WF Exclusive Boattrips

  Een vaartocht door de grachten van de historische stad Enkhuizen, langs de villawijk Kadijken, door de watergangen van het prachtige natuurreservaat de Weelen en terug door de pittoreske dorpjes van het Noord-Hollandse West-Friesland. WF Exclusive boattrips verzorgt een unieke rondvaart op een luxe ingerichte boot waar iedere hap een andere beleving is.

  www.luxeboottrips.nl

  WF Exclusive Boattrips is een nieuw bedrijf dat mensen een unieke, luxe rondvaart biedt door de grachten van Enkhuizen en de groene omgeving daaromheen. Hiervoor moest een website ontwikkeld worden die exclusiviteit uitstraalt en het meteen mogelijk maakt voor de klant om een tocht te reserveren.

  • Direct reserveren via de site
  • Sfeer door eigen video op de homepage
  • Dienst wordt verteld via bewegend beeld

  Met een innovatief concept van bewegend beeld op de achtergrond wordt de boot en de omgeving zo uitgebreid mogelijk getoond aan de bezoeker. In lijn met de kleuren van de sloep is gekozen voor matzwarte kleuren met gouden accenten.

  De combinatie van foto’s, video’s en tekst laten de bezoeker de sfeer van de vaartocht direct proeven. Daarnaast is er een reserveringssysteem in de website gebouwd zodat direct een tocht geboekt kan worden.

  Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

  Mede-eigenaar

  Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

  Meer inspirerende projecten