainstormsessies belegd om te kijken wat de wensen en waar online de kansen liggen. Hierbij is gekeken naar het volledige plaatje, van doelgroep en functionaliteiten tot het uit te dragen imago. Hieruit zijn verschillende concepten tot stand gekomen, die uiteindelijk resulteerde in een definitief ontwerp.

Tijdens de bouw is er veel aandacht besteed aan het visuele aspect van de website. Door middel van grote afbeeldingen op de achtergrond is de website grafisch erg aantrekkelijk en herkenbaar geworden. Om de website nóg beter in het oog te laten springen is er gebruik gemaakt van kleine animaties wanneer men met de muis over knoppen of menu-items scrolt.

Daarnaast is de website gekoppeld met Carerix zodat Bouwbanen eenvoudig vacatures kan plaatsen. De combinatie van vacaturefunctionaliteiten én een mooi ontwerp zorgen ervoor dat Bouwbanen zich kan profileren als dé uitzendexpert in de bouwbranche.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten