Esler

  • API-koppeling
  • Carerix
  • Grafisch ontwerp
  • Online marketing
  • Website ontwikkeling

Esler helpt werkzoekenden hun ambitie waar te maken. Professionals met een achtergrond in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of elektrotechniek worden door Esler geplaats bij opdrachtgevers die hen de ruimte geven om hun ambitie waar te maken.

www.esler.nl

Na het succesvol ontwikkelen van de voorgaande website van Esler, kregen we opnieuw de vraag of we een website konden bouwen. Het doel van de website was om Esler op een krachtige manier te presenteren. Hierbij hebben ze ons gevraagd om ‘out of the box’ te denken om zo tot een uniek ontwerp te komen.

  • Uniek Beleef Esler component
  • Uitgebreide jobalert
  • Vacatures binnen reistijd d.m.v. Google Maps

Voor de ontwikkeling van de website is gekozen voor een authentiek en stoer karakter. Hiervoor heeft de website een donker thema gekregen in combinatie met kleurrijke fotografie. Door het gebruik van een oranje accentkleur, in contrast met de donkergrijze achtergrond, heeft de website zijn unieke en herkenbare uitstraling gekregen. 

Op de pagina ‘Over Esler’, kom je meer te weten over hun visie en missie, leer je het team kennen en ontdek je het verhaal achter Esler.

Het resultaat; een krachtige website die zich goed weet te onderscheiden door een unieke huisstijl.

 

Raoul Rade

Consultant
- Esler

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten