Wil jij meer uit Teamleader halen?, Wij bouwen unieke websites met Teamleader.

KIES VOOR DE EXPERTISE EN ERVARING VAN SECURE DESIGN

Koppel je website aan Teamleader!

Gebruik jij momenteel het CRM Systeem van Teamleader en wil jij je klanten en leads beter managen? Wij kunnen je helpen met het bouwen van een Teamleader koppeling met jouw website, webshop of intranet.

 • Brainstormen

 • Ontwerpen

 • Bouwen

 • Onderhouden

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BOUWEN?

Mogelijkheden met Teamleader

Secure Design is in staat om een koppeling te maken tussen Teamleader en je website. Denk hierbij aan een website, webshop of een intranet die gekoppeld is aan Teamleader. Wij hebben al meerdere websites opgeleverd die gekoppeld zijn aan Teamleader en beschikken dus over de nodige ervaring. Heb jij plannen voor een nieuwe website of webshop? Wij denken graag mee bij de ontwikkeling van de website en de koppeling met Teamleader.

Website met Teamleader

Heb jij moeite met het binden van leads? Secure Design kan online leads automatisch doorsturen naar Teamleader. Bezoekers die het contactformulier op de website invullen, worden opgeslagen als leads in Teamleader. Aanvullend kunnen wij een functionaliteit toevoegen waarmee klanten kunnen inloggen en gegevens kunnen aanpassen via de functie ‘Mijn Account’. Op deze manier wordt klantinformatie altijd real-time bijgewerkt.

Wij bouwen websites op basis van het WordPress CMS, onderhouden de koppeling met Teamleader en bieden uitgebreide support. Wij kunnen een koppeling bouwen waarmee data vanuit Teamleader direct op de website wordt weergeven. Zo zijn wij in staat je Teamleader klantcontacten gemakkelijk te koppelen aan je website. Bovendien kunnen evenementen van jou organisatie op de website worden gepresenteerd. Andersom synchroniseert de activiteit op de website met het Teamleader CRM.

Webshop met Teamleader

Wil jij je webshop koppelen aan Teamleader? Wij zorgen ervoor dat online klantorders en bijbehorende klantinformatie automatisch worden ingevoerd in Teamleader. Tevens wordt het bezoekersgedrag op de website geanalyseerd en indien waardevol wordt er direct een lead aangemaakt in Teamleader. Wanneer je wijzigingen aanbrengt in Teamleader, zijn die direct zichtbaar in de webshop. Hierbij fungeert Teamleader als een up-to-date klantenbestand.

Intranet gekoppeld aan Teamleader

Wil jij je klanten meer mogelijkheden bieden met Teamleader? Secure Design creëert een intranet voor jouw klanten waarop factsheets, facturen, downloads en het laatste nieuws van je organisatie wordt getoond. Al deze informatie wordt direct uit het Teamleader CRM systeem opgehaald. Hierdoor kunnen klanten in een afgesloten omgeving bij vertrouwelijke documenten en blijven zij op de hoogte van actuele zaken binnen je organisatie. Het intranet zorgt voor verbinding tussen klanten en je organisatie, waarbij je klanten worden uitgenodigd tot interactie.

5 voordelen van een Teamleader koppeling

 • Creëer meer leads, verhoog je sales!
  Ontvang notificaties wanneer potentiële klanten op het web interesse tonen in producten of diensten.
 • Verhoog de klantinteractie!
  Geef klanten op het web toegang tot een ‘Mijn Account’ gedeelte en laat ze hun eigen gegevens beheren. Hiermee krijgen zij tevens toegang tot het intranet.
 • Maak klantinformatie visueel aantrekkelijk!
  Profiteer van de marketing- en designprofessionals van Secure Design.
 • Maak je CRM systeem nóg efficiënter!
  Koppel al je bedrijfsprocessen aan Teamleader en beheer alles op één centrale plek.
 • Kies voor expertise en ervaring!
  Met Secure Design kies je voor een partner met deskundigheid en ervaring op het gebied van Teamleader integratie. Je bent dus altijd verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Oneindig veel mogelijkheden met Teamleader

Ben jij op zoek naar andere online mogelijkheden met Teamleader? Naast de bovengenoemde voordelen zijn er nog veel meer opties. Wij gaan graag met jou in gesprek om op basis van jouw bedrijfsprocessen te bepalen welke mogelijkheden het beste aansluiten. Door onze ruime ervaring vinden wij altijd een geschikte oplossing voor jouw organisatie. Secure Design combineert specialisme met flexibiliteit, waardoor wij te allen tijde maatwerk bieden aan onze klanten. Jij bepaalt!

Meer informatie?

Wij bouwen en onderhouden de koppeling met het CRM systeem van Teamleader. Wil je meer informatie of heb jij andere vragen omtrent de mogelijkheden met Teamleader? Schroom niet en bel ons gerust!