Octas

Octas is specialist in het detacheren van professionals in de bancaire sector. Op hun website presenteren ze vacatures voor Young Professionals, Professionals, Seniors en ZZP’ers. Bij Octas staat plezierig werken voorop. Ze geloven daarom ook dat kandidaten het best tot hun recht komen als ze werken in het juiste vakgebied.

www.octas.nl

Door de veranderende markt en sterke groei bij Octas, was de website toe aan vernieuwing om weer up-to-date te blijven. De identiteit van Octas moest daarin goed terugkomen en er moest een duidelijk onderscheid komen tussen de vijf verschillende businesslines die zij bedienen.  Het doel van de website is om een steeds grotere groep professionals uit de bancaire sector aan Octas te binden.

Na uitvoerig onderzoek is de gezamenlijke conclusie getrokken dat er winst te behalen valt in het tonen van de identiteit van Octas, om zo opdrachtgevers en kandidaten aan zich te binden. Bij de bouw van de site hebben we hier veel op ingespeeld.

We hebben daarom een uniek zoekfilter ontwikkeld op basis van persoonlijke competenties en een duidelijke segmentatie gemaakt tussen de verschillende businesslines. Daarnaast is het voor kandidaten zo laagdrempelig mogelijk gemaakt om zijn of haar gegevens achter te laten door middel van WhatsApp.

Sinds de nieuwe site van Octas live staat, hebben veel professionals plezier gevonden in hun werk doordat ze de juiste werkplek hebben gevonden via Octas.

  • Informatie en vacatures voor elke doelgroep
  • Eigen foto- en videomateriaal
  • Uitgebreid mediaplatform
  • Mijn account gedeelte

Jan van Dijk

Directeur
- Octas
Vol energie rollen de ideeën altijd over tafel als Octas en Secure Design bij elkaar zijn. Het resultaat is al jaren een sterk design, technisch goed, innovatief en bovendien is er nooit een vraag te veel.