Procestechniek.nl

  • Grafisch ontwerp
  • Mysolution
  • Website ontwikkeling

Procestechniek.nl zet zich al 15 jaar in voor de continuïteit in de procestechniek. Dit doen ze door bedrijven en technici met elkaar in contact te brengen én mogelijke toekomstig procestechnici te enthousiasmeren en op te leiden voor het werken in de procestechniek.

www.procestechniek.nl

Procestechniek.nl was op zoek naar een nieuwe en onderscheidende website. Hierbij moest naadloos gekoppeld zijn met Mysolution. Verder moeten hun opdrachtgevers een eigen plek op de website krijgen en moest gekoppeld worden met Vonq.

  • Alle partner bedrijven hebben een eigen branding page gekregen
  • Website volledige geautomatiseerd door te koppelen met Mysolution
  • Uniek en overzichtelijk ontwerp
  • SEO geoptimaliseerd

Tijdens verschillende brainstormsessies is er samen met Procestechniek.nl gekeken naar alle online activiteiten van het bedrijf. Hierbij zijn onder andere de doelgroep, de structuur, grafische weergave van de website en de boodschap die uitgedragen moet worden uitgewerkt. Verder is uitgebreid gekeken naar het naadloos integreren van Mysolution in de website.

Tijdens de bouw is er stap voor stap naar het eindresultaat toegewerkt. Hierbij zijn er meerdere revisierondes geweest waarbij alle onderdelen besproken zijn. Daarnaast is de koppeling met Mysolution ontwikkeld en verder geoptimaliseerd. Hierdoor zijn veel onderdelen geautomatiseerd en is het eenvoudig om vacatures te plaatsen en kunnen sollicitanten met één klik op de knop solliciteren.

Het eindresultaat is een website die klaar is voor de toekomst en waarmee Procestechniek.nl zich kan profileren als dé partner in de procestechniek branche.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten