Syntax

Syntax helpt mensen en organisaties in de logistiek, techniek of transport (weer) op weg. Zij richten zich op Werving & Selectie, HR-advies, loopbaanadvies.

www.syntax.nl

Syntax merkte dat de markt veranderd is en dat deze veel meer gericht is op de werkzoekende. Daarom was hun website toe aan verfrissing en daarbij was de koppeling met Carerix belangrijk. Zij zochten een partij met ruime ervaring met de Carerix-koppeling.

Naar aanleiding van diverse gesprekken over wat Syntax precies wilde, is onze designer aan de slag gegaan met een grafisch ontwerp van de website. Daarna zijn onze developers aan de slag gegaan met de bouw van de website en het integreren van de koppeling met Carerix. Daarnaast zijn de teksten geoptimaliseerd voor de zoekmachine.

De nieuwe website van Syntax heeft ervoor gezorgd dat logistieke, technische en transport professionals weer op weg zijn geholpen.

  • Een uniek vacatureoverzicht
  • Contact opnemen via WhatsApp

Eric Hendriks

Eigenaar
- Syntax

Secure Design is een club met creatieve ideeën, een goede service en expert op het gebied van de koppeling met Carerix. Het was een fijne samenwerking met een mooie website als eindresultaat.