ErvarenJaren

  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Inmiddels is ErvarenJaren uitgegroeid tot specialist in het uitzenden van deze ervaren mensen en bemiddelt door heel Nederland. ErvarenJaren werkt voor uiteenlopende organisaties in diverse sectoren, variërend van het schildersbedrijf om de hoek en de kleinere non-profit organisaties tot ministeries en grote multinationals.

www.ervarenjaren.nl

ErvarenJaren was op zoek naar een vernieuwing van de website voor het aanbieden van vacatures voor oudere, ervaren arbeidskrachten.

  • Mijn-accountgedeelte
  • Duidelijke splitsing in hoofdbaan en bijbaan
  • Eigen beeldmateriaal

We hebben zowel het grafisch ontwerp als de ontwikkeling van de website gerealiseerd. Door de nieuwe website heeft de doelgroep een betere inzage in potentiële werkgevers en het vacatureaanbod van ErvarenJaren.

Sinds de nieuwe website live staat, hebben meer oudere, ervaren arbeidskrachten een uitdagende, nieuwe werkplek gevonden.

Jan-Dick Verheul

Directeur
- ErvarenJaren

Wij hebben voor onze nieuwe website gekozen voor Secure Design. Daar hebben we geen spijt van. Secure Design is thuis in onze recruitment branche. Ze hebben een paar goede standaard uitvoeringen en hebben de site daarnaast goed aangevuld met onze specifieke wensen. Zonder beperkingen werden al onze wensen netjes uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de prijs/kwaliteitsverhouding

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten