Octas

Octas is specialist in het detacheren van professionals in de bancaire sector. Op hun website presenteren ze vacatures voor Young Professionals, Professionals, Seniors en ZZP’ers. Bij Octas staat plezierig werken voorop. Ze geloven daarom ook dat kandidaten het best tot hun recht komen als ze werken in het juiste vakgebied.

www.octas.nl

Octas wilde een steeds grotere groep professionals uit de bancaire sector aan zich binden. Daarnaast moest de site zowel banking professionals als opdrachtgevers aanspreken.

Na uitvoerig onderzoek is de gezamenlijke conclusie getrokken dat er winst te behalen valt in het tonen van de identiteit van Octas, om zo opdrachtgevers en kandidaten aan zich te binden. Bij de bouw van de site hebben we hier veel op ingespeeld.

Sinds de nieuwe site van Octas live staat, hebben veel professionals plezier gevonden in hun werk doordat ze de juiste werkplek hebben gevonden via Octas.

  • Informatie en vacatures voor elke doelgroep
  • Eigen foto- en videomateriaal
  • Uitgebreid mediaplatform

Jan van Dijk

Directeur
- Octas
Vol energie rollen de ideeën altijd over tafel als Octas en Secure Design bij elkaar zijn. Het resultaat is al jaren een sterk design, technisch goed, innovatief en bovendien is er nooit een vraag te veel.