webshop-header2
laravel-logo

Laravel webshop ontwikkelen

Laravel webshop, webwinkel, online shop ontwikkelen Ervaren Laravel webshopbouwer

Met een bewezen trackrecord van succesvolle Laravel webshops, staan we bekend als dé Laravel webshop expert. Door onze ervaring met het veelzijdige Laravel framework zorgen we voor een krachtige, conversiegerichte webwinkel.

Naast techniek verzorgen wij ook de SEO en SEA voor een goede online zichtbaarheid. Zo kun je altijd rekenen op een succesvolle realisatie van jouw online winkel.

Door de Laravel webshops naadloos te integreren met API’s, CRM-systemen en ERP-systemen garanderen we een naadloze aansluiting op jouw bedrijfsprocessen. Deze integratie levert een robuuste en veilige webshop op die met je mee kan groeien. Bovendien resulteren de snelle laadtijden in meer gebruiksgemak en meer conversie.

0

Ontwikkelde websites

0

Jaar Laravel ervaring

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze webshops we trots op zijn.

Dedito Boots desktop
Dedito Boots mobile

Dedito Boots

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Sleeshop desktop
Sleeshop mobile

Sleeshop

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Heijmans Materieelbeheer desktop
Heijmans Materieelbeheer mobile

Heijmans Materieelbeheer

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Ecooter desktop
Ecooter mobile

Ecooter

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
AGM desktop
AGM mobile

AGM

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Meer inspiratie opdoen?
SD-recruitment-wall-of-websites-14

Webshop ontwikkelen in Laravel

We ontwikkelen Laravel webshops met een gebruiksvriendelijk design, een aantrekkelijke productweergave en een geoptimaliseerd bestelproces. Zo wordt de basis gelegd voor een effectieve online winkel. De shop wordt schaalbaar ontworpen zodat deze moeiteloos uit te breiden is.

Indien gewenst koppelen wij de Laravel shop direct met jouw CRM-systeem. Hierdoor worden producten uit het CRM ingeladen en orders direct in jouw CRM aangemaakt.

Omdat we elke Laravel webwinkel bouwen met een responsive design, presteert deze optimaal op op mobiel, tablet en desktop. We leveren deze met een intuïtief CMS, waardoor je zelf eenvoudig je producten, orders en pagina’s kunt beheren.

Voor je online betalingen koppelen we de webshop met betaalproviders zoals Mollie, PayPal, Adyen, MultiSafePay, PAY, Buckaroo, Stripe, CM.com, Worldpay etc.

Welke ideeën kunnen we voor je realiseren? Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers staat klaar om jouw ideeën vorm te geven.

woocommerce-2

De krachtige Laravel shop die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een webshop:

 • One-step checkout en WhatsApp
  Een overzichtelijke webwinkel met een logische navigatie geeft de hoogste kans op conversie. Met functies zoals one-step checkout en de mogelijkheid om via WhatsApp vragen te kunnen stellen, bieden we de bezoeker een frictieloos bestel en betaalproces. Hierdoor kan hij makkelijk zijn gegevens achterlaten of een bestelling plaatsen.
 • Jouw Laravel webwinkel in de toekomst verder uitbreiden
  Onze webshops geven je de flexibiliteit om direct uit te breiden. Hiervoor ontwikkelen we bijvoorbeeld SEO geoptimaliseerde landingspagina’s, converterende productpagina’s, interactieve elementen en kunnen websitebezoekers zich inschrijven voor de nieuwsbrief.
 • Directe koppeling met jouw CRM of ERP via een API
  Onze aanpak gaat altijd een stap verder. Doordat we direct met jouw CRM, ERP, of elk ander systeem koppelen, komen verkopen rechtstreeks in je systeem terecht. Deze koppeling richten we geheel naar wens voor je in.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Elk e-commerce succes begint met een doordacht plan. Kwaliteit staat hierbij altijd op de eerste plaats. Om deze kwaliteit te waarborgen en de lijntjes kort te houden, voeren we elk project uit met ons eigen team van grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Door regelmatig naar de prestaties van de Laravel webwinkel te kijken, vergroot je de kans op online verkoop. We adviseren je hierbij zodat je voortdurend je shop kunt verbeteren. Zo zet je steeds een volgende stap in verdere optimalisatie van je online winkel.

 • Google Analytics gekoppeld aan Laravel conversiemeting
  Meten is weten, dus zetten we in Google Analytics rapporten klaar die je met één druk op de knop inzicht geven in je prestaties. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om conversiegegevens direct naar Google Analytics te sturen. Hier kun je makkelijk achterhalen welke bron tot een verkoop of offerte aanvraag heeft geleid.
 • Technische analyse voor topconditie van de shop
  Dagelijks past Google zijn algoritme aan om de technische staat van webshops te beoordelen. Daarom zorgen we dat jouw webshop technisch up-to-date en in topconditie blijft. Dit doen we met tools zoals Google Search Console, Google PageSpeed Insights en Ahrefs.
 • Online marketing tools voor meer bezoekers
  Om je online bekendheid te vergroten en meer online verkopen te genereren, richten we ons op organisch verkeer via zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaald verkeer (online advertenties). Hiervoor zetten we diverse tools in, zoals HubSpot, Google Ads, LinkedIn Ads, Ahrefs, MailChimp en ActiveCampaign.

Kan ik ook andere vragen over mijn Laravel webshop stellen?

Ja, natuurlijk; je mag voor elke vraag contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring heeft Laravel geen geheimen meer voor ons. We zijn bekend met alle veelgestelde vragen. Denk aan vragen over het koppelen van de Laravel webshop met een API of ERP, het verbeteren van de webshopprestaties, het optimaliseren van SEO, of het aanpassen van de productweergave.

Leveren jullie ook een Laravel maatwerk webshop?

Natuurlijk, of het nu gaat om een kleine online winkel of een groot project, we kunnen jouw webwinkel altijd volledig naar jouw wensen realiseren.

Onze grafisch ontwerper gaat aan de slag met een uniek ontwerp, waarna onze Laravel webshop specialisten alle benodigde functionaliteiten ontwikkelen. Uiteraard kunnen we daarbij de webshop direct aan jouw CRM koppelen. Tot slot denken onze marketeers een effectieve online marketingstrategie uit.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Dat kan altijd. Allereerst heb je garantie op het geleverde product en ook na oplevering van de ontwikkelde Laravel webshop kun je altijd op onze support rekenen. Hiervoor bieden we support- en servicecontracten. Daarnaast kunnen we ook trainingen verzorgen zodat je zelf content zoals teksten, afbeeldingen en producten kunt beheren. Wil je meer weten over hoe je de online winkel nog beter vindbaar maakt? Dan geven we je SEO-advies. Uiteraard verzorgen we ook de hosting waardoor je website netjes blijft draaien.

Verzorgen jullie ook online marketing voor Laravel webshops?

Ja, hiervoor hebben we een eigen team van marketeers in dienst. Deze specialisten hebben ruime ervaring met online promotie van webwinkels. Uiteraard kun je ook bij ze terecht met algemene online marketing vragen. We denken ook graag met je mee als het gaat om het uitwerken van een online marketingstrategie dat specifiek is gericht op jouw bedrijf.

Bouwen jullie alleen webshops o.b.v. Laravel?

Voor de ontwikkeling van webshops hebben we ervaring met een breed scala aan webshop frameworks. Denk bijvoorbeeld aan Magento/Adobe Commerce en WordPress WooCommerce. Heb je een voorkeur voor een ander systeem? Geen probleem, laat het ons weten en we denken graag mee om de beste oplossing voor jouw situatie te kunnen adviseren.

Kan ik mijn bestaande webshop omzetten naar een Laravel webshop?

We kunnen je huidige webwinkel omzetten naar een moderne Laravel webwinkel. Hierbij behouden we de huidige content en we kunnen eventuele functionaliteiten uitbreiden of verbeteren. Of je nu overstapt van een ander CMS of een eigen custom oplossing, we zorgen voor een naadloze migratie. We optimaliseren jouw Laravel webshop op zaken als snelheid, beveiliging en schaalbaarheid. Zo sluit deze perfect aan op de huidige en toekomstige behoeften van je bedrijf.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

Via een relatie van ons zijn wij bij Secure design terecht gekomen. Zij waren al tevreden en ik kan alleen maar zeggen dat wij enorm blij zijn om met Secure design in zee te zijn gegaan. de professionaliteit, de accuratesse, de stiptheid en enthousiasme waarmee zij hun werk uitvoeren is geweldig. Ook hun gevoel van creativiteit is super. Voor mij de allereerste keer dat ik met een IT bedrijf te maken heb gehad die op tijd, afgesproken kwaliteit en betrokkenheid toont. Perfect en wij kunnen hun niet genoeg aanbevelen.

Dario Martina

Eigenaar

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze
ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

Jannie Mijnbeek

Marketing & Communicatie

Kan ik je helpen?
Sven Versluijs

Vragen?

We staan voor je klaar.