Runflex

Runflex uitzendbureau is een fullservice partner voor bedrijven. Zij bemiddelen personeel in de administratieve, zorg-, industrie- en technieksector. Het gaat hierbij om functies op mbo-, hbo- en wo-niveau voor zowel tijdelijke als vaste dienst.

www.runflex.nl

De oude website sloot visueel niet meer aan bij deze tijd en ook functioneel voldeed de website niet aan hun wensen. Runflex was daarom op zoek naar een partij met ruime ervaring met het bouwen van Carerix koppelingen.

Voor uitzendbureau Runflex hebben wij het design ontworpen, de website ontwikkeld en de koppeling met Carerix gebouwd. Al het beeldmateriaal heeft een standaard layer, dat zorgt voor uniformiteit en herkenbaarheid. De beeldvullende sfeerbeelden zijn helemaal van deze tijd en sluiten aan bij de branches waarin Runflex actief is.

Sinds de nieuwe website van Runflex live is gegaan, hebben steeds meer kandidaten een baan gevonden die bij hun past.

  • Herkenbaarheid & uniformiteit afbeeldingen
  • Duidelijke focus op de regio
  • Uitgebreide Jobalert
  • Direct solliciteren

Ruben Németh

Eigenaar
- Runflex

Onze samenwerking met Secure Design hebben wij als positief ervaren. Er was sprake van een duidelijk traject, waarin proactief werd meegedacht en werd gehouden aan deadlines. Ondanks de tijdsdruk van een snel project, hebben wij de overgang van zowel de website, als de Carerix-koppeling, als prettig en soepel ervaren. Wij zouden Secure Design aanraden.