zakelijke-website3

Website of applicatie koppelen met de Nutshell API Kies voor een ervaren Nutshell partner

Heb je een bestaande website, webshop of applicatie die je wilt koppelen aan Nutshell, of wil je een compleet nieuwe website ontwikkelen die gebruikmaakt van de Nutshell API? Wij zijn dé expert in het bouwen van maatwerk Nutshell koppelingen voor websites, webshops en CRM systemen.

Onze ruime ervaring met Nutshell API-integraties zorgt voor een gegarandeerd naadloze en efficiënte koppeling. Zo hebben we al meer dan 30 Nutshell koppelingen ontwikkeld voor platforms als WordPress, WooCommerce, Laravel, Magento en Adobe Commerce.

0

Nutshell koppelingen

0

Jaar Nutshell ervaring

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze integraties waar we trots op zijn.

ViS Detachering desktop
ViS Detachering mobile

ViS Detachering

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Van Buuren desktop
Van Buuren mobile

Van Buuren

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Building Heroes desktop
Building Heroes mobile

Building Heroes

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
NABC desktop
NABC mobile

NABC

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Meer inspiratie opdoen?
wordpress1

Koppelen met Nutshell API

 • Website koppelen met Nutshell
  Vergroot de effectiviteit van je website door deze aan Nutshell te koppelen. Zo kun je formulieren integreren die automatisch nieuwe leads in Nutshell aanmaken. Hierdoor kan het salesteam direct reageren en potentiële klanten effectief opvolgen, voor een grotere kans op conversie.
 • Webshop koppelen met Nutshell
  Laat je webshop praten met Nutshell. Door je webshop te koppelen met Nutshell, worden producten automatisch op je site weergegeven en bestellingen direct in Nutshell aangemaakt. Ook kunnen klanten inloggen om bijvoorbeeld hun bestelinformatie te bekijken, dat rechtstreeks vanuit Nutshell wordt geladen.
 • Intranet of applicatie koppelen met Nutshell
  Haal het maximale uit elke klantinteractie door Nutshell te koppelen met een intranet of applicatie. Hierdoor kunnen klanten eenvoudig bestellingen plaatsen, facturen downloaden, of het laatste nieuws over jouw organisatie lezen. Deze klantgerichte benadering maakt elke interactie effectief en persoonlijk. Het versterkt de betrokkenheid en de relatie met je klanten.

Welk concept mogen we verder voor je uitwerken? Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers staat voor je klaar en denkt hierin graag met je mee!

wordpress2

Maatwerk koppeling Nutshell

We gaan verder dan een koppeling met een website, webshop of applicatie:

 • Specifieke koppeling
  De flexibiliteit van Nutshell stelt ons in staat om volledig maatwerk koppelingen te maken. We kunnen elk gewenst object ophalen en wegschrijven. Daarnaast kunnen we specifieke processen binnen Nutshell automatisch starten, verfijnd met custom voorwaarden en criteria.
 • E-mail marketing integratie
  Versterk je e-mailmarketing door je marketingplatform direct te koppelen met Nutshell. Zo worden klantlijsten en klantsegmenten automatisch gesynchroniseerd. Doordat e-mailcampagnes zijn afgestemd op actuele klantgegevens, kun je ze effectiever en efficiënter lanceren.
 • Eventregistratie, webinars en online trainingen
  Zet je website in om aanmeldingen voor evenementen direct naar Nutshell te sturen. Met deze koppeling kun je eenvoudig deelnemers van trainingen of webinars opvolgen met relevante informatie, zoals met aanbiedingen of door updates te sturen. Het verbetert de organisatie van je events en verhoogt de betrokkenheid van de deelnemers.
 • Feedback en enquêtes
  Maak gebruik van feedback- en enquêteformulieren op je website, waarvan de resultaten rechtstreeks naar Nutshell worden gestuurd. Hierdoor kun je de klanttevredenheid real-time monitoren en proactief reageren op de behoeften van de klant.
 • Afspraakplanning
  Integreer de agenda van Nutshell in je website om klanten makkelijk zelf afspraken te laten plannen. Deze afspraken worden automatisch in Nutshell geregistreerd, wat bijdraagt aan een efficiënte workflow voor je team.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Elk succesvol Nutshell-project begint met een doordacht plan en een solide aanpak. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop, en daarom voeren we alle projecten uit met ons eigen team van grafische ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Zo houden we de lijnen kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Nutshell portal ontwikkelen

Regelmatig ontwikkelen we portalen die volledig zijn gekoppeld aan Nutshell. Deze op maat gemaakte portalen zorgen voor betere toegang tot actuele informatie. Hierdoor is de samenwerking met medewerkers, klanten, partners en leveranciers goed op elkaar afgestemd.

 • Mijn account omgeving Nutshell
  Met een mijn-account portaal kunnen gebruikers hun persoonsgegevens AVG-proof beheren. Het portaal geeft ze daarnaast toegang tot o.a. bestellingen, e-mailvoorkeuren, afspraken en facturen, waardoor gebruikers volledige controle hebben over hun interacties met je organisatie.
 • Klantportal Nutshell
  Creëer een klantportal op je website, waardoor klanten eenvoudig toegang krijgen tot bijvoorbeeld accountgegevens, facturen en supporttickets, uiteraard AVG-proof. Deze directe toegang zorgt voor meer betrokkenheid omdat ze zelf hun interacties met jouw organisatie beheren. Bovendien wordt alle informatie automatisch met Nutshell gesynchroniseerd, waardoor de klantenservice efficiënt met actuele klantgegevens kan reageren.
 • Partner portal Nutshell
  Door een partnerportal op te zetten, beheer je op een effectieve manier gezamenlijke data, zoals samenwerkingsdocumenten, verkoopgegevens en projectupdates. Doordat de portal ze direct toegang geeft tot essentiële bedrijfsgegevens, kunnen ze zelfstandig werken aan marketing, projecten of verkoopkansen. Uiteraard worden hierbij alle interacties automatisch gesynchroniseerd met Nutshell.
 • Leverancier portal Nutshell
  Met een leveranciersportal beheren je leveranciers data zoals orderbeheer, facturatie en voorraadupdates vanuit één centrale plek. Deze gegevens synchroniseren direct met Nutshell, wat vele processen binnen jullie samenwerking een stuk efficiënter maakt.

Hoe maak ik mijn Nutshell CRM nóg efficiënter?

Door je bedrijfsprocessen aan Nutshell te koppelen, beheer je alle informatie over klanten, leads, partners of leveranciers op één centrale en veilige locatie. Wanneer je klanten via je website toegang geeft tot een ‘Mijn-Account’-omgeving, dan kunnen ze zelf hun gegevens beheren. Elke interactie met het CRM wordt automatisch gesynchroniseerd, wat de klanttevredenheid verhoogt en de operationele efficiëntie binnen je organisatie verbetert.

Hoe maak ik klantinformatie in Nutshell visueel aantrekkelijk?

Door samen te werken met Secure Design kun je rekenen op een team van marketing- en designprofessionals. We zorgen dat jouw klantinformatie in Nutshell niet alleen functioneel is maar er ook visueel aantrekkelijk eruitziet op jouw website, webshop of online applicatie. Wij passen daarbij moderne designprincipes toe die zorgen voor een optimale gebruiksvriendelijkheid. Dit maakt de informatie in Nutshell niet alleen nuttig, maar ook prettig om mee te werken. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Hoe verhoog ik de klantinteractie met een ‘Mijn-Account’ omgeving?

Door een ‘Mijn-Account’ omgeving aan je website toe te voegen, geef je klanten de mogelijkheid om zelf hun gegevens actief te beheren en in te zien. Deze directe controle verhoogt hun betrokkenheid aanzienlijk. Daarnaast geef je ze ook direct toegang tot het intranet van je website, waarmee ze steeds op de hoogte kunnen blijven van belangrijke updates binnen jouw organisatie. Ook dit komt de klantrelatie alleen maar ten goede.

Hoe kan Nutshell helpen om meer leads te genereren en de verkoop te verhogen?

Door je website te koppelen met Nutshell, kun je real-time notificaties ontvangen wanneer potentiële klanten interesse tonen in je producten of diensten. Dit stelt je in staat om snel te reageren, wat belangrijk is om je verkoopkansen te vergroten.

Koppelen jullie ook websites met een ander systeem dan Nutshell?

Jazeker, naast Nutshell zijn we ook ervaren in het koppelen van websites aan andere systemen zoals Salesforce en Teamleader. Deze platforms bieden allemaal krachtige mogelijkheden klantrelaties en bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te beheren. Natuurlijk adviseren we je graag over welk systeem het beste aansluit bij de specifieke behoeften van jouw organisatie, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw situatie.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de Kedin website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat. Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

Jaimie Pattipeilohy

Communication Advisor

Kan ik je helpen?
Sven Versluijs

Vragen?

We staan voor je klaar.