De teller staat op 25+ gebouwde WooCommerce WordPress webshops

In Nederland wordt voor ruim €2 miljard per jaar aan producten in webshops besteld. Welk product je ook online wilt verkopen, wij kunnen een conversie gerichte WooCommerce webshop bouwen die jouw producten online doet verkopen! Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om jouw webwinkel uit te laten groeien tot een commercieel succes.

Het is mogelijk om een volledig nieuwe WooCommerce webshop te laten ontwikkelen of WooCommerce in te bouwen in jouw huidige WordPress website. Inspiratie opdoen?

WooCommerce websites

jaar WooCommerce

+ regels code

Een greep uit de WooCommerce webshops waar wij en onze klanten trots op zijn

Heb jij producten die online verkocht moeten worden, maar nog geen goed platform om deze te verkopen? Met onze jaren ervaring denken wij graag mee hoe we jouw bedrijf en product online kunnen presenteren en zo veel mogelijk verkopen kunnen genereren. Door veel ondernemers wordt gekozen de webshop in WordPress WooCommerce te laten ontwikkelen. Een gebruiksvriendelijke oplossing die volledig op maat gemaakt kan worden zodat producten het beste tot zijn recht komen.

Voordat er ontwikkeld gaat worden denken wij graag mee over het concept en ontwerp. Aan welke doelgroep wordt een product verkocht en hoe wordt deze overtuigd om het product in de webwinkel te bestellen? De algehele boodschap van het merk en de presentatie van de producten worden voor de bouw uitgebreid uitgewerkt.

Tijdens de ontwikkeling houden wij de opdrachtgever goed op de hoogte en wordt tijdens diverse sessies naar het eindresultaat toegewerkt. Daarnaast zullen we de koppelingen met bijvoorbeeld iDeal, Creditcard en eventuele marketing tools inbouwen. Op de livegangsdatum zullen wij de webshop bij alle zoekmachines aanmelden zodat deze goed gevonden wordt.

Door een unieke webshop te combineren met online marketing en corporate branding, creëer je een krachtig imago dat voor herkenbaarheid zorgt bij je doelgroep en extra verkopen gegenereerd. In de loop der jaren hebben wij ruim 100 bedrijven opnieuw in de markt gezet. Wij zien dat zij meer business genereren via de website of webshop en hun investering snel terug verdienen.

Doordat wij grafisch ontwerpers, front- en backend developers onder één dak hebben, kunnen wij het volledige project van A tot Z oppakken.

Kan ik ook met andere WooCommerce vragen bij jullie terecht?

Ja. Door onze jarenlange ervaring heeft WooCommerce geen geheimen meer voor ons. We zijn bekend met alle vragen, waaronder veel gestelde vragen over het meer omzet genereren via je webwinkel, het aanmaken van e-mailsjablonen, aantrekkelijk presenteren van je producten of het volledig opnieuw inrichten van de Wordpress WooCommerce-omgeving.

Leveren jullie ook maatwerk?

Klein of groot, wij kunnen jouw webshop naar wens realiseren. Ben je op zoek naar iets unieks? Dan kunnen wij ook maatwerk leveren: de WooCommerce premium website. Onze grafisch ontwerper tekent een uniek ontwerp uit, waarna onze specialisten op het gebied van Wordpress WooCommerce de functionaliteiten ontwikkelen en onze marketeers een online marketingstrategie uitdenken.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Ja. Naast garantie op je product blijven wij na oplevering van de website ondersteuning bieden. Zo bieden we support- en servicecontracten waarmee je ons om hulp of advies kunt vragen, geven we trainingen zodat je zelf content kunt plaatsen, krijg je SEO-advies om je website goed vindbaar te maken en verzorgen we de hosting waardoor je website netjes blijft draaien.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Ja. Wij hebben zelf marketeers in dienst. Onze specialisten hebben ruime ervaring met het online promoten van webshops, daarnaast kan je ook met algemene online marketing vragen bij ons terecht. Indien gewenst denken wij graag mee en werken we een online marketingstrategie uit voor jouw bedrijf.

Bouwen jullie webshops o.b.v. WordPress?

Voor de ontwikkeling van webshops i.c.m. WooCommerce maken wij gebruik van het WordPress CMS. Is jouw bestaande website in het verleden gerealiseerd op basis van een ander CMS of heb je voorkeur voor een ander CMS dan WordPress? Geen probleem! Wij bieden naast WooCommerce en Wordpress support op een brede reeks Content Management Systemen.

Kan ik binnen een bestaande website WooCommerce in laten bouwen?

Ja, dat kan. Afhankelijk van de techniek van de website is het in veel gevallen mogelijk om een WooCommerce-koppeling in te bouwen. Het is dan zonde om een volledig nieuwe website te laten bouwen. Hierbij kunnen wij samenwerken met de oorspronkelijke webbouwer of we kunnen voor de gehele website het beheer en de ontwikkeling overnemen.

Van concept tot realisatie en onderhoud

Brainstormen
Ontwerpen
Realiseren
Onderhouden

Wat onze WooCommerce webshop klanten over ons zeggen

 • Dario Martina

  Eigenaar
  - Dedito Boots

  Via een relatie van ons zijn wij bij Secure design terecht gekomen. Zij waren al tevreden en ik kan alleen maar zeggen dat wij enorm blij zijn om met Secure design in zee te zijn gegaan. de professionaliteit, de accuratesse, de stiptheid en enthousiasme waarmee zij hun werk uitvoeren is geweldig. Ook hun gevoel van creativiteit is super. Voor mij de allereerste keer dat ik met een IT bedrijf te maken heb gehad die op tijd, afgesproken kwaliteit en betrokkenheid toont. Perfect en wij kunnen hun niet genoeg aanbevelen.

 • Dalia Shaieyouta

  Communicatie & PR
  - ElectronicPartner

  Secure Design heeft bijgedragen aan het succes van onze eerste digitale beurs. Ze denken mee, zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen en verzoeken. Een fijne en vriendelijke partij om mee te werken!

 • Noortje Teuwen

  Marketing
  - Uni International

  Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Nienke Collée

  Communication Manager
  - NAG

  Met Secure Design werken wij al veel jaren fijn samen. Altijd snelle reactie op vragen en ze denken graag mee om de website nóg beter te laten functioneren. Begin dit jaar naar volle tevredenheid een hele mooi, nieuwe website opgeleverd waarin ze goed hebben meegedacht in de uitstraling en functionaliteiten die passen bij wat wij nodig hebben, top!

 • Wouter Put

  President
  - DentalCharting

  Een betere hofleverancier is nauwelijks denkbaar. De scheppende breinen van Secure Design zijn op twee manieren zeer creatief: zowel in het aantrekkelijke en gebruikers-effectieve design van de website en de applicatie, als in de database, intelligent search en statistiek technieken. Onze klanten van Peru tot de Filippijnen en van Zuid-Afrika tot Rusland gebruiken onze dienst moeiteloos. Never change a winning team!

Heb je een vraag of kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wij helpen jou graag verder.

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer: *

  Email: *

  Bericht: *

  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!