DiffBV

Diff is een jonge uitzendorganisatie met een frisse kijk op de branche. Zij bemiddelen voornamelijk technische vakmensen naar hun droombaan in de veranderende markt.

www.diffbv.nl

DiffBV is een nieuw bedrijf. Daardoor moest de volledige uitstraling, zoals het logo, de huisstijl, visitekaartjes, banners en de website nog worden bedacht. Hun pay-off ‘We make the difference’ moest duidelijk naar voren komen en de website moest worden gekoppeld met Carerix.

Voor Diff hebben we allereerst een huisstijl ontworpen. Dus we hebben onder andere een logo ontworpen, lettertypen bepaald en visitekaartjes en briefpapier gemaakt. Daarnaast hebben wij advies gegeven over de inzet en inrichting van het ATS-systeem Carerix. Deze hebben wij vervolgens tijdens de ontwikkeling van de website aan de website gekoppeld. ‘We make the difference’ komt volledig terug in de werkwijze en op de website van Diff.

  • Duidelijke werkwijze door middel van iconen en een stappenplan;
  • Duidelijkheid en eenvoud staan centraal;
  • Koppeling met Carerix.

Lennaert Buik

Eigenaar
- Diff BV

Vol tevredenheid over de samenwerking. Snelle reactie op vragen en het team denkt mee in innovatieve oplossingen. Onze website is geheel naar wens en samen met het team van Secure Design blijven we deze optimaliseren. Ook met het maken van onze merchandising heeft Secure Design ons goed geholpen.