Valuetrack

  • Website ontwikkeling

The Value Tracks faciliteert wereldwijd gezamenlijke ontwikkeling voor methoden om high-tech oplossingen beter te implementeren en te schalen, waardoor iedere belanghebbende er profijt van heeft.

www.valuetracknetwork.com

Valuetrack had een moderne website nodig om de high-tech oplossingen waar hun stakeholders aan werken te faciliteren. Hiervoor was een website met een hedendaags design nodig, een innovatieve manier om de cursuscomponenten weer te geven en een eigen inschrijf- en inlogsysteem.

  • Innovatieve en interactieve components circle
  • Inschrijf- en inlogsysteem
  • Modern minimalistisch en asymmetrisch design

In overleg is besloten om de website een minimalistisch en asymmetrisch design te geven. Dit ontwerp straalt een hedendaagse look uit die past bij een bedrijf dat zich richt op high-tech oplossingen.

Daarnaast is er voor de verschillende componenten van het dashboard een innovatief vectorbestand gemaakt waarmee naar ieder component gesprongen kan worden.

Daarnaast is er een systeem geïmplementeerd waarmee nieuwe gebruikers zichzelf kunnen inschrijven en aanmelden.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten