De teller staat op 100+ gebouwde vacaturewebsites

Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om jouw vacaturewebsite gekoppeld met Mysolution naar een hoger niveau te tillen. Er is nog geen verzoek voorbij gekomen dat we niet hebben kunnen bouwen! De teller staat al op meer dan 100 gebouwde vacaturewebsites.

Van een groot tot klein project, iets compleet nieuws of iets bestaands doorontwikkelen: wij kunnen het. Alles volledig gekoppeld met Mysolution. Denk hierbij aan het tonen van vacatures, kandidaten en het inschieten van sollicitaties tot een volledige mijn account omgeving. Welk uitdaging heb jij voor ons?

+ regels code

Vacaturewebsites

jaar ervaring

Een selectie van de vacaturewebsites waar wij en onze klanten trots op zijn

De basis van een goede MySolution website bestaat uit een overzichtelijke weergave van vacatures, de mogelijkheid tot online solliciteren en een overtuigend verhaal over het bedrijf.

We zorgen er voor dat jouw website responsive is en aansluit op de laatste ontwikkelingen en trends. De website wordt opgeleverd met een gebruiksvriendelijk beheersysteem, waardoor jij zelf eenvoudig de content op je website kunt onderhouden. Het plaatsen van blogs, nieuwsartikelen of nieuwe foto’s gaat gemakkelijk en snel.

Naast de website bieden wij techniek om de online marketing te automatiseren. Zo wordt bijvoorbeeld bij een publicatie van een vacature deze direct op social media gezet en kan met 1 druk op de knop een advertentie worden gestart. Vervolgens kan het resultaat weer eenvoudig worden bekeken. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste en meest uitgebreide koppeling van de Mysolution API.

Met een team van ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers onder één dak kunnen wij al jouw wensen realiseren!

Kan ik binnen een bestaande website Mysolution in laten bouwen?

Ja, dat kan. Afhankelijk van de techniek van de website is het in veel gevallen mogelijk om een Mysolution-koppeling in te bouwen. Het is dan zonde om een volledig nieuwe website te laten bouwen. Hierbij kunnen wij samenwerken met de oorspronkelijke webbouwer of we kunnen voor de gehele website het beheer en de ontwikkeling overnemen.

Bouwen jullie websites o.b.v. WordPress?

Voor de ontwikkeling van websites met Mysolution-koppelingen maken wij meestal gebruik van het WordPress CMS. Is jouw bestaande website in het verleden gerealiseerd op basis van een ander CMS of heb je voorkeur voor een ander CMS dan WordPress? Geen probleem! Wij bieden support op een brede reeks Content Management Systemen.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Ja. Wij hebben zelf marketeers in dienst. Onze specialisten hebben ervaring met algemene online marketing, maar ook marketing in combinatie met Mysolution. Indien gewenst denken wij graag mee en werken we een online marketingstrategie uit voor jouw bedrijf.

Leveren jullie ook maatwerk?

Klein of groot, wij kunnen jouw website naar wens realiseren. Ben je op zoek naar iets unieks? Dan kunnen wij ook maatwerk leveren: de Mysolution premium website. Onze grafisch ontwerper tekent een uniek ontwerp uit, waarna onze specialisten op het gebied van Mysolution de gewenste koppelingen en functionaliteiten inbouwen en de marketeers een online marketingstrategie uitdenken.

Kan ik ook met andere Mysolution vragen bij jullie terecht?

Ja. Door onze jarenlange ervaring heeft MySolution geen geheimen meer voor ons. We zijn bekend met alle vragen, waaronder veel gestelde vragen over het aanmaken van e-mailsjablonen, toevoegen van velden of het opnieuw inrichten van de MySolution-omgeving.

Van concept tot realisatie en onderhoud

Brainstormen
Ontwerpen
Realiseren
Onderhouden

Wat onze vacaturewebsite klanten over ons zeggen

 • Gerald Sno

  Business Development
  - Connetix

  Secure Design is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en een prettige crew. Je kunt fijn met ze samenwerken, en ze denken ook mee over doorontwikkeling. Aanrader.

 • Lennaert Buik

  Eigenaar
  - Diff BV

  Vol tevredenheid over de samenwerking. Snelle reactie op vragen en het team denkt mee in innovatieve oplossingen. Onze website is geheel naar wens en samen met het team van Secure Design blijven we deze optimaliseren. Ook met het maken van onze merchandising heeft Secure Design ons goed geholpen.

 • Maarten de Ruiter

  Senior Consultant
  - WR Werving & Selectie

  Secure Design is een prettig bedrijf. We werken goed samen. We zijn content met alles wat Secure Design voor ons heeft gedaan.

 • Jonneke Fongers

  Eigenaar
  - Fongers & Fongers

  Secure Design kent onze markt en de software die wij gebruiken. Onze ideeën en de mogelijkheden die de software biedt zijn optimaal verwerkt in de nieuwe website. Ook het voorstel qua design was direct conform de verwachting. De lijnen naar Secure Design zijn kort, de medewerkers klantgericht en goed bereikbaar. Wij kijken met veel plezier terug op onze samenwerking!

 • Evie Ruardy

  Recruiter/Career Coach
  - Ruardy Recruitment

  Secure Design stelt in een samenwerking echt het klantbelang voorop. Bij veeleisende wensen, zijn zij altijd in staat om op een klantgerichte manier met deze wensen aan de slag te gaan. Mocht de wens niet haalbaar zijn, wordt dit vriendelijk gecommuniceerd en meegedacht over een uitstekend alternatief. Secure Design is goed in staat om mee te denken over wat je als organisatie wilt uitstralen en dit te vertalen naar een mooie website. Ze durven ook te zeggen wanneer ze denken dat het idee wat je als opdrachtgever hebt, niet aansluit op de doelgroep van je website. Verfrissend! Gedurende het hele traject word je perfect begeleid en heb je echt het gevoel dat je als klant koning(in) bent. Dat ze net een stapje harder lopen voor jou, echt hun best doen. Duidelijk, open en eerlijk advies. Met uiteindelijk een resultaat waar ik echt heel erg trots op ben en heeft gebracht dat mijn business nog beter is gaan lopen.

  Lees meer
 • Anne Willeboordse

  Eigenaar
  - WIBA IT

  Er heeft heel veel werk (en tijd) in gezeten, maar wat een mooi product heeft Secure Design neer weten te zetten voor ons. Omdat we vrij specifieke wensen hadden, hebben we achteraf veel aanpassingen aangekaart.  Die hebben ze allemaal keurig netjes, zonder problemen, opgelost. Een zeer enthousiaste club die graag een tandje bijzet indien dit is vereist. Wij kiezen in het vervolg graag nog een keer voor Secure Design!

 • Richard de Vries

  Managing Consultant
  - Immens

  Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.

  Lees meer
 • Raoul Rade

  Consultant
  - Esler

  Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

 • Ingrid de Graaf

  Directeur
  - Dag1

  Door de inbreng van Secure Design is onze website nóg beter geworden. Zij geven gevraagd en ongevraagd advies, waardoor je aan het denken wordt gezet! Wij ervaren dat als heel positief.

Heb je een vraag of kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wij helpen jou graag verder.

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer: *

  Email: *

  Bericht: *

  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Ik ben de Mysolution expert binnen Secure Design. Vragen? Ik denk graag met je mee.