zakelijke-website3
tl-logo-rgb

Teamleader website

Website of applicatie koppelen met de Teamleader API Kies voor een partij met ruime ervaring

Een bestaande website, webshop of applicatie koppelen met Teamleader? Of kies je ervoor om een volledig nieuwe website te laten ontwikkelen, gekoppeld met de Teamleader API? Wij zijn dé specialist in het bouwen van Teamleader koppelingen voor websites, webshops en CRM systemen.

Onze ervaring met Teamleader API-integraties zorgt gegarandeerd voor een naadloze en efficiënte koppeling. Zo ontwikkelden we al meer dan 30 Teamleader koppelingen met WordPress, WooCommerce, Laravel, Adobe Commerce en Magento.

0

Teamleader koppelingen

0

Jaar Teamleader ervaring

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze integraties waar we trots op zijn.

ViS Detachering desktop
ViS Detachering mobile

ViS Detachering

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Van Buuren desktop
Van Buuren mobile

Van Buuren

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Building Heroes desktop
Building Heroes mobile

Building Heroes

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
NAG desktop
NAG mobile

NAG

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Meer inspiratie opdoen?
wordpress1

Koppelen met Teamleader API

 • Website koppelen met Teamleader
  Koppel je website aan Teamleader en maak deze zo nóg effectiever. Implementeer bijvoorbeeld formulieren op je site die automatisch nieuwe leads in Teamleader aanmaken. Zo kan het salesteam direct reageren en potentiële klanten effectief opvolgen.
 • Webshop koppelen met Teamleader
  Laat jouw webshop communiceren met Teamleader. Door je webshop met Teamleader te koppelen, staan je producten automatisch in je webshop en worden bestellingen in Teamleader aangemaakt. Klanten kunnen inloggen waarbij ze hun bestelinformatie kunnen zien die vanuit Teamleader wordt ingeladen.
 • Intranet of applicatie koppelen met Teamleader
  Optimaliseer elke klantinteractie. Door Teamleader te koppelen met een intranet of applicatie, kunnen klanten facturen inzien of het laatste nieuws over je bedrijf lezen. Deze klantgerichte benadering maakt elk contactmoment persoonlijk en effectief, wat resulteert in een sterkere klantrelatie.

Welk concept mogen we voor je uitwerken? Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers is benieuwd naar jouw wensen!

wordpress2

Maatwerk koppeling Teamleader

We gaan verder dan een koppeling met een website, webshop of applicatie:

 • Specifieke koppeling
  Dankzij de flexibiliteit van Teamleader kunnen we volledig op maat gemaakte koppelingen maken. Hierbij kunnen we elk denkbaar object ophalen en wegschrijven. Bovendien kunnen we specifieke processen binnen Teamleader automatisch starten, gebaseerd op je eigen voorwaarden en criteria.
 • E-mail marketing integratie
  Koppel je marketingplatform direct aan Teamleader en verhoog de effectiviteit van je e-mailmarketing. Hiermee kun je klantlijsten en klantsegmenten automatisch synchroniseren. Zo lanceer je gerichte e-mailcampagnes die zijn afgestemd op actuele klantgegevens.
 • Eventregistratie, webinars en online trainingen
  Gebruik je website om inschrijvingen voor evenementen direct naar Teamleader te sturen. Deze koppeling maakt het makkelijker om deelnemers van trainingen of webinars met relevante informatie op te volgen, zoals aanbiedingen of door updates te sturen. Dit verhoogt de betrokkenheid en verbetert de organisatie van je evenementen.
 • Feedback en enquêtes
  Gebruik feedback- en enquêteformulieren op je website, die de resultaten direct doorsturen naar Teamleader. Zo kun je klanttevredenheid real-time monitoren en direct inspelen op de behoeften van de klant.
 • Afspraakplanning
  Laat je klanten makkelijk via je website afspraken plannen door de agenda van Teamleader te integreren. Deze afspraken worden automatisch in Teamleader opgeslagen voor een efficiëntere workflow voor je team.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Het succes van een efficiënte Teamleader koppeling begint met een solide plan. Kwaliteit staat voorop en daarom voeren we elk project uit met ons eigen team van grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en houdt de kwaliteit hoog.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Teamleader portal ontwikkelen

We ontwikkelen regelmatig portalen, volledig gekoppeld aan Teamleader. Deze op maat gemaakte portalen verbeteren de toegang tot actuele informatie, waardoor de samenwerking met medewerkers, klanten, partners of leveranciers efficiënt op elkaar is afgestemd.

 • Mijn account omgeving Teamleader
  Met een mijn-account portaal kunnen gebruikers direct hun persoonsgegevens AVG-proof beheren. Bovendien biedt het portaal inzicht in o.a. bestellingen, e-mailvoorkeuren, afspraken en facturen.
 • Klantportal Teamleader
  Zet een klantportal op waarmee klanten op je website eenvoudig hun eigen accountgegevens, facturen, en supporttickets -conform AVG- kunnen beheren. Deze directe toegang versterkt de klantbetrokkenheid doordat ze zelfstandig hun interacties met jouw organisatie beheren. Alle informatie wordt automatisch met Teamleader gesynchroniseerd, waardoor klantgegevens altijd up-to-date blijven en de klantenservice effectief kan reageren.
 • Partner portal Teamleader
  Met een partnerportal kunnen je partners data zoals samenwerkingsdocumenten, verkoopgegevens en projectupdates efficiënt beheren. Het geeft partners directe toegang tot essentiële bedrijfsgegevens, wat de samenwerking versterkt en de communicatie optimaliseert. Hierdoor kunnen ze zelfstandig werken aan marketing, projecten of verkoopkansen, waarbij alle interacties automatisch worden gesynchroniseerd met Teamleader.
 • Leverancier portal Teamleader
  Met een leverancier portal centraliseer je orderbeheer, facturatie en voorraadupdates. Leveranciers beheren én synchroniseren zelf hun gegevens direct met Teamleader. Het maakt vele processen een stuk efficiënter en het versterkt de relatie met leveranciers.

Hoe maak ik mijn Teamleader CRM nóg efficiënter?

Door al je bedrijfsprocessen in Teamleader in te richten, beheer je alle informatie over klanten, leads, partners of leveranciers op één centrale en veilige plek. Wanneer je klanten via je website toegang geeft tot een ‘Mijn-Account’-omgeving, dan kunnen ze zelf hun gegevens beheren. Dit zorgt ervoor dat elke interactie wordt gesynchroniseerd met Teamleader. Dit resulteert in een betere klanttevredenheid en een hogere efficiëntie binnen beide organisaties.

Hoe maak ik Teamleader klantinformatie visueel aantrekkelijk?

Ons eigen team van marketing- en designprofessionals weten hoe ze jouw klantinformatie in Teamleader niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk op jouw website, webshop of online applicatie neer kunnen zetten. Wij combineren daarbij moderne designprincipes met optimale gebruiksvriendelijkheid. Dit maakt de informatie in Teamleader niet alleen nuttig, maar ook aangenaam voor alle gebruikers. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Hoe verhoog ik de klantinteractie met een ‘Mijn-Account’ omgeving?

Door een ‘Mijn-Account’ omgeving aan je website toe te voegen, geef je klanten de mogelijkheid om zelf hun gegevens actief te beheren en in te zien. Door ze directe controle te geven, verhoog je de betrokkenheid. Daarnaast geef je ze ook direct toegang tot het intranet van je website, waarmee ze steeds op de hoogte kunnen blijven van belangrijke updates binnen jouw organisatie.

Hoe kan Teamleader helpen om meer leads te genereren en de verkoop te verhogen?

Door je website te koppelen met Teamleader, ontvang je real-time notificaties wanneer potentiële klanten interesse tonen in je producten of diensten. Dit stelt je in staat om direct te reageren waardoor je verkoopkansen toenemen.

Koppelen jullie ook websites met een ander systeem dan Teamleader?

Jazeker, naast Teamleader zijn we ook ervaren in het koppelen van websites aan andere systemen zoals Salesforce en Nutshell. Elk van deze platforms bieden krachtige mogelijkheden voor het beheer van klantrelaties en bedrijfsprocessen. We adviseren je graag over welk systeem het beste aansluit bij de specifieke behoeften van jouw organisatie, zodat je optimaal kunt profiteren van de voordelen.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

Met Secure Design werken wij al veel jaren fijn samen. Altijd snelle reactie op vragen en ze denken graag mee om de website nóg beter te laten functioneren. Begin dit jaar naar volle tevredenheid een hele mooi, nieuwe website opgeleverd waarin ze goed hebben meegedacht in de uitstraling en functionaliteiten die passen bij wat wij nodig hebben, top!

Suzanne van der Werff

Communication Manager

De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de Kedin website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat. Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

Jaimie Pattipeilohy

Communication Advisor

Kan ik je helpen?
Sven Versluijs

Vragen?

We staan voor je klaar.