T-Man

T-MAN is een commercieel bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het werven en selecteren van (bouw)technische professionals. In het verlengde daarvan zijn wij organisaties behulpzaam bij het invullen van een personeelsbehoefte en begeleiden wij werkzame professionals naar een nieuwe baan.

www.t-man.nl

T-MAN was een nieuwe onderneming toen zij bij ons aanklopten. De huisstijl moest nog uitgedacht worden en zij waren op zoek naar een partij die mee kon denken en advies kon geven. Daarnaast wilden zij een vacaturewebsite en een koppeling met Carerix.

Voor bouw en technisch intermediair T-MAN hebben wij de corporate branding verzorgd en de website ontwikkeld. Onze grafisch ontwerper heeft een huisstijl, logo en design voor visitekaartjes en briefpapier ontworpen. Een standaard WordPress template is volledig in de nieuwe huisstijl gezet en uitgebreid met unieke elementen. De koppeling met Carerix laadt de laatste vacatures automatisch uit op de website.

Het resultaat is een krachtige onderneming die zowel online als offline goed vertegenwoordigd is!

  • Fris design
  • Uitgebreide jobalert
  • Unieke bewegende elementen

Ralf Tunderman

Mede -Eigenaar
- T-MAN

“Wij zijn heel blij met het eindresultaat van Secure Design. Het zijn positieve jongens, een leuke club. Wij zijn behoorlijk kritisch en zij hebben tijdens het project echt hun best gedaan. Ze hebben verstand van zaken en werken volgens een duidelijk traject. Wij zijn tevreden en zouden Secure Design aanraden!”