Webbouwer-Utrecht

Wordpress, WooCommerce, Laravel, Magento - Adobe Commerce Ervaren websitebouwer

Ben jij opzoek naar een webdesign bureau in Utrecht? Secure Design is een full service internet bureau gevestigd in de randstad. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en weten precies wat we moeten doen om jouw website naar een hoger niveau te tillen!

0

Ontwikkelde websites

0

Jaar website en webshop ervaring

Portfolio

Een greep uit onze websites en webshops in de regio Utrecht waar we trots op zijn.

ViS Detachering desktop
ViS Detachering mobile

ViS Detachering

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Van Buuren desktop
Van Buuren mobile

Van Buuren

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Solipsis desktop
Solipsis mobile

Solipsis

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Flexmix desktop
Flexmix mobile

Flexmix

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Deltamilieu Recruiters desktop
Deltamilieu Recruiters mobile

Deltamilieu Recruiters

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Derec desktop
Derec mobile

Derec

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Alterim desktop
Alterim mobile

Alterim

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Meer inspiratie opdoen?

Oplossingsgericht webdesign

Kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plek. Bij ons weet je altijd dat de website technisch goed in elkaar zit zodat nooit tegen problemen aanloopt. Naast het waarborgen van de kwaliteit zorgen onze designers altijd voor een gebruiksvriendelijk design.

Een website moet natuurlijk iets opleveren. Daarom is het belangrijk dat de nieuwe website conversie gericht is en dat je de resultaten kan meten. Ook hier kunnen wij bij ondersteunen, dankzij onze ruimte kennis over Google Analytics kunnen wij de website analyseren en optimaliseren.

Webdesign en online marketing

Wil je weten hoe wij te werk gaan? De eerste stap is het vaststellen van het doel en de boodschap van de website. Ook de stijl en het thema van de website worden uitgedacht. Vervolgens gaat onze designer aan de slag met het maken van het design. Als de definitieve versie er is gaat ons team van ICT’ers aan het werk met het realiseren van de website. Wil jij ook graag het onderhoud van de website uit handen geven? Dat kan! Naar wens verzorgen wij ook het onderhoud van de website.

Naast webdesign hebben wij ook ruime kennis over online marketing. Nadat de website online staat wil je natuurlijk dat hij vertoond wordt op Google en dat de doelgroep de website weet te vinden. Wij hebben kennis over diverse marketingprogramma’s en -tools en willen je daar graag bij ondersteunen.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Elk online succes begint met een doordacht plan. Kwaliteit staat voorop, daarom voeren we elk project uit met ons eigen team van grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Zo houden we de lijnen kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Webdesign Utrecht? Wij maken websites op maat

Wij kunnen een website maken die aansluit bij al je wensen. Wij werken met verschillende CMS systemen waardoor wij vele mogelijkheden kunnen bieden. Kies je voor een WordPress website? Dan maken wij deze op maat zodat het design aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf en jouw doelgroep. Naast bestaande CMS-systemen kunnen wij naar wens ook een heel nieuw CMS maken.

Bij het inrichten van de website zorgen wij er altijd voor dat jij gemakkelijk zelf aanpassingen kan doorvoeren of pagina’s zoals artikelen of blogs kan toevoegen. Naar wens kunnen wij na opleveren van de website een training geven over hoe je allemaal zelf kan regelen binnen je website.

Naast klanten in Utrecht hebben onder andere ook klanten in Leiden, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Haarlem.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Absoluut, onze ondersteuning stopt niet na de lancering van je zakelijke website. Dankzij onze support- en servicecontracten staan we altijd paraat met hulp en advies. Wist je dat we ook trainingen geven? Zo leer je hoe je zelf content kunt beheren en kunnen we SEO-advies geven om je vindbaarheid te verbeteren. Uiteraard zorgen we altijd voor een betrouwbare hosting zodat je website optimaal blijft draaien.

Kan ik content van mijn huidige website overnemen?

Ja, dat kan zeker. Is er sprake van een migratie naar een nieuw CMS, dan brengen we je huidige website zo dicht mogelijk bij het originele design en verbeteren het waar nodig.

Zo hoef je niet geheel opnieuw te beginnen. Andere belangrijke gegevens zoals SEO-instellingen nemen we zorgvuldig over. Ons team kan hiervoor samenwerken met je huidige webbouwer of het volledige beheer en de ontwikkeling van je nieuwe website overnemen, zodat alles soepel verloopt.

Kan ik ook met andere vragen over mijn bedrijfswebsite bij jullie terecht?

Zeker weten! Dankzij onze jarenlange ervaring met vele soorten bedrijfswebsites, hebben we op elke situatie een gepast advies. Of het nu gaat om het optimaliseren van je bedrijfswebsite, het instellen van nieuwsbrieven, het maken van e-mailsjablonen of het aanpassen van de gebruikerservaring.

Bouwen jullie ook websites met WordPress?

Jazeker, WordPress gebruiken we regelmatig vanwege zijn veelzijdigheid, maar ondersteunen ook andere Content Management Systemen, zoals Laravel, of Magento voor webshops. Laat ons in elk geval je voorkeur weten, dan kunnen we daar het beste advies op uitbrengen. Vervolgens helpen we je met een naadloze overgang naar het CMS dat het beste bij jouw situatie past.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Jazeker, dat doen we! We beschikken over een gespecialiseerd team van marketingspecialisten met ervaring in zowel algemene online marketing als specifieke strategieën voor bedrijfswebsites. We denken graag mee om met jou een online marketingstrategie op maat te ontwikkelen, perfect afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw onderneming.

Leveren jullie ook maatwerk?

Ja, of het nu gaat om een kleine aanpassing of een uitgebreid project, we stemmen je zakelijke website helemaal af op jouw bedrijfsbehoeften. Onze grafisch ontwerper zorgt voor een exclusief design en onze experts bouwen alle koppelingen en functionaliteiten die er nodig zijn voor een goede zakelijke website. Dit alles wordt ondersteund door een marketingstrategie op maat.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Samen met Secure Design hebben wij onze website een nieuwe look gegeven. Ze luisteren goed naar je wensen en komen met goede tips. De samenwerking verliep ook naar wens.

Aanrader!

Miriam Krauwel

Office Manager

Samen met Secure Design hebben wij onze nieuwe website mogen vormgeven. Door goed te luisteren naar onze behoefte is er een ontzettend mooi ontwerp gekomen die door intensief contact stap voor stap op een kwalitatieve wijze gerealiseerd is. Bij oplevering hebben we zelfs tijdsdruk op de implementatie moeten zetten en daarin konden zij uitstekend schakelen. Weer een tevreden klant!

Stephan van der Steen

Adviseur Civiele Techniek

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Voor de tweede keer de bouw van onze website aan Secure Design overgelaten. Top team perfecte professionals en daarnaast ook nog een gezellige gasten ! Geweldige samenwerking met een mooi resultaat ! Echt een aanrader.

Leo Jenster

Eigenaar

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze
ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

Jannie Mijnbeek

Marketing & Communicatie

Secure Design heeft bijgedragen aan het succes van onze eerste digitale beurs. Ze denken mee, zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen en verzoeken. Een fijne en vriendelijke partij om mee te werken!

Dalia Shaieyouta

Communicatie & PR

Voor de ontwikkeling van onze nieuwe website en de koppeling met Carerix, hadden we slechts vier weken tijd. Secure Design heeft niet alleen snel en flexibel gehandeld, maar ook meegedacht en advies gegeven over hoe we Chain in de markt konden zetten. Zij weten goed wat onze boodschap is en hebben deze weten door te vertalen naar de website. We zijn hartstikke tevreden over de snelle samenwerking.

Nev Sijacic

General Manager

Secure Design stelt in een samenwerking echt het klantbelang voorop. Bij veeleisende wensen, zijn zij altijd in staat om op een klantgerichte manier met deze wensen aan de slag te gaan. Mocht de wens niet haalbaar zijn, wordt dit vriendelijk gecommuniceerd en meegedacht over een uitstekend alternatief. Secure Design is goed in staat om mee te denken over wat je als organisatie wilt uitstralen en dit te vertalen naar een mooie website. Ze durven ook te zeggen wanneer ze denken dat het idee wat je als opdrachtgever hebt, niet aansluit op de doelgroep van je website. Verfrissend! Gedurende het hele traject word je perfect begeleid en heb je echt het gevoel dat je als klant koning(in) bent. Dat ze net een stapje harder lopen voor jou, echt hun best doen. Duidelijk, open en eerlijk advies. Met uiteindelijk een resultaat waar ik echt heel erg trots op ben en heeft gebracht dat mijn business nog beter is gaan lopen.

Lees meerminder

Evie Ruardy

Recruiter/Career Coach

Via Carerix (ons recruitmentsysteem) bij Secure Design terecht gekomen. Wij hadden specifieke wensen mbt Carerix en zochten daarbij een internetbureau dat ruime ervaring had met het bouwen van Carerix websites. En ze hebben ons niet teleurgesteld :-). Ze hebben de kennis en ervaring in huis, de communicatie is helder en duidelijk (geen verrassingen achteraf), ze denken mee, zijn flexibel, geduldig, en reageren snel. Sven, Duncan en Robin…dank je wel voor de samenwerking!!

Peter Theesing

Partner

“Wij hebben gekozen voor Secure Design wegens hun snelheid, goede netwerk en deskundigheid. De samenwerking hebben wij als flexibel, professioneel en vriendelijk ervaren. Wij zullen Secure Design zeker aanraden in ons netwerk.”

Karima Gacem

Eigenaar

Voor de bouw van onze website zochten wij een goede en betrouwbare partner. Deze hebben wij zeer zeker gevonden in Securedesign. Vanaf het eerste moment was het gevoel super en werden wij aan de hand meegenomen. Het hele proces tot aan de schitterende oplevering was een groot feest.

Peter van Neijenhof

medewerker

Secure Design is een prettig bedrijf. We werken goed samen. We zijn content met alles wat Secure Design voor ons heeft gedaan.

Maarten de Ruiter

Senior Consultant

Kan ik je helpen?
Sven Versluijs

Vragen?

We staan voor je klaar.