DentalCharting

DentalCharting is een Engelstalige tandarts applicatie waarmee zowel de patiënt- als financiële administratie kan worden gemanaged.

www.dentalcharting.com

Door de toename van het internetgebruik in ’emerging economies’ is het idee ontstaan om een online applicatie te ontwikkelen voor de medische wereld waarin zij online hun administratie kunnen bijhouden. DentalCharting was op zoek naar een webbouwer die ervaring heeft met het bouwen van online applicaties en het concept tot een succes kon brengen.

Er is een webwinkel ontwikkeld waarmee toegang tot de DentalCharting applicatie kan worden verschaft. Door middel van een eenvoudig 3 stappen proces wordt alle essentiële informatie verzameld en afgerekend via Creditcard. Vervolgens ontvangt de besteller zijn inloggegevens via de email.

De applicatie maakt het voor steeds meer tandartsen mogelijk om zowel de patiënt- als financiële administratie te managen.

  • Webwinkel & Online applicatie in 1
  • Administratie in the cloud
  • Online afsluiten
  • Gratis 30-dagen trial

Wouter Put

President
- DentalCharting

Een betere hofleverancier is nauwelijks denkbaar. De scheppende breinen van Secure Design zijn op twee manieren zeer creatief: zowel in het aantrekkelijke en gebruikers-effectieve design van de website en de applicatie, als in de database, intelligent search en statistiek technieken. Onze klanten van Peru tot de Filippijnen en van Zuid-Afrika tot Rusland gebruiken onze dienst moeiteloos. Never change a winning team!