WF Exclusive Boattrips

  • Grafisch ontwerp
  • Huisstijl
  • Online marketing
  • Website ontwikkeling

Een vaartocht door de grachten van de historische stad Enkhuizen, langs de villawijk Kadijken, door de watergangen van het prachtige natuurreservaat de Weelen en terug door de pittoreske dorpjes van het Noord-Hollandse West-Friesland. WF Exclusive boattrips verzorgt een unieke rondvaart op een luxe ingerichte boot waar iedere hap een andere beleving is.

www.luxeboottrips.nl

WF Exclusive Boattrips is een nieuw bedrijf dat mensen een unieke, luxe rondvaart biedt door de grachten van Enkhuizen en de groene omgeving daaromheen. Hiervoor moest een website ontwikkeld worden die exclusiviteit uitstraalt en het meteen mogelijk maakt voor de klant om een tocht te reserveren.

  • Direct reserveren via de site
  • Sfeer door eigen video op de homepage
  • Dienst wordt verteld via bewegend beeld

Met een innovatief concept van bewegend beeld op de achtergrond wordt de boot en de omgeving zo uitgebreid mogelijk getoond aan de bezoeker. In lijn met de kleuren van de sloep is gekozen voor matzwarte kleuren met gouden accenten.

De combinatie van foto’s, video’s en tekst laten de bezoeker de sfeer van de vaartocht direct proeven. Daarnaast is er een reserveringssysteem in de website gebouwd zodat direct een tocht geboekt kan worden.

WF Exclusive Boattrips

Eigenaar
- WF Exclusive Boattrips

Secure Design is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en een hebben een prettige crew. Snelle reactie op vragen en het team denkt mee in innovatieve oplossingen. Onze website is geheel naar wens en samen met het team van Secure Design blijven we deze optimaliseren. Ook met het maken van onze merchandising heeft Secure Design ons goed geholpen.
Secure Design is een prettig en professioneel bedrijf. Het resultaat mag er zijn!

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten