Overig

Een kijkje achter de schermen bij… Sven

21-11-18
Sven Versluijs
3 minuten

In 2007 ben ik samen met Robin Secure Design begonnen. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een team van tien enthousiastelingen met elk hun eigen specialiteit. Ook hebben we steeds meer nationale en internationale klanten aan ons portfolio mogen toevoegen. Hierdoor zijn mijn dagen heel divers. Maar waar houd ik mij dagelijks mee bezig? Ik geef je een kijkje achter mijn schermen.

Ik vind het belangrijk dat er onderling een goede sfeer en teamspirit hangt op kantoor. Daarom opper ik vaak om naast het werken, ook leuke dingen te doen met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan kookworkshops, met z’n allen een hapje eten of een paas-/kerstontbijt. Maar we gaan ook weleens samen varen, naar de film of maken surprises voor elkaar met Sinterklaas (bij dat laatste krijgen we soms wel hulp van onze vriendinnen, moeders of andere familieleden). Zo werken we hard samen, maar hebben we ook plezier.

Als een (nieuwe) klant belt voor een vernieuwing van de website of een andere online oplossing, dan ben ik vaak degene die op gesprek gaat bij die klant. Vanaf dat moment tot aan de start van het project zorg ik ervoor dat alles goed verloopt, maar ook dat ik meedenk met de klant en waar nodig adviseer. Wat past bij een klant? Hebben ze aan bepaalde (belangrijke) elementen wel gedacht? Ik denk eigenlijk altijd groter dan de opdracht zelf. Maar uiteindelijk is de klant degene die kiest welke onderdelen we gaan uitvoeren van het concept.

Bij een online oplossing, hoort ook een stuk projectmanagement. Zodra het concept uitgedacht is, zorg ik ervoor dat dit bij de verantwoordelijke collega(‘s) terecht komt. Zij gaan dan aan de slag met het ontwerp, de ontwikkeling en eventueel de teksten van de website. Tussentijds blijf ik meedenken en probeer ik de kwaliteit te bewaren en klanttevredenheid hoog te houden.

Daarnaast zorg ik er dagelijks voor dat alle processen goed verlopen, dat we werken aan onze doelen en dat we continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Eigenlijk alles om het bedrijf draaiende te houden. Daarnaast houd ik de nieuwste trends bij en zorg ik ervoor dat we blijven investeren in nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Zo zijn we nu bijvoorbeeld bezig met de ontwikkeling van een interactieve animatievideo voor onszelf, omdat we daar steeds meer vraag naar krijgen van onze klanten. Op die manier kunnen we makkelijker een voorbeeld laten zien van wat er mogelijk is!

Op kantoor is het druk, maar er is gelukkig ook nog tijd voor leuke dingen in mijn vrije tijd. Ik vind het bijvoorbeeld fijn om te reizen en zorg er daarom voor dat ik regelmatig weekendjes weg ga of een langere vakantie boek, zoals een roadtrip door Amerika of een weekje Wintersport. Daarnaast doe ik mijn best om groepslessen te volgen in de sportschool. Dat lukt niet altijd, maar als ik ga, dan ben ik heel fanatiek. Ook volg ik samen met mijn vrienden Max Verstappen op de voet in de Formule 1. Genoeg tijd voor andere dingen dus!

Wil jij ook mijn advies bij de vernieuwing van je website of weten hoe Max Verstappen het doet in de Formule 1? Geef gerust een belletje en ik praat je weer helemaal bij.

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.