zakelijke-website3
Salesforce.com_logo

Salesforce website koppeling

Website of applicatie koppelen met de Salesforce API Kies voor een partij met ruime ervaring

Een bestaande website, webshop of applicatie koppelen met Salesforce of een volledig nieuwe website laten ontwikkelen gekoppeld met de Salesforce API? Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk Salesforce koppelingen voor websites, webshops en CRM systemen.

Dankzij onze ervaring met Salesforce API-integraties garanderen wij een naadloze en efficiënte koppeling. Zo ontwikkelden wij al meer dan 50 Salesforce koppelingen met WordPress, WooCommerce, Laravel, Adobe Commerce en Magento.

0

Salesforce koppelingen

0

Jaar Salesforce ervaring

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze Salesforce integraties waar we trots op zijn.

Van Buuren desktop
Van Buuren mobile

Van Buuren

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Procestechniek.nl desktop
Procestechniek.nl mobile

Procestechniek.nl

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Talent Voor Tanden desktop
Talent Voor Tanden mobile

Talent Voor Tanden

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Business Orientation Days desktop
Business Orientation Days mobile

Business Orientation Days

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
FSA desktop
FSA mobile

FSA

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Meer inspiratie opdoen?
wordpress1

Koppelen met Salesforce API

 • Website koppelen met Salesforce
  Maak je website nóg effectiever door deze te koppelen met Salesforce. Integreer bijvoorbeeld formulieren op je website die automatisch nieuwe leads in Salesforce aanmaken. Je salesteam kan zo direct actie ondernemen en potentiële klanten effectief opvolgen.
 • Webshop koppelen met Salesforce
  Laat de webshop met Salesforce praten. Door jouw webshop met Salesforce te koppelen komen producten automatisch op de website te staan en worden bestellingen in Salesforce aangemaakt. Daarnaast kunnen klanten inloggen waarbij onder andere bestelinformatie uit Salesforce ingeladen wordt.
 • Intranet of applicatie koppelen met Salesforce
  Haal het maximale uit elke klantinteractie. Koppel Salesforce met een intranet of applicatie waardoor klanten bestellingen kunnen plaatsen, facturen downloaden of het laatste nieuws van je organisatie kunnen bekijken. Deze klantgerichte benadering maakt elk contact met je klant persoonlijk en effectief, wat zorgt voor een sterkere klantrelatie.

Welk concept mogen we verder uitwerken? Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers staat klaar om jouw ideeën vorm te geven.

wordpress2

Maatwerk Salesforce koppeling

We gaan verder dan een koppeling met een website, webshop of applicatie:

 • Specifieke koppeling
  Door de flexibiliteit van Salesforce kunnen we een volledig aangepaste koppeling op maat maken. Hierbij kunnen we elk denkbaar object ophalen en wegschrijven. Daarnaast kunnen we specifieke processen binnen Salesforce automatisch starten, afhankelijk van bepaalde voorwaarden of criteria.
 • Email marketing integratie
  Versterk je e-mailmarketing door je marketingplatform direct te koppelen aan Salesforce. Dit maakt het mogelijk om klantlijsten en -segmenten automatisch te synchroniseren. Hiermee kun je gerichte e-mailcampagnes lanceren die zijn afgestemd op actuele klantgegevens.
 • Eventregistratie, webinars en online trainingen
  Gebruik je website om inschrijvingen voor evenementen direct naar Salesforce te sturen. Door deze koppeling is het eenvoudiger om deelnemers van trainingen of webinars met relevante informatie of op te volgen of updates te sturen. Dit verbetert de organisatie en verhoogt de betrokkenheid bij je evenementen.
 • Feedback en enquêtes
  Maak gebruik van feedback- en enquêteformulieren op je website die de resultaten direct doorsturen naar Salesforce. Klanttevredenheid is zo real-time te monitoren waarna je direct kunt inspelen op de behoeften van de klant.
 • Afspraakplanning
  Integreer de agenda van Salesforce zodat klanten eenvoudig via je website afspraken kunnen maken. Deze afspraken worden automatisch in Salesforce geregistreerd voor een efficiëntere workflow voor je team.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Het succes van een efficiënte Salesforce koppeling begint met een doordacht plan. Kwaliteit staat voorop en daarom voeren we elk project uit met ons eigen team van grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Zo houden we de lijnen kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Salesforce portal ontwikkelen

Wij ontwikkelen regelmatig portalen volledig gekoppeld aan Salesforce. Deze op maat gemaakte portalen stroomlijnen de toegang tot actuele informatie, waardoor de samenwerking met medewerkers, klanten, partners of leveranciers effectiever op elkaar is afgestemd.

 • Mijn account omgeving Salesforce
  Met een mijn-account portaal kunnen gebruikers direct hun persoonsgegevens AVG-proof beheren. Naast deze informatie kunnen tevens bestellingen, e-mail voorkeuren, afspraken, facturen e.d. ingezien worden.
 • Klantportal Salesforce
  Creëer een klantportal op je website waar klanten eenvoudig hun eigen accountgegevens, facturen, en supporttickets -conform AVG- kunnen beheren. Deze directe toegang verhoogt hun betrokkenheid doordat ze zelfstandig hun interacties met jouw organisatie kunnen beheren. Deze informatie wordt automatisch gesynchroniseerd met Salesforce. Klantinformatie blijft zo altijd actueel en ook de klantenservice kan effectief reageren.
 • Partner portal Salesforce
  Zet een partnerportal op om samenwerkingsdocumenten, verkoopgegevens en projectupdates efficiënt te beheren. Een partnerportal biedt partners directe toegang tot cruciale bedrijfsgegevens, bevordert de samenwerking en stroomlijnt de communicatie. Hierdoor kunnen partners zelfstandig werken aan marketing, projecten of verkoopkansen, terwijl alle interacties automatisch worden gesynchroniseerd met Salesforce.
 • Leverancier portal Salesforce
  Met een leverancier portal centraliseer je orderbeheer, facturatie en voorraadupdates. Leveranciers beheren zelf hun gegevens en synchroniseren deze direct met Salesforce, wat leidt tot efficiëntere processen en sterke leveranciersrelaties.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

5 sterren waardig.

Hans Tönjann

Directeur

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de Kedin website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat. Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

Jaimie Pattipeilohy

Communication Advisor

Het was een groot project met voor beide partijen uitdagingen, maar we zijn ontzettend positief en tevreden met het resultaat. Secure Design wist goed onze wensen te vertalen naar een design en uiteindelijk ook naar de website. We hebben het als een hele goede en fijne samenwerking ervaren!

Reinier Cordemeyer

External Affairs

Kan ik je helpen?
Sven Versluijs

Vragen?

We staan voor je klaar.