GROSC

GROSC levert telecommunicatiesystemen waar communicatie van levensbelang is. GROSC is een no-nonsense club van technische Unify experts met enorm veel ervaring binnen de branche.

www.grosc.com
website GROSC

De website en online presentatie van GROSC waren sterk verouderd en ook de huisstijl kon wel een vernieuwing gebruiken. Zij zochten naar een betrouwbare partner om de huisstijl te ontwikkelen en de website te realiseren. GROSC had een aantal wensen voor de website:

  • Hun partnership met Unify moest duidelijk naar voren komen;
  • De oplossingen die GROSC kan bieden moesten worden gepresenteerd;
  • De werkwijze en kwaliteit van GROSC moesten sterk worden gepresenteerd.

We zijn gestart met het bepalen van de huisstijl van GROSC. Hierbij is een nieuw logo ontworpen en zijn lettertypes en kleuren bepaald. Daarna is onze designer aan de slag gegaan met drukwerk, zoals visitekaartjes, briefpapier en banners.

Daarna hebben we ons samen met GROSC verdiept in de verschillende oplossingen die GROSC samen met Unify kan aanbieden. Op basis hiervan is de websitestructuur bepaald en een ontwerp gemaakt van de website. Vervolgens zijn onze developers gestart met de ontwikkeling van de website. Ook hebben we de SEO webteksten verzorgd en ervoor gezorgd dat we website online vindbaar is.

De nieuwe website heeft het voor de doelgroep(en) van GROSC veel duidelijker gemaakt wat GROSC kan betekenen.

website GROSC
  • Pagina’s zijn ingedeeld op producten en doelgroep;
  • De iconen-set voor de pagina’s heeft GROSC zelf geselecteerd;
  • De website is in de toekomst eenvoudig te koppelen met externe systemen.

Léon Ruigrok

Directeur
- GROSC

De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!