Runflex

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Runflex uitzendbureau is een fullservice partner voor bedrijven. Zij bemiddelen personeel in de administratieve, zorg-, industrie- en technieksector. Het gaat hierbij om functies op mbo-, hbo- en wo-niveau voor zowel tijdelijke als vaste dienst.

www.runflex.nl

De oude website sloot visueel niet meer aan bij deze tijd en ook functioneel voldeed de website niet aan hun wensen. Runflex was daarom op zoek naar een partij met ruime ervaring met het bouwen van Carerix koppelingen.

  • Herkenbaarheid & uniformiteit afbeeldingen
  • Duidelijke focus op de regio
  • Uitgebreide Jobalert
  • Direct solliciteren

Voor uitzendbureau Runflex hebben wij het design ontworpen, de website ontwikkeld en de koppeling met Carerix gebouwd. Al het beeldmateriaal heeft een standaard layer, dat zorgt voor uniformiteit en herkenbaarheid. De beeldvullende sfeerbeelden zijn helemaal van deze tijd en sluiten aan bij de branches waarin Runflex actief is.

Sinds de nieuwe website van Runflex live is gegaan, hebben steeds meer kandidaten een baan gevonden die bij hun past.

Ruben Németh

Eigenaar
- Runflex

Onze samenwerking met Secure Design hebben wij als positief ervaren. Er was sprake van een duidelijk traject, waarin proactief werd meegedacht en werd gehouden aan deadlines. Ondanks de tijdsdruk van een snel project, hebben wij de overgang van zowel de website, als de Carerix-koppeling, als prettig en soepel ervaren. Wij zouden Secure Design aanraden.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten