IT Headhunter

  • API-koppeling
  • Website ontwikkeling

IT Headhunter richt zich op het koppelen van IT-professionals en werkgevers. Ze doen dit in sectoren met een positieve maatschappelijke impact, zoals bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid, de gezondheidszorg en het onderwijs.

www.itheadhunter.nl

IT Headhunter had een vernieuwde website nodig die paste bij het imago van een duurzame koppelaar van IT-professionals en werkgevers. Hierin moest duidelijk naar voren komen dat IT Headhunter zich richt op maatschappelijk verantwoorde werkgevers. De website moest een koppeling hebben met Carerix om zo de vacatures en sollicitaties zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen.

  • Gebruik van grote afbeeldingen voor een sterke visuele indruk
  • Koppeling met Carerix voor optimalisatie van de vacatures
  • Template voor blogs zodat er makkelijk nieuwe updates geplaatst kunnen worden

Samen met IT Headhunter is tijdens verschillende brainstormsessies besproken wat ze als bedrijf willen uitdragen en hoe dit het beste vormgegeven kan worden. De ideeën zijn vormgegeven in een grafisch concept, waardoor IT Headhunter duidelijk kon zien wat er gebouwd zou worden.

Na de overeenkomst over het ontwerp is er een website gebouwd met duidelijke visuals, zodat doe doelgroep zich direct aangesproken voelt. De afbeeldingen zijn zorgvuldig gekozen voor aansluiting op de duurzame waarde propositie van IT Headhunter.

De website is gekoppeld met Carerix. Met dit systeem kunnen er eenvoudig vacatures geplaatst worden en is de administratie achter de vacatures overzichtelijk en eenvoudig. Daarnaast is er een template gemaakt voor blogposts, waardoor IT Headhunter eenvoudig nieuwe berichten kan plaatsen.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten