Wat is jouw verhaal? Vertel het online!

Online krijg je de ruimte om (toekomstige) klanten jouw bedrijfsverhaal te vertellen. Waar sta je voor en wat heb je klanten te bieden? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website, een webshop, blog of Carerix website, wij zorgen ervoor dat deze ontwikkeld wordt zoals jij deze in gedachten hebt.

We hebben de volledige design-, web- en marketingkennis van A t/m Z in huis. Voor elk onderwerp is er een specialist die graag voor je aan de slag gaat. Jij bepaalt hoe je het hebben wilt. Heb jij je idee al precies uitgedacht en hoeft het alleen nog ontworpen te worden? Of heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij denken graag met je mee. We zijn flexibel genoeg om jou te ondersteunen, je te adviseren of alles uit handen te nemen.

Bij Secure Design hebben we ruime ervaring met de bouw van websites, webshops en online CRM koppelingen. Ook voor recruitment websites ben je bij ons aan het juiste adres. Onze mensen zijn ervaren Carerix-developers en zorgen ervoor dat jouw website naadloos aansluit op het Carerix CRM.

Brainstormen
Ontwerpen
Realiseren
Onderhouden

Wat klanten over ons zeggen

 • Martijn Hendrikse

  Sales manager
  - Machinefabriek Van Rijn

  Secure Design heeft een goede website geleverd voor een goede prijs. De communicatie was snel en aangenaam. Zeker aan te raden als je een nieuwe website nodig hebt!

 • Lidka van der Valk

  Marketing Manager
  - VIBES technology

  Fijne samenwerking met de rebuild van onze website. SD heeft goede suggesties voor verbetering, en een prettig oog voor detail!

 • Mony de Roos

  Senior Marketing & Communications Manager
  - BringWay

  Al in diverse projecten met Secure Design samengewerkt. Professioneel, snel, goede communicatie, fijne support en goed kennisniveau. Erg tevreden met het bureau. Ik kan dit bureau aan iedereen aanraden.

 • WF Exclusive Boattrips

  Eigenaar
  - WF Exclusive Boattrips

  Secure Design is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en een hebben een prettige crew. Snelle reactie op vragen en het team denkt mee in innovatieve oplossingen. Onze website is geheel naar wens en samen met het team van Secure Design blijven we deze optimaliseren. Ook met het maken van onze merchandising heeft Secure Design ons goed geholpen.
  Secure Design is een prettig en professioneel bedrijf. Het resultaat mag er zijn!

 • Dalia Shaieyouta

  Communicatie & PR
  - ElectronicPartner

  Secure Design heeft bijgedragen aan het succes van onze eerste digitale beurs. Ze denken mee, zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen en verzoeken. Een fijne en vriendelijke partij om mee te werken!

 • Noortje Teuwen

  Marketing
  - Uni International

  Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

 • Marvin Croon

  Senior marketeer
  - Building Heroes

  Dank voor jullie support afgelopen jaren!

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Jaimie Pattipeilohy

  Communication Advisor
  - Kedin

  De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de Kedin website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat. Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

 • Maarten de Ruiter

  Senior Consultant
  - WR Werving & Selectie

  Secure Design is een prettig bedrijf. We werken goed samen. We zijn content met alles wat Secure Design voor ons heeft gedaan.

 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Reinier Cordemeyer

  External Affairs
  - Beroependagen

  Het was een groot project met voor beide partijen uitdagingen, maar we zijn ontzettend positief en tevreden met het resultaat. Secure Design wist goed onze wensen te vertalen naar een design en uiteindelijk ook naar de website. We hebben het als een hele goede en fijne samenwerking ervaren!

 • Jaimie Pattipeilohy

  Communication Advisor
  - DirectPay

  De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de DirectPay website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat.  Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

 • Mitch Voskuilen

  Senior Digital Manager
  - Moongro

  De persoonlijke touch en het meedenkende vermogen van Secure Design onderscheid hen van de rest. Zij zijn ervaren in onze branche en wisten bepaalde pijnpunten in een vroeg stadium al aan te pakken. Daarnaast waren zij in staat om complexe multidisciplinaire projecten tegelijkertijd te managen en te voorzien van hoge kwaliteit. De developers zijn eager en leveren pas op als het echt goed is. Kortom: een aanbeveling voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een goede development partner!

 • Wouter Put

  President
  - DentalCharting

  Een betere hofleverancier is nauwelijks denkbaar. De scheppende breinen van Secure Design zijn op twee manieren zeer creatief: zowel in het aantrekkelijke en gebruikers-effectieve design van de website en de applicatie, als in de database, intelligent search en statistiek technieken. Onze klanten van Peru tot de Filippijnen en van Zuid-Afrika tot Rusland gebruiken onze dienst moeiteloos. Never change a winning team!

WordPress is booming en biedt vele oplossingen voor het opzetten van een professionele bedrijfswebsite. Hierbij kun je kiezen voor een WordPress installatie met een standaard WordPress template die we naar de huisstijl van het bedrijf customizen, of je kunt kiezen voor een maatwerk ontwerp, dat gemaakt wordt door onze designer. Hierbij beginnen we van scratch en denken we voor elke pagina uit wat het pagina doel is, welke informatie erop moet komen te staan en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Vervolgens designen we een unieke website die volledig naar je eigen smaak ingericht kan worden. Naast WordPress websites, hebben wij ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal en Joomla! Uiteraard kunnen wij ook volledige maatwerk websites maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS-systeem, speciaal voor jouw website.

Online verkopen is een vak apart en hoeft niet heel moeilijk te zijn. Belangrijk is dat er een overzichtelijke webshop online staat, die eenvoudig te beheren is. Wij bieden standaard oplossingen op basis van WordPress in combinatie met Woocommerce. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van maatwerk webshops. We zorgen dat de website aan de voorkant gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is, terwijl deze aan de achterkant voor u gemakkelijk te onderhouden is.

Je kunt je Carerix website volledig naar eigen wens inrichten. Kies zelf of je een vacatureoverzichtspagina wilt of dat je juist je kandidaten wilt presenteren. Ook kunnen we een functionaliteit inbouwen waarbij de kandidaat direct online kan solliciteren. Dit alles wordt direct gekoppeld aan Carerix, dus je hebt alle informatie en gegevens in een overzichtelijk systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat ons weten wat we voor je kunnen bouwen, geen aanvraag is te gek! Wij zorgen ervoor dat de website ontwikkeld wordt zoals jij die in gedachten hebt.

Van een groot tot klein project, iets compleet nieuws of iets bestaands doorontwikkelen: wij kunnen het. Alles volledig gekoppeld met Mysolution. Denk hierbij aan het tonen van vacatures, kandidaten en het inschieten van sollicitaties tot een volledige mijn account omgeving. Wij zorgen ervoor dat de website ontwikkeld wordt zoals jij die in gedachten hebt.

Of het nu gaat om een omvangrijk of kleinschalig project, een gloednieuw idee of het verder uitbouwen van een bestaand vacatureplatform: wij staan voor je klaar. We zorgen voor een naadloze integratie met Mysolution, van het weergeven van vacatures en kandidaten tot het inschieten van kandidaten in het ATS of ontwikkelen van een uitgebreide ‘Mijn Account’-omgeving. Wij realiseren de website precies zoals jij die voor ogen hebt.

Maak je momenteel gebruik van Salesforce of ben je van plan dit systemen binnenkort te gaan gebruiken? Wij kunnen Salesforce aan jouw website koppelen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de informatie uit een ingevuld contactformulier direct in het CRM-systeem terecht komt, of stellen we in dat bepaalde acties meteen op de website te zien zijn, wanneer deze worden aangemaakt in Salesforce. Wij kunnen alles koppelen, jij bepaalt hoe je hebt hebben wilt!

Maak je momenteel gebruik van Teamleader of ben je van plan dit systemen binnenkort te gaan gebruiken? Wij kunnen Teamleader aan jouw website koppelen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de informatie uit een ingevuld contactformulier direct in het CRM-systeem terecht komt, of stellen we in dat bepaalde acties meteen op de website te zien zijn, wanneer deze worden aangemaakt in Teamleader. Wij kunnen alles koppelen, jij bepaalt hoe je hebt hebben wilt!

Tegenwoordig zijn er steeds meer online toepassingen die de mogelijkheid bieden om verbinding te maken met jouw website. Biedt sitebezoekers bijvoorbeeld de mogelijkheid om online te betalen, of kies ervoor om zelf automatisch contactgegevens te importeren. Een API-koppeling tussen dat systeem en jouw website maakt dat mogelijk. Wij kunnen onder andere koppelingen leggen tussen websites en betaalproviders zoals Mollie, social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp, online emailprogramma’s zoals Active Campaign en Mailchimp, Google programma’s zoals Analytics, Ads en conversiemetingen en Chatprogramma’s zoals Zopim.

Bespaar tijd! Automatiseer het dagelijkse bedrijfsproces. Veel dagelijkse handelingen kosten onnodig veel tijd en kunnen geautomatiseerd worden door middel van een online applicatie. Het grote voordeel van een online oplossing, is dat de data overal en altijd beschikbaar is. Wij hebben ruime ervaring met het digitaliseren van het bedrijfsproces. Zo hebben wij een volledige container terminal geautomatiseerd, een zorg routeplanner ontwikkeld en een digitaal patiëntendossier gebouwd voor de derde wereld.