Ja!HRM

  • Carerix
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

JaHRM is gespecialiseerd in het versterken van HR afdelingen. Dit doen ze door HRM specialisten aan een baan of opdracht te helpen. Daarnaast helpt JaHRM ook organisaties die opzoek zijn naar HRM specialisten, bij het vinden van de perfecte kandidaat.

www.jahrm.nl

JaHRM zocht een webbouwer om de verouderde website in een nieuw jasje te steken. Het doel was om de website een fris en hedendaags design te geven. Naast HR vacatures voor specialisten, bied JaHRM ook interim opdrachten aan bij haar klanten. Deze moeten direct uitgeladen worden uit Carerix.

  • Koppeling met Carerix voor een uitgebreid vacatureaanbod
  • Asymmetrisch design
  • Ingebouwde CV scan voor genereren van leads

Wij zijn begonnen met creëren van een nieuw design. Dit hebben we gedaan op basis van de behoefte van de klant in combinatie met de huisstijl van Ja!HRM. In het ontwerp hebben we de spreekwolk die symbool staat voor “communicatie” op verschillende plekken verwerkt.

Tijdens de ontwikkelfase is de WordPress website ontwikkeld. Daarnaast is de koppeling met Carerix gelegd voor het uitladen van de vacatures. De pagina’s op de website zijn gevuld met content die past bij de uitstraling van Ja!HRM.

Zodra de ontwikkeling voltooid was hebben we Ja!HRM een beheerderstraining gegeven. Zo kan Ja!HRM de site ook zelf aanpassen en is Ja!HRM klaar voor de toekomst.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten