carerix-header
Bullhorn_logo

Bullhorn website expert

100+ Vacaturewebsites, jobboards en werken bij websites Ervaren Bullhorn webbouwer

Met ruim 100 gerealiseerde vacaturewebsites, uitzendwebsites, jobboards en werken-bij websites zijn wij de ervaren expert in de branche. Als toegewijde Bullhorn partner kennen we de fijne kneepjes om je leadgeneratie te verbeteren. Hierbij gaan we verder dan alleen bouwen wat nodig is. Met gericht advies blijven we je van concept tot na de realisatie actief begeleiden.

Van bestaande website tot een volledig nieuwe opzet en van klein project tot maatwerk: we koppelen vlekkeloos met de Bullhorn API. Toon kandidaten of vacatures op je site, of laat je website verbinden met het Bullhorn ATS. We stemmen de Bullhorn koppeling af op jouw wensen, of bouwen een specifieke koppeling als dat nodig is.

0

Vacaturewebsites

0

Jaar Bullhorn ervaring

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze 100+ websites waar we trots op zijn, speciaal ontwikkeld voor de recruitment-, uitzend- en detacheringsbranche.

ViS Detachering desktop
ViS Detachering mobile

ViS Detachering

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Building Heroes desktop
Building Heroes mobile

Building Heroes

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Immens desktop
Immens mobile

Immens

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Flexmix desktop
Flexmix mobile

Flexmix

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Deltamilieu Recruiters desktop
Deltamilieu Recruiters mobile

Deltamilieu Recruiters

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Group020 desktop
Group020 mobile

Group020

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
ExactPi desktop
ExactPi mobile

ExactPi

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Derec desktop
Derec mobile

Derec

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Meer inspiratie opdoen?
SD-recruitment-wall-of-websites-3

Website koppelen met Bullhorn: een sterke basis

Een goede Bullhorn website begint met een robuuste basis: een makkelijk sollicitatieproces, een toegankelijke opmaak van vacatures en een aansprekend verhaal over je bedrijf. Deze basis is ontworpen om met je mee te groeien en daarom moeiteloos aan te passen.

We bouwen elke vacaturewebsite, jobboard en werken-bij website in een responsive design. Zo is je site perfect toegankelijk via mobiel, tablet en desktop. Vacatures worden vanuit Bullhorn automatisch op je website geplaatst en sollicitanten komen direct als match in Bullhorn terecht. Door het gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je altijd makkelijk zelf de pagina’s onderhouden.

Welke doelen bepalen jouw succes? Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en strategische marketeers staat klaar om je te helpen deze doelen te bereiken.

carerix-1

De krachtige Bullhorn website die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een website:

 • Directe koppeling met de Bullhorn API
  Onze oplossing begint waar andere webbouwers stoppen. Door direct met de Bullhorn API te koppelen, is de connectie stabiel en kan deze geheel naar wens worden ingericht.
 • Conversiegericht sollicitatieproces
  Een helder sollicitatieproces brengt de hoogste conversie. Daarom zorgen we voor een laagdrempelig sollicitatieformulier, WhatsApp sollicitatie, Bel mij terug, en Kick-out questions. De bezoeker kan zo makkelijk zijn gegevens achterlaten.
 • Jouw Bullhorn website in de toekomst verder uitbreiden
  Dankzij optimale flexibiliteit zijn onze recruitment websites direct uit te breiden. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld SEO-geoptimaliseerde vacature pagina’s en implementeren we regelmatig een aan Bullhorn-gekoppelde ‘Mijn-account’ omgeving. Daarnaast lezen we kandidaten uit om op de website te tonen en kunnen websitebezoekers zich inschrijven op de Jobalert of nieuwsbrief.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Elk succes begint met een doordacht plan. Omdat kwaliteit daarbij altijd voorop staat, voeren we elk project uit met onze eigen grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Zo hebben we alle expertises in eigen huis, zijn de lijntjes kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Je vergroot de kans op conversie (sollicitaties, contact aanvragen etc.), door regelmatig naar de prestaties van je Bullhorn website te kijken. Met ons advies helpen we je om steeds de volgende stap te zetten.

 • Google Analytics gekoppeld aan Bullhorn conversiemeting
  Meten is weten, en daarom zetten we in Google Analytics rapporten klaar die met één druk op de knop je prestatiecijfers laat zien. Conversiegegevens kunnen rechtstreeks naar Bullhorn worden gestuurd. Zo kun je Bullhorn precies analyseren welke bron (zoals LinkedIn, Indeed of Google Ads, etc.) tot een sollicitatie of plaatsing heeft geleid.
 • Technische analyse voor topconditie van de website
  Google’s algoritme heeft dagelijks nieuwe technieken om te beoordelen of een website technisch up-to-date is. Met tools als Google Search Console, Google PageSpeed Insights en Ahrefs houden we je website in topvorm.
 • Online marketing tools voor meer bezoekers
  Voor het genereren van online bekendheid en meer bezoekers naar de website, richten we ons op organisch verkeer via zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaald verkeer (online adverteren). We gebruiken hiervoor verschillende tools zoals Google Ads, Hubspot, LinkedIn Ads, ActiveCampaign, MailChimp, Ahrefs en plaatsingen op jobboards.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Ook ná de lancering van je website staan we voor je klaar. Met onze support- en servicecontracten kun je voor hulp of advies altijd bij ons terecht. Als je wilt verzorgen we trainingen over hoe je zelf content kunt plaatsen. Daarnaast geven we SEO-advies om je vindbaarheid te verbeteren en zorgen we voor een betrouwbare hosting, zodat je website altijd soepel blijft werken.

Kan ik binnen een bestaande website Bullhorn in laten bouwen?

Ja, dat kan. Als je al een sterke website hebt en er alleen een Bullhorn-koppeling gebouwd moet worden, dan is het zonde om helemaal opnieuw te beginnen. In dat geval werken we samen met de oorspronkelijke webbouwer of nemen we het beheer en de ontwikkeling van de gehele website over.

Kan ik ook met andere Bullhorn vragen bij jullie terecht?

Natuurlijk; door onze jarenlange ervaring zijn we bekend met alle vragen over Bullhorn. Onze klanten vragen bijvoorbeeld regelmatig onze hulp bij het maken van e-mailsjablonen, het instellen van jobalerts, of het herinrichten van de Bullhorn-omgeving.

Bouwen jullie websites met WordPress?

We gebruiken vaak het WordPress CMS voor websites met Bullhorn koppelingen. Het maakt niet uit of je bestaande website op een ander CMS draait. We geven namelijk ook support op vele andere Content Management Systemen als je een andere voorkeur hebt dan WordPress.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Jazeker, hiervoor hebben we zelfs een eigen team van marketingspecialisten. Zij hebben ervaring met zowel algemene online marketing als met specifieke marketing met Bullhorn websites. We denken graag met je mee: specifiek voor jouw onderneming verzorgen we een online strategie op maat.

Leveren jullie ook maatwerk?

We passen de website helemaal naar jouw wensen aan, of dat nu een groot of klein project is. Wil je uniek maatwerk? Kies dan voor onze Bullhorn premium website. Onze grafisch ontwerper zorgt voor een exclusief design en onze Bullhorn-experts bouwen alle koppelingen en functionaliteiten, ondersteund door een maatwerk marketingstrategie.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze
ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

Jannie Mijnbeek

Marketing & Communicatie

Bullhorn website brochure Download

Meer cases bekijken? Ontvang gratis de brochure met onze Bullhorn websites.

   privacy statement.

  recruitment-website-brochure
  Kan ik je helpen?
  Sven Versluijs

  Vragen?

  We staan voor je klaar.