Connetix

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Online marketing
  • SEO teksten
  • Website ontwikkeling

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel in de technische sector. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor werkgevers belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces. Die partner is Connetix.

www.connetix.nl

Door de sterke groei en ontwikkeling van Connetix, werd het tijd voor een nieuwe website. Daarin moest de huisstijl van Connetix behouden blijven en duidelijk terugkomen op de website. Daarnaast moest de website SEO-geoptimaliseerd zijn en gericht zijn op het creëren van zo veel mogelijk conversie.

  • Een ‘mijn-account’ omgeving, waarmee kandidaten hun persoonlijke gegevens kunnen aanpassen en sollicitaties in kunnen zien;
  • Landingspagina’s die gericht zijn op conversie;
  • Uniek beeldvullend menu.

Nadat we de wensen voor de website met Connetix hadden besproken, heeft onze designer een uniek ontwerp gemaakt waarin de huisstijl duidelijk naar voren komt. We zijn daarna dit ontwerp gaan uitwerken op de website. Ook hebben we de volledige Carerix-inrichting geanalyseerd en geoptimaliseerd, zodat onze developers deze vervolgens konden koppelen aan de website. Omdat Connetix een SEO-geoptimaliseerde website wenste, hebben we een oplossing ontwikkeld om SEO landingspagina’s in te richten en zo meer conversie, zoals sollicitaties te creëren.

Ook nadat we de website hebben opgeleverd, werken we samen met Connetix om de website te blijven optimaliseren. Dat heeft ervoor gezorgd dat de website sinds de livegang meer conversie heeft opgeleverd.

Gerald Sno

Business Development
- Connetix

Secure Design is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en een prettige crew. Je kunt fijn met ze samenwerken, en ze denken ook mee over doorontwikkeling. Aanrader.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten