De teller staat op 10+ gebouwde Salesforce websites

We hebben nog geen verzoek gehad om een Salesforce koppeling te maken die we niet hebben kunnen realiseren. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om jouw klantinformatie en leads beter te managen! Wij kunnen een Salesforce koppeling bouwen met jouw website, webshop of intranet. Inspiratie opdoen?

Salesforce websites

jaar Salesforce

+ regels code

Een greep uit de Salesforce websites waar wij en onze klanten trots op zijn

Heb jij moeite met het binden van leads op jouw website? Wij kunnen ervoor zorgen dat online leads automatisch worden doorgestuurd naar Salesforce. Zodra bezoekers het contactformulier invullen, worden zij opgeslagen als leads in Salesforce.

Wij kunnen ook jouw webshop koppelen met Salesforce, waardoor bij bestellingen klantinformatie automatisch wordt ingevoerd in Salesforce. Dit zorgt ervoor dat je klantenbestand altijd up-to-date is.

Wil je jouw klanten nog meer mogelijkheden bieden? Dan kunnen we ook een koppeling maken met een intranet, waarop klanten factsheets, facturen en het laatste nieuws van je organisatie kunnen bekijken. Zo blijven jouw klanten altijd op de hoogte van actuele zaken binnen je organisatie. Bekijk hiernaast de vele voordelen!

Wij bouwen websites op basis van het WordPress CMS, onderhouden de koppeling met Salesforce en bieden uitgebreide support. Ben jij op zoek naar andere online mogelijkheden met Salesforce? Er zijn nog veel meer opties! Onze developers gaan graag met jou in gesprek om te bepalen welke mogelijkheden het beste aansluiten op jouw bedrijfsprocessen!

Kies voor expertise en ervaring met Salesforce!

Met Secure Design kies je voor een partner met deskundigheid en ervaring op het gebied van een Salesforce koppeling op jouw website. Je bent dus altijd verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en een goed werkend resultaat.

Maak je Salesforce CRM nóg efficiënter!

Door al je bedrijfsprocessen te koppelen aan Salesforce kun je al je leads en klantinformatie op één centrale plek beheren. Door middel van een 'Mijn account' functie op jouw website kunnen klanten hun gegevens zelf beheren.

Maak klantinformatie in Salesforce visueel aantrekkelijk!

Profiteer van de marketing- en designprofessionals van Secure Design en zorg ervoor dat klantinformatie in Salesforce er visueel aantrekkelijk uitziet.

Verhoog de klantinteractie met een ‘Mijn-Account’ omgeving!

Geef je klanten toegang tot jouw website door middel van een 'Mijn-Account' omgeving. Hierin kunnen zij hun eigen gegevens inzien en wijzigen. Hiermee krijgen ze ook direct toegang tot het intranet van jouw website en blijven ze op de hoogte van het laatste nieuws binnen jouw organisatie.

Creëer meer leads, verhoog je sales met Salesforce!

Je kunt notificaties ontvangen wanneer potentiële klanten op jouw website interesse tonen in producten of diensten. Hierdoor kun je op deze interesse inspelen en je leads verhogen.

Van concept tot realisatie en onderhoud

Brainstormen
Ontwerpen
Realiseren
Onderhouden

Wat onze Salesforce klanten over ons zeggen

 • Elza Essing

  External Relations & ICT Manager
  - FSA

  Het proces voor de ontwikkeling van een nieuwe website voor FSA was voor ons ontzettend leerzaam. We zijn heel erg blij met het goed werkende, mooie eindresultaat.

 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Wouter Put

  President
  - DentalCharting

  Een betere hofleverancier is nauwelijks denkbaar. De scheppende breinen van Secure Design zijn op twee manieren zeer creatief: zowel in het aantrekkelijke en gebruikers-effectieve design van de website en de applicatie, als in de database, intelligent search en statistiek technieken. Onze klanten van Peru tot de Filippijnen en van Zuid-Afrika tot Rusland gebruiken onze dienst moeiteloos. Never change a winning team!

Heb je een vraag of kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wij helpen jou graag verder.

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer: *

  Email: *

  Bericht: *

  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!