Wat is jouw verhaal? , Vertel het online.

EEN GOEDE WEBSITE IS HET HALVE WERK

Websiteontwikkeling

Online krijg je de ruimte om (toekomstige) klanten jouw bedrijfsverhaal te vertellen. Waar sta je voor en wat heb je klanten te bieden? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website, een webshop, blog of Carerix website, wij zorgen er voor dat deze ontwikkeld wordt zoals jij deze in gedachten hebt.

  • Brainstormen

  • Ontwerpen

  • Bouwen

  • Onderhouden

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BOUWEN?

Daarom Secure Design

We hebben de volledige design-, web- en marketingkennis van A t/m Z in huis. Voor elk onderwerp is er een specialist die graag voor je aan de slag gaat. Jij bepaalt hoe je het hebben wilt. Heb jij je idee al precies uitgedacht en hoeft het alleen nog ontworpen te worden? Of heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij denken graag met je mee. We zijn flexibel genoeg om jou te ondersteunen, je te adviseren of alles uit handen te nemen.

Bij Secure Design hebben we ruime ervaring met de bouw van websites, webshops en online CRM koppelingen. Ook voor recruitment websites ben je bij ons aan het juiste adres. Onze mensen zijn ervaren Carerix-developers en zorgen ervoor dat jouw website naadloos aansluit op het Carerix CRM.

Websites

WordPress is booming en biedt vele oplossingen voor het opzetten van een professionele bedrijfswebsite. Hierbij kun je kiezen voor een WordPress installatie met een standaard WordPress template die we naar de huisstijl van het bedrijf custumizen, of je kunt kiezen voor een maatwerk ontwerp, dat gemaakt wordt door onze designer. Hierbij beginnen we van scratch en denken we voor elke pagina uit wat het pagina doel is, welke informatie erop moet komen te staan en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Vervolgens designen we een unieke website die volledig naar je eigen smaak ingericht kan worden. Naast WordPress websites, hebben wij ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal en Joomla! Uiteraard kunnen wij ook volledige maatwerk websites maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS-systeem, speciaal voor jouw website.

Webshops

Online verkopen is een vak apart en hoeft niet heel moeilijk te zijn. Belangrijk is dat er een overzichtelijke webshop online staat, die eenvoudig te beheren is. Wij bieden standaard oplossingen op basis van WordPress in combinatie met Woocommerce. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk webshops. We zorgen dat de website aan de voorkant gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is, terwijl deze aan de achterkant voor u gemakkelijk te onderhouden is.

Carerix website

Je kunt je Carerix website volledig naar eigen wens inrichten. Kies zelf of je een vacatureoverzichtspagina wilt of dat je juist je kandidaten wilt presenteren. Ook kunnen we een functionaliteit inbouwen waarbij de kandidaat direct online kan solliciteren. Dit alles wordt direct gekoppeld aan Carerix, dus je hebt alle informatie en gegevens in een overzichtelijk systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons weten wat we voor je kunnen bouwen, geen aanvraag is te gek! Wij zorgen ervoor dat de website ontwikkeld wordt zoals jij die in gedachten hebt.

CRM-koppeling

Maak je momenteel gebruik van Teamleader, Salesforce, Pardot of ZOHO of ben je van plan één van deze systemen binnenkort te gaan gebruiken? Deze systemen kun je gebruiken voor projectmanagement, de administratie of marketing. Wij kunnen deze systemen aan jouw website koppelen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de informatie uit een ingevuld contactformulier direct in het CRM-systeem terecht komt, of stellen we in dat bepaalde acties meteen op de website te zien zijn, wanneer deze worden aangemaakt in het CRM-systeem. Wij kunnen alles koppelen, jij bepaalt hoe je hebt hebben wilt!

Online systemen

Bespaar tijd! Automatiseer het dagelijkse bedrijfsproces. Veel dagelijkse handelingen kosten onnodig veel tijd en kunnen geautomatiseerd worden door middel van een online applicatie. Het grote voordeel van een online oplossing, is dat de data overal en altijd beschikbaar is. Wij hebben ruime ervaring met het digitaliseren van het bedrijfsproces. Zo hebben wij een volledige container terminal geautomatiseerd, een zorg routeplanner ontwikkeld en een digitaal patiëntendossier gebouwd voor de derde wereld.

API-koppeling

Tegenwoordig zijn er steeds meer online toepassingen die de mogelijkheid bieden om verbinding te maken met jouw website. Biedt sitebezoekers bijvoorbeeld de mogelijkheid om online te betalen, of kies ervoor om zelf automatisch contactgegevens te importeren. Een API-koppeling tussen dat systeem en jouw website maakt dat mogelijk. Wij kunnen onder andere koppelingen leggen tussen websites en betaalproviders zoals Mollie, social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp, online emailprogramma’s zoals Active Campaign en Mailchimp, Google programma’s zoals Analytics, Adwords en conversiemetingen en Chatprogramma’s zoals Zopim.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Jan-Dick VerheulDirecteur - Ervaren Jaren
Wij hebben voor onze nieuwe website gekozen voor Secure Design. Daar hebben we geen spijt van. Secure Design is thuis in onze recruitment branche. Ze hebben een paar goede standaard uitvoeringen en hebben de site daarnaast goed aangevuld met onze specifieke wensen. Zonder beperkingen werden al onze wensen netjes uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de prijs/kwaliteitsverhouding. http://ervarenjaren.nl/