DirectPay

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Een achterstallige betaling komt altijd ongelegen. Bij DirectPay kun je een passende regeling vinden om de rekening alsnog te betalen. DirectPay is dé specialist in het kostenefficiënt beheersen en beheren van debiteurenrisico’s.

www.directpay.nl

Het ontvangen van een brief over een betalingsachterstand is iets wat je niet dagelijks meemaakt. Om deze reden vindt DirectPay het belangrijk om, door middel van de website, de ontvanger op een eenvoudige en overzichtelijke manier uitleg te geven over de mogelijkheden om de situatie op te lossen. Hierbij staan duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid voorop. Daarnaast moet de website de mogelijkheid bieden om direct in te kunnen loggen op het dashboard van DirectPay.

  • Een uniek design
  • Makkelijk en snel contact opnemen via diverse contactformulieren
  • Duidelijk overzicht van waar DirectPay mee kan helpen

In overleg met DirectPay is inzichtelijk gemaakt met welke vragen een gemiddelde bezoeker binnenkomt op de website. Deze vragen zijn vervolgens gegroepeerd en op basis hiervan is een websitestructuur uitgedacht. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan met een grafisch ontwerp, waarbij rekening is gehouden met een ruime opzet en duidelijke navigatie. Door te kiezen voor overzichtelijke tegels en een duidelijke inlogmogelijkheid kan de bezoeker binnen één klik een antwoord vinden op zijn vraag. Naast de bouw van de website hebben wij een component ontwikkeld waarmee direct kan worden ingelogd op het DirectPay dashboard.

Sinds de livegang is de website gegroeid en is DirectPay wegens succes nu ook in België gelanceerd.

Jaimie Pattipeilohy

Communication Advisor
- DirectPay

De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de DirectPay website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat.  Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten