DirectPay

Een achterstallige betaling komt altijd ongelegen. Bij DirectPay kun je een passende regeling vinden om de rekening alsnog te betalen. DirectPay is dé specialist in het kostenefficiënt beheersen en beheren van debiteurenrisico’s.

www.directpay.nl

DirectPay is onderdeel van Credit Exchange Group. Hun wens was om alle websites bij dezelfde hosting te zetten, zodat het beheer op één plek komt. Daarnaast was hun wens om de website niet alleen voor de bezoeker gebruiksvriendelijker te maken, maar ook aan de achterkant. DirectPay wilde graag zelf content kunnen aanpassen. Daarom gingen zij op zoek naar een partij die een nieuwe website kon ontwikkelen en waar de website ook gehost kon worden.

Naar aanleiding van diverse gesprekken over de wensen van DirectPay, is er door onze designer een grafisch ontwerp van de website gemaakt. Daarna zijn onze developers aan de slag gegaan met de bouw van de website en ging DirectPay zelf aan de slag met het zoeken van de juiste afbeeldingen voor op de website. Contact opnemen is het belangrijkste, dus ook de contactformulieren werden op de juiste manier geïntegreerd, zodat bezoekers snel contact kunnen zoeken met DirectPay.

De nieuwe website van DirectPay heeft het makkelijker gemaakt voor bezoekers om contact op te nemen en daardoor hebben veel meer bezoekers een passende regeling kunnen vinden voor het betalen van rekeningen.

  • Een uniek design
  • Makkelijk en snel contact opnemen via diverse contactformulieren
  • Duidelijk overzicht van waar DirectPay mee kan helpen

Jaimie Pattipeilohy

Communication Advisor
- DirectPay

De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de DirectPay website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat.  Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.