Wij zijn Secure Design

Wij onderhouden graag persoonlijk contact met onze klanten en het is onze missie om eindproducten te leveren die resulteren in blije klanten. We zijn gespecialiseerd in drie (online)vakgebieden: websiteontwikkeling, marketing en corporate branding. We kunnen je over deze vakgebieden adviseren, ondersteunen of alles volledig uit handen nemen. Jij kiest waar je ons voor inzet!

Wij zijn een groeiende organisatie. Na de oprichting in 2010 door Sven en Robin, zijn er steeds meer werknemers en klanten bijgekomen. Inmiddels bestaat het Secure Design team uit tien enthousiastelingen die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Ze staan altijd voor je klaar, geen uitdaging die ze niet tot een succesvol eind zullen brengen!

Ontmoet het Secure Design team

Wij bieden je graag support om alles uit de online mogelijkheden te halen. Of je nu een projectmatig vraagstuk hebt of alles uit handen wilt geven, wij zijn er klaar voor. Voor elk vakgebied hebben we een specialist die alle kennis in huis heeft om jouw bedrijf online krachtig neer te zetten.

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Mede-eigenaar

Het web heeft geen geheimen meer voor Robin. Robin is mede-eigenaar van Secure Design en is daarnaast een echte online tovenaar. Hij heeft uitgebreide kennis van de technische achterkant van websites en systemen.

Front-end developer & Support

Onze goedlachse Gino is verantwoordelijk voor de grafische opmaak van jouw website en het bijbehorende projectmanagement. Daarnaast kun je met al je technische vragen bij Gino terecht. Hij helpt je graag en kan de meest ingewikkelde probleemstellingen in gemakkelijke taal aan je uitleggen.

Developer

Naast verre reizen maken, gitaar spelen en wandelen met zijn hond, ontwikkelde Wouter ook een grote passie voor webdevelopment. Hij ondersteunt Robin bij het programmeren, ontwikkelen en onderhouden van websites en systemen.

Front-end developer & Support

Laat je bij ons een website bouwen? Grote kans dat Duncan meewerkt aan het grafisch opmaken en indelen van de webpagina’s. Duncan zet zich net zo hard in voor jouw website als voor een potje poker, een avondje darten of onbeperkt sushi eten.

Front-end developer & Support

Twan reist graag, is gefocust en kan goed luisteren; niet alleen naar muziek, maar ook naar jouw wensen als klant. Hij doet er dan ook alles aan om jou als klant te helpen en je blij te maken met je website.

Front-end developer & Support

In zijn vrije tijd is hij een fanatieke waterpolo speler. Op kantoor zet Baue zich maximaal in om jouw website optimaal te laten werken en er op zijn best uit te laten zien. Hij ondersteund het front-end team met het ontwikkelen en onderhouden van websites.

Grafisch ontwerper

Tijs eet, leeft en ademt design. Hij maakt passende ontwerpen voor zowel on- als offline middelen en rust niet voordat jij 100% tevreden bent met het resultaat. Geef hem een omschrijving van waar je naar op zoek bent en Tijs heeft jouw denkbeelden binnen no-time op papier.

Developer

Stan duikt graag in de back-end code van webapplicaties om nieuwe oplossingen te bedenken en ontwerpen. In zijn vrijetijd doet Stan graag aan Boulderen (klimsport) en houdt hij van gamen. Stan ondersteund het front-end team met het ontwikkelen en onderhouden van websites. 

Stagiair Informatica

Jasper vind het leuk om in zijn vrijetijd te voetballen en een potje te gamen. Jasper studeert Informatica met als specialisatie; interactie technologie, hierbij kijkt hij naar hoe gebruikers omgaan op de website en hoe hij systemen kan verbeteren op gebruiksvriendelijkheid.

Stagiair online marketing

Naast zijn enthousiasme voor marketing is Flemming een groot filmliefhebber en is hij bijna wekelijks te vinden in de bioscoop. Flemming studeert Commerciële Economie en past zijn online marketing kennis graag toe in de praktijk.