De teller staat op 10+ gebouwde Teamleader websites

Er is nog geen Teamleader verzoek voorbij gekomen dat we niet hebben kunnen bouwen of koppelen. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om jouw klanten en leads beter te managen! Wij kunnen je helpen met het bouwen van een Teamleader koppeling met jouw website, webshop of intranet. Inspiratie opdoen?

Teamleader websites

jaar Teamleader

+ regels code

Een greep uit de Teamleader websites waar wij en onze klanten trots op zijn

Opdrachtgever: Netherlands Aerospace Group
Opdrachtgever: Moongro
Opdrachtgever: DentalCharting
Opdrachtgever: MLSystems

Heb jij moeite met het binden van leads? Wij kunnen online leads automatisch doorsturen naar Teamleader. Bezoekers die het contactformulier invullen, worden opgeslagen als leads in Teamleader.

Daarbij kunnen wij je website koppelen met Teamleader, waardoor bijvoorbeeld bij bestellingen klantinformatie automatisch wordt ingevoerd. Teamleader zorgt er dan voor dat je klantenbestand up-to-date is.

Wil je jouw klanten nog meer mogelijkheden bieden? We kunnen een koppeling maken met een intranet, waarop klanten factsheets, facturen en het laatste nieuws van je organisatie kunnen bekijken. Zo blijven jouw klanten op de hoogte van actuele zaken binnen je organisatie. Bekijk hiernaast de vele voordelen!

Wij bouwen websites op basis van het WordPress CMS, onderhouden de koppeling met Teamleader en bieden uitgebreide support. Ben jij op zoek naar andere online mogelijkheden met Teamleader? Er zijn nog veel meer opties! Onze developers gaan graag met jou in gesprek om op basis van jouw bedrijfsprocessen te bepalen welke mogelijkheden het beste aansluiten!

Kies voor expertise en ervaring!

Met Secure Design kies je voor een partner met deskundigheid en ervaring op het gebied van Teamleader integratie. Je bent dus altijd verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Maak je CRM systeem nóg efficiënter!

Koppel al je bedrijfsprocessen aan Teamleader en beheer alles op één centrale plek.

Maak klantinformatie visueel aantrekkelijk!

Profiteer van de marketing- en designprofessionals van Secure Design.

Verhoog de klantinteractie!

Geef klanten op het web toegang tot een ‘Mijn Account’ gedeelte en laat ze hun eigen gegevens beheren. Hiermee krijgen zij tevens toegang tot het intranet.

Creëer meer leads, verhoog je sales!

Ontvang notificaties wanneer potentiële klanten op het web interesse tonen in producten of diensten.

Van concept tot realisatie en onderhoud

Brainstormen
Ontwerpen
Realiseren
Onderhouden

Wat onze Teamleader klanten over ons zeggen

 • Nienke Collée

  Communication Manager
  - NAG

  Met Secure Design werken wij al veel jaren fijn samen. Altijd snelle reactie op vragen en ze denken graag mee om de website nóg beter te laten functioneren. Begin dit jaar naar volle tevredenheid een hele mooi, nieuwe website opgeleverd waarin ze goed hebben meegedacht in de uitstraling en functionaliteiten die passen bij wat wij nodig hebben, top!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

 • Mitch Voskuilen

  Senior Digital Manager
  - Moongro

  De persoonlijke touch en het meedenkende vermogen van Secure Design onderscheid hen van de rest. Zij zijn ervaren in onze branche en wisten bepaalde pijnpunten in een vroeg stadium al aan te pakken. Daarnaast waren zij in staat om complexe multidisciplinaire projecten tegelijkertijd te managen en te voorzien van hoge kwaliteit. De developers zijn eager en leveren pas op als het echt goed is. Kortom: een aanbeveling voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een goede development partner!

 • Wouter Put

  President
  - DentalCharting

  Een betere hofleverancier is nauwelijks denkbaar. De scheppende breinen van Secure Design zijn op twee manieren zeer creatief: zowel in het aantrekkelijke en gebruikers-effectieve design van de website en de applicatie, als in de database, intelligent search en statistiek technieken. Onze klanten van Peru tot de Filippijnen en van Zuid-Afrika tot Rusland gebruiken onze dienst moeiteloos. Never change a winning team!

Heb je een vraag of kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wij helpen jou graag verder.

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer: *

  Email: *

  Bericht: *

  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!