Pellaton Stars

  • Grafisch ontwerp
  • SEO teksten
  • Website ontwikkeling

Pellaton Stars is dé SAP netwerkorganisatie voor zelfstandige SAP-professionals in Nederland. Met krachtige beelden en doeltreffende teksten maakt de zelfstandige SAP, ERP en hoger segment ICT-professional kennis met het concept van Pellaton Stars. Voor deze klant hebben wij de website ontwikkeld, de koppeling met Carerix gebouwd en de teksten geschreven.

www.pellatonstars.nl

Pellaton Stars was nog maar net opgericht toen ze op zoek gingen naar een partij die de online presentatie van hun bedrijf kon verzorgen en meteen een koppeling kon maken met Carerix.

  • Pakkende (SEO)teksten
  • Uitgebreide Jobalert
  • Direct solliciteren

Aan de hand van een grafisch ontwerp van onze designer, zijn onze developers aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de website en het bouwen van de koppeling met Carerix. De pakkende teksten op de website hebben we geschreven en SEO-vriendelijk gemaakt.

De nieuwe website heeft al veel zelfstandige SAP-professionals in Nederland geholpen van het vinden van een passende opdracht.

Marc Bilsen

Directeur
- Pellaton Stars

Wij zijn erg tevreden met Secure Design en de wijze waarop zij het traject naar de oplevering van onze website hebben geleid. De korte lijnen zorgen voor snelle en soepele afspraken, waarin wij regelmatig up-to-date werden gehouden. Secure Design heeft alles in huis, de creatieveling en de technische bouwers. Het team versterkt elkaar waardoor proces- en agendabewaking ook gewaarborgd blijven. Prima samenwerking en wij zijn tevreden met het resultaat, Secure Design is een aanrader.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten