Fongers & Fongers

Fongers & Fongers is een familiebedrijf dat bestaat uit energieke junior en senior recruiters. Bij Fongers & Fongers geldt kennis, ervaring en inspiratie van meerdere generaties. Het is dé plek voor startende en ervaren professionals in de Achterhoek, Liemers en omstreken.

www.fongersenfongers.nl/

Fongers & Fongers wil kandidaten op een makkelijke manier blijven aanspreken. Zij merkten dat er behoefte was aan de mogelijkheid om te solliciteren via WhatsApp of met een LinkedIn-profiel. De oude website was daarvoor verouderd, dus gingen zij op zoek naar een partij met kennis en ervaring in het ontwikkelen van websites met een Carerix-koppeling, die ook de wensen voor WhatsApp en LinkedIn konden realiseren.

Naar aanleiding van diverse gesprekken over wat Fongers & Fongers precies wilde, is onze designer aan de slag gegaan met een grafisch ontwerp van de website. Daarna zijn onze developers aan de slag gegaan met de bouw van de website en het integreren van de koppeling met Carerix. Ook werd er een mogelijkheid ingebouwd om te solliciteren via WhatsApp en LinkedIn. Daarnaast zijn de teksten geoptimaliseerd voor de zoekmachine.

De nieuwe website van Fongers & Fongers heeft ervoor gezorgd dat startende en ervaren professionals in de Achterhoek, Liemers en omstreken weer een uitdagende functie hebben gevonden.

  • Solliciteren via WhatsApp & LinkedIn
  • Een uniek design met seamless pattern
  • Uitgebreide vacaturelandingspagina’s

Jonneke Fongers

Eigenaar
- Fongers & Fongers

Secure Design kent onze markt en de software die wij gebruiken. Onze ideeën en de mogelijkheden die de software biedt zijn optimaal verwerkt in de nieuwe website. Ook het voorstel qua design was direct conform de verwachting. De lijnen naar Secure Design zijn kort, de medewerkers klantgericht en goed bereikbaar. Wij kijken met veel plezier terug op onze samenwerking!