WIJ ZIJN SECURE DESIGN

Full service internetbureau Secure Design

Wij onderhouden graag persoonlijk contact met onze klanten en het is onze missie om eindproducten leveren die resulteren in blije klanten. We zijn gespecialiseerd in drie (online)vakgebieden: websiteontwikkeling, marketing en corporate branding. We kunnen je over deze vakgebieden adviseren, ondersteunen of alles volledig uit handen nemen. Jij kiest waar je ons voor inzet!

Innovatief sinds 2007

Wij zijn een groeiende organisatie. Na de oprichting in 2007 door Sven en Robin, zijn er steeds meer werknemers en klanten bijgekomen. Inmiddels bestaat het Secure Design team uit zeven enthousiastelingen die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Ze staan altijd voor je klaar, geen uitdaging die ze niet tot een succesvol eind zullen brengen!

Kom gezellig langs

Wij hebben ons gevestigd op de Perzikweg in Leiden. Hier werken we samen met het team voor ruim 150 klanten, met een in totaal met dan 185 websites. Wij ontvangen je graag voor een kopje koffie bij ons op locatie!

ONTMOET HET SECURE DESIGN TEAM

Wij bieden je graag support om alles uit de online mogelijkheden te halen. Of je nu een projectmatig vraagstuk hebt of alles uit handen wilt geven, wij zijn er klaar voor. Voor elk vakgebied hebben we een specialist die alle kennis in huis heeft om jouw bedrijf online krachtig neer te zetten.

Meet our team!

Sven Versluijs
Mede-eigenaar

Sven is naast mede-eigenaar van Secure Design ook de klantenman. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

071 36 27 963
06 25 55 01 96
sven.versluijs
Robin van Aalst
Mede-eigenaar
Het web heeft geen geheimen meer voor Robin. Robin is mede-eigenaar van Secure Design en is daarnaast een echte online tovenaar. Hij kan alles op het gebied van de technische achterkant van websites en systemen.
071 36 27 963
Robinvanaalst
Sophie van der Zwan
Online marketeer
Communicatie is haar middle name. Ze helpt je om off- en online naam te maken voor je bedrijf. Sophie verplaatst zich in jouw doelgroep en zorgt ervoor dat je door hen gezien, gehoord en gevonden wordt.
071 36 27 963
sophie.securedesign
Gino Schreve
Service & Support
Onze goedlachse Gino ondersteunt mede-eigenaar Robin bij het ontwikkelen van websites en systemen. Daarnaast kun je met al je technische vragen bij Gino terecht. Hij helpt je graag en kan de meest ingewikkelde probleemstellingen in gemakkelijke taal aan je uitleggen.  
Duco Lindner
Service & Support
Duco is onze jongste aanwinst. Hij ondersteunt Robin bij het programmeren, ontwikkelen en onderhouden van websites en systemen. In ruil voor cola doet hij (bijna) alles!
Theo van der Plas
Grafisch ontwerper
Theo eet, leeft en ademt design. Hij maakt passende ontwerpen voor zowel on- als offline middelen en rust niet voordat jij 100% tevreden bent met het resultaat. Geef hem een omschrijving van waar je naar op zoek bent en Theo heeft jouw denkbeelden binnen no-time op papier.
Sander van der Zwaan
Sales Carerix websites
Sander doet de Sales voor Carerix-websites. Hij heeft ruime ervaring in de recruitmentbranche en weet precies waar een goede recruitmentwebsite aan moet voldoen. Sander is de ideale sparringspartner en denkt graag met je mee.