carerix-header
mysolution-logo

Mysolution website expert

100+ vacaturewebsites, jobboards en werken-bij websites Ervaren Mysolution webbouwer

Voor je Mysolution website kies je een betrouwbare partner. De meer dan 100 succesvol opgeleverde vacaturewebsites, jobboards en werken-bij websites bewijzen dat je op ons kunt rekenen. Vanaf concept tot zelfs na de realisatie nemen we je met deskundig advies aan de hand.

Van bestaande tot nieuwe website en van klein project tot maatwerk: we koppelen naadloos met de Mysolution API en Salesforce API. Toon vacatures of kandidaten op je pagina, of verbind je website met het Mysolution ATS. We gaan verder waar anderen ophouden: we ontwikkelen zelfs een specifieke Mysolution koppeling als dat jouw route naar succes is.

0

Vacaturewebsites

0

Jaar Mysolution partner

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze 100+ websites waar we trots op zijn, speciaal ontwikkeld voor de recruitment-, uitzend- en detacheringsbranche.

ViS Detachering desktop
ViS Detachering mobile

ViS Detachering

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Building Heroes desktop
Building Heroes mobile

Building Heroes

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Procestechniek.nl desktop
Procestechniek.nl mobile

Procestechniek.nl

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Talent Voor Tanden desktop
Talent Voor Tanden mobile

Talent Voor Tanden

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Meer inspiratie opdoen?
SD-recruitment-wall-of-websites-2

Website koppelen met Mysolution: een sterke basis

Een krachtige Mysolution website begint bij ons met een solide basis: een aantrekkelijke vacatureweergave, eenvoudig solliciteren en een overtuigend verhaal over je bedrijf. Deze basis is voorbereid op jouw groei en makkelijk uit te breiden.

We ontwikkelen elke vacaturewebsite, jobboard en werken-bij website met een responsive design, dat perfect werkt op zowel mobiel, tablet als laptop. Vacatures uit Mysolution worden automatisch op je website geplaatst en sollicitanten zie je direct als match in Mysolution staan. Dankzij het gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je altijd makkelijk zelf de pagina’s onderhouden.

Wat is er nodig voor succes en groei? Dat is voor iedereen anders. Ons team van ontwerpers ontwikkelaars en marketeers helpt je om er te komen.

carerix-1

De krachtige Mysolution website die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een website:

 • Directe koppeling met de Mysolution API
  Waar een andere webbouwer stopt, daar begint onze oplossing. Door direct met de Mysolution API en Salesforce API te koppelen is de connectie stabiel en kan deze volledig op jouw behoeften worden ingericht.
 • Conversiegericht sollicitatieproces
  Een helder sollicitatieproces brengt de hoogste conversie. Daarom zorgen we voor een laagdrempelig sollicitatieformulier, WhatsApp sollicitatie, Bel mij terug, en Kick-out questions. Zo kan de bezoeker makkelijk zijn gegevens achterlaten.
 • Jouw Mysolution website verder uitbreiden in de toekomst
  Onze recruitment websites geven je de flexibiliteit om direct uit te breiden. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld SEO-geoptimaliseerde vacature pagina’s en implementeren we regelmatig een ‘Mijn-account’ omgeving gekoppeld aan Mysolution. Daarnaast lezen we kandidaten uit om op de website te tonen en laten wij websitebezoekers zich inschrijven op de Jobalert of nieuwsbrief.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Elk succes start met een doordachte aanpak. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daarom voeren we elk project uit met onze eigen grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Zo hebben we alle expertises in eigen huis, zijn de lijntjes kort blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Door regelmatig naar de prestaties van de Mysolution website te kijken, vergroot je de kans op conversie (sollicitaties, contact aanvragen etc.) We geven hierbij advies zodat je steeds de volgende stap kunt maken.

 • Google Analytics gekoppeld aan Mysolution conversiemeting
  Meten is weten! In Google Analytics zetten we rapporten klaar die met één druk op de knop je prestatiecijfers laat zien. Conversiegegevens kunnen rechtstreeks naar Mysolution worden gestuurd. Hiermee analyseer je in Mysolution precies welke bron (zoals LinkedIn, Indeed of Google Ads) tot een sollicitatie of plaatsing heeft geleid.
 • Technische analyse voor topconditie van de website
  Google voegt dagelijks nieuwe technieken aan het algoritme toe om te beoordelen of een website technisch up-to-date is. Met tools als Google Search Console, Google PageSpeed Insights en Ahrefs houden we je website in topvorm.
 • Online marketing tools voor meer bezoekers
  Om meer online bekendheid en meer bezoekers te genereren, richten we ons op organisch verkeer via zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaald verkeer (online adverteren). We gebruiken hiervoor verschillende tools zoals Hubspot, Google Ads, LinkedIn Ads, plaatsingen op jobboards, ActiveCampaign, MailChimp en Ahrefs.

Kan ik ook met andere Mysolution vragen bij jullie terecht?

Natuurlijk, want door onze jarenlange ervaring met Mysolution kun je ons alles vragen. Zo vragen onze klanten regelmatig onze hulp bij het creëren van e-mailsjablonen, het instellen van jobalerts, of het herinrichten van de Mysolution-omgeving.

Leveren jullie ook maatwerk?

Groot project of kleine aanpassing, we passen de website helemaal aan op jouw wensen. Wil je iets unieks? Met de Mysolution premium website krijg je maatwerk. Onze grafisch ontwerper zorgt voor een exclusief design en onze Mysolution-experts bouwen alle koppelingen en functionaliteiten, ondersteund door een maatwerk marketingstrategie.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Jazeker, hiervoor hebben we zelfs een eigen team van marketingspecialisten. Zij hebben ervaring met zowel algemene online marketing als met specifieke marketing met Mysolution websites. We denken graag met je mee en maken specifiek voor jouw onderneming een online strategie op maat.

Bouwen jullie websites met WordPress?

Voor websites met Mysolution koppelingen gebruiken we vaak het WordPress CMS. Draait je bestaande website op een ander CMS? Geen probleem! We geven namelijk ook support op vele andere Content Management Systemen als je een andere voorkeur hebt dan WordPress.

Kan ik binnen een bestaande website Mysolution in laten bouwen?

Ja, dat kan. Heb je al een solide website en hoeft er alleen een Mysolution-koppeling gebouwd te worden? Dan is het zonde om helemaal opnieuw te beginnen. In dat geval werken we samen met de oorspronkelijke webbouwer of we nemen het beheer en de ontwikkeling van de gehele website over.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

5 sterren waardig.

Hans Tönjann

Directeur

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze
ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

Jannie Mijnbeek

Marketing & Communicatie

Mysolution website brochure Download

Meer cases bekijken? Ontvang gratis de brochure met onze Mysolution websites.

   privacy statement.

  recruitment-website-brochure
  Kan ik je helpen?
  Sven Versluijs

  Vragen?

  We staan voor je klaar.