OGP Resources

  • API-koppeling
  • Website ontwikkeling

OGP biedt een totaalpakket van recruitment en ondersteuning aan bedrijven binnen de internationale power, gas en olie-industrie. OGP verzorgt onder andere de werving &
selectie van personeel, contract management en payrolling, maar biedt ook operational assistance aan bedrijven. Het is hun visie om mogelijkheden te creëren voor consultants en
opdrachtgevers, door hun kennis beschikbaar te stellen aan de olie, gas en power-industrie. Dit doen zij nationaal en internationaal, on- en off shore.

www.ogp-resources.com

Het bedrijf OGP was recentelijk opgericht toen ze bij ons als klant binnenkwamen. De olie-, gas- en powermarkt is pittig, daarom was het een vereiste om met hun website een krachtig en duidelijk verhaal neer te zetten.

  • Alle doelgroepen een identiteit d.m.v. iconen en kleuren
  • Eigen foto’s en animated video’s
  • Frisse vormgeving

Nadat wij OGP hadden bijgepraat over de laatste webtrends en mogelijkheden, is gezamenlijk uitgedacht hoe OGP zich het beste kan profileren op de website.

Het resultaat is een frisse website in de conservatieve wereld van olie en gas.

Jouke Brouwer

Business Manager OGP
- OGP Resources

Na de oprichting van OGP heeft Secure Design ons goed op weg geholpen. Naast het bouwen van een unieke website, adviseerden ze ons ook over onze Carerix-inrichting. Dat heeft ons veel tijd bespaard!

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten