Esler

Esler helpt werkzoekenden hun ambitie waar te maken. Professionals met een achtergrond in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of elektrotechniek worden door Esler geplaats bij opdrachtgevers die hen de ruimte geven om hun ambitie waar te maken.

www.esler.nl

Door de groei van Esler sloot de huidige website niet meer aan bij de identiteit van het bedrijf. Daarom waren zij op zoek naar een partij die op een unieke wijze Esler online kon presenteren en daarbij out of the box wilde denken in de ontwikkeling.

Door het gebruik van zwart-witfoto’s komt de krachtige identiteit van Esler tot uiting op de website. Uniek is de pagina ‘Beleef Esler’, waar medewerkers hun verhaal doen over werkzaamheden, events en bijzondere projecten.

De frisse kleur oranje en de zwart-wit foto’s zorgen voor een stoere en authentieke uitstraling!

  • Uniek Beleef Esler component
  • Uitgebreide jobalert
  • Vacatures binnen reistijd d.m.v. Google Maps

Raoul Rade

Consultant
- Esler

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!