WIBA IT

WIBA IT is gespecialiseerd in het volledige Software Development Life Cycle Model (SDLC). Dat betekend dat WIBA IT totale ontzorging biedt voor alle fases van dit model: planning ontwerp, implementatie, testfase, onderhoud, projectmanagement en meer.

www.wiba-it.nl

De oude website was qua design en functionaliteiten verouderd. Daarbij was WIBA IT op zoek naar een partner die een portal kon bouwen waarin het voor kandidaten en partners makkelijker zou worden om gegevens in te zien en te wijzigen, zonder dat deze bezoekers de website zouden verlaten. Zij wilden daarbij graag een koppeling met Carerix.

We hebben eerst het concept, de inhoud en structuur van de website bedacht en welke functionaliteiten de website en portal moesten bevatten uitgedacht. Ook hebben we bedacht hoe de koppeling met Carerix met de website en portal gemaakt ging worden. Daarna zijn we aan de slag gegaan met het tekenen van wireframes en op basis daarvan is een grafisch ontwerp gemaakt van de website en de portal.

Daarna zijn we de ontwikkeling van de website gestart. Hierbij heeft WIBA IT zelf de content geleverd/geplaatst. Nadat de eerste versie van de website klaar was, zijn we gestart met het ontwikkelen van de portal. Na meerdere malen testen en een feedbackronde, hebben we gewerkt naar de versie die nu live staat.

  • Portal waar kandidaten en partners meer inzicht krijgen in het sollicitatieproces
  • Uitgebreide nieuwspagina
  • Fris design

Anne Willeboordse

Eigenaar
- WIBA IT

Er heeft heel veel werk (en tijd) in gezeten, maar wat een mooi product heeft Secure Design neer weten te zetten voor ons. Omdat we vrij specifieke wensen hadden, hebben we achteraf veel aanpassingen aangekaart.  Die hebben ze allemaal keurig netjes, zonder problemen, opgelost. Een zeer enthousiaste club die graag een tandje bijzet indien dit is vereist. Wij kiezen in het vervolg graag nog een keer voor Secure Design!