Wij zijn Secure Design

Wij onderhouden graag persoonlijk contact met onze klanten en het is onze missie om eindproducten te leveren die resulteren in blije klanten. We zijn gespecialiseerd in drie (online)vakgebieden: websiteontwikkeling, marketing en corporate branding. We kunnen je over deze vakgebieden adviseren, ondersteunen of alles volledig uit handen nemen. Jij kiest waar je ons voor inzet!

Wij zijn een groeiende organisatie. Na de oprichting in 2007 door Sven en Robin, zijn er steeds meer werknemers en klanten bijgekomen. Inmiddels bestaat het Secure Design team uit tien enthousiastelingen die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Ze staan altijd voor je klaar, geen uitdaging die ze niet tot een succesvol eind zullen brengen!

Ontmoet het Secure Design team

Wij bieden je graag support om alles uit de online mogelijkheden te halen. Of je nu een projectmatig vraagstuk hebt of alles uit handen wilt geven, wij zijn er klaar voor. Voor elk vakgebied hebben we een specialist die alle kennis in huis heeft om jouw bedrijf online krachtig neer te zetten.

Mede-eigenaar

Sven is naast mede-eigenaar van Secure Design ook de klantenman. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Mede-eigenaar

Het web heeft geen geheimen meer voor Robin. Robin is mede-eigenaar van Secure Design en is daarnaast een echte online tovenaar. Hij kan alles op het gebied van de technische achterkant van websites en systemen.

Online Marketeer

Van blog tot zakelijk nieuwsbericht en van socialmediapost tot nieuwsbrief: wat betreft online content is niks te gek voor Joyce. Als ze eenmaal begint te typen, is ze haast niet te stoppen. Creativiteit en passie voor het vak in overvloed, die zet ze graag in voor jou.

Grafisch ontwerper

Theo eet, leeft en ademt design. Hij maakt passende ontwerpen voor zowel on- als offline middelen en rust niet voordat jij 100% tevreden bent met het resultaat. Geef hem een omschrijving van waar je naar op zoek bent en Theo heeft jouw denkbeelden binnen no-time op papier.

Developer

Na zijn verre reis door Thailand was Wouter helemaal klaar voor een nieuw avontuur en besloot hij gehoor te geven aan zijn interesse voor webdevelopment. Wouter ondersteunt Robin bij het programmeren, ontwikkelen en onderhouden van websites en systemen.

Developer

Nadat hij jarenlang dacht als Wolf of Wallstreet op de beurs te eindigen, heeft Michiel toch voor zijn passie gekozen: de ICT-wereld. Binnen Secure Design werkt hij in het verlengde van Robin en bouwt hij websites, webshops en online applicaties. Code kan hij dromen.

Front-end developer & Support

Onze goedlachse Gino ondersteunt Robin bij het ontwikkelen van websites en systemen. Daarnaast kun je met al je technische vragen bij Gino terecht. Hij helpt je graag en kan de meest ingewikkelde probleemstellingen in gemakkelijke taal aan je uitleggen.

Front-end developer & Support

Laat je bij ons een website bouwen? Grote kans dat Duncan meewerkt aan het opmaken en indelen van de webpagina’s. Duncan zet zich net zo hard in voor jouw website als voor poker, hij mag zichzelf ongekroond kampioen van de lunchtafel noemen.

Front-end developer & Support

Twan reist graag, is gefocust en kan goed luisteren; niet alleen naar muziek, maar ook naar jouw wensen als klant. Hij doet er dan ook alles aan om jou als klant te helpen en je blij te maken met je website.

Developer

Door haar specialisatie in interactie-technologie kan Anouk zich goed en kritisch verplaatsen in de gebruikers van een website. Tijdens haar stage werkt ze daarom aan componenten die het gebruiksgemak van jouw website kunnen optimaliseren.