Fongers & Fongers

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Online marketing
  • SEO teksten
  • Website ontwikkeling

Fongers & Fongers is een familiebedrijf dat bestaat uit energieke junior en senior recruiters. Bij Fongers & Fongers geldt kennis, ervaring en inspiratie van meerdere generaties. Het is dé plek voor startende en ervaren professionals in de Achterhoek, Liemers en omstreken.

www.fongersenfongers.nl/

De vorige website van Fongers & Fongers was aan vervanging toe. De koppeling met carerix werkte technisch niet meer naar behoren en visueel sloot de website niet meer aan bij wat ze graag wilden. Daarnaast had Fongers & Fongers specifieke wensen die ze aan de website wilden koppelen, zoals het solliciteren met LinkedIn. Zij waren dus op zoek naar een nieuwe partner die de techniek voor de website kon verzorgen.

  • Solliciteren via WhatsApp & LinkedIn
  • Een uniek design met seamless pattern
  • Uitgebreide vacaturelandingspagina’s

We hebben diverse gesprekken gehad met Fongers & Fongers over wat hun wensen waren en daarnaast hebben we geadviseerd over wat bij ze past. Daarna is onze designer aan de slag gegaan met een grafisch ontwerp van de website. Daarna zijn onze developers aan de slag gegaan met de bouw van de website, het integreren van de koppeling met Carerix en de specifieke wensen, zoals solliciteren via WhatsApp en LinkedIn. Ook hebben we landingspagina’s gerealiseerd en opdrachtgevers een plek gegeven op de website. Verder zijn de teksten geoptimaliseerd voor de zoekmachine.

De nieuwe website van Fongers & Fongers heeft ervoor gezorgd dat startende en ervaren professionals in de Achterhoek, Liemers en omstreken weer een uitdagende functie hebben gevonden.

Jonneke Fongers

Eigenaar
- Fongers & Fongers

Secure Design kent onze markt en de software die wij gebruiken. Onze ideeën en de mogelijkheden die de software biedt zijn optimaal verwerkt in de nieuwe website. Ook het voorstel qua design was direct conform de verwachting. De lijnen naar Secure Design zijn kort, de medewerkers klantgericht en goed bereikbaar. Wij kijken met veel plezier terug op onze samenwerking!

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten