Syntax

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • SEO teksten
  • Website ontwikkeling

Syntax helpt mensen en organisaties in de logistiek, techniek of transport (weer) op weg. Zij richten zich op Werving & Selectie, HR-advies, loopbaanadvies.

www.syntax.nl

Syntax merkte dat de markt veranderd is en dat deze veel meer gericht is op de werkzoekende. Daarom was hun website toe aan verfrissing en daarbij was de koppeling met Carerix belangrijk. Zij zochten een partij met ruime ervaring met de Carerix-koppeling.

  • Een uniek vacatureoverzicht
  • Contact opnemen via WhatsApp

Naar aanleiding van diverse gesprekken over wat Syntax precies wilde, is onze designer aan de slag gegaan met een grafisch ontwerp van de website. Daarna zijn onze developers aan de slag gegaan met de bouw van de website en het integreren van de koppeling met Carerix. Daarnaast zijn de teksten geoptimaliseerd voor de zoekmachine.

De nieuwe website van Syntax heeft ervoor gezorgd dat logistieke, technische en transport professionals weer op weg zijn geholpen.

Eric Hendriks

Eigenaar
- Syntax

Secure Design is een club met creatieve ideeën, een goede service en expert op het gebied van de koppeling met Carerix. Het was een fijne samenwerking met een mooie website als eindresultaat.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten