Groepsfoto-personen-toegevoegd-v4

Wij zijn
Secure Design

Full service internetbureau

Wij onderhouden graag persoonlijk contact met onze klanten en het is onze missie om eindproducten te leveren die resulteren in blije klanten. We zijn gespecialiseerd in drie (online)vakgebieden: websiteontwikkeling, marketing en corporate branding. We kunnen je over deze vakgebieden adviseren, ondersteunen of alles volledig uit handen nemen. Jij kiest waar je ons voor inzet!

Innovatief sinds 2010

Wij zijn een innovatieve webbouwer die door Sven en Robin in 2010 is opgericht. Sindsdien is ons team en klantenbestand voortdurend uitgebreid. Vandaag de dag bestaat het Secure Design team uit tien gedreven specialisten met ieder met hun eigen expertise. Wij staan altijd voor je klaar en gaan elke uitdaging met succes aan!

Gedreven online specialisten Ontmoet het team

Wij bieden je graag support om alles uit de online wereld te halen. Of je nu een website, webshop, online marketing vraagstuk hebt of alles uit handen wilt geven. Voor elk vakgebied hebben we een specialist die alle kennis in huis heeft om jouw bedrijf online krachtig neer te zetten.

Het verhaal van onze collega's

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor…

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een passende oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Het web heeft geen geheimen meer voor Robin. Robin is mede-eigenaar van Secure Design en is daarnaast een echte onlin…

Het web heeft geen geheimen meer voor Robin. Robin is mede-eigenaar van Secure Design en is daarnaast een echte online tovenaar. Hij heeft uitgebreide kennis van API koppelingen en de backend van websites en systemen.

Gino Schreve

Gino Schreve

Front-end developer & Support

Onze goedlachse Gino is verantwoordelijk voor de grafische opmaak van jouw website en het bijbehorende projectmanagem…

Onze goedlachse Gino is verantwoordelijk voor de grafische opmaak van jouw website en het bijbehorende projectmanagement. Daarnaast kun je met al je technische vragen bij Gino terecht. Hij helpt je graag en kan de meest ingewikkelde probleemstellingen in gemakkelijke taal aan je uitleggen.

Wouter Veerman

Wouter Veerman

Developer

Naast verre reizen maken, gitaar spelen en wandelen met zijn hond, ontwikkelde Wouter ook een grote passie voor webde…

Naast verre reizen maken, gitaar spelen en wandelen met zijn hond, ontwikkelde Wouter ook een grote passie voor webdevelopment. Als onderdeel van het backend team programmeert, ontwikkelt en onderhoud hij websites en applicaties.

Duncan Charité

Duncan Charité

Front-end developer & Support

Laat je bij ons een website bouwen? Grote kans dat Duncan meewerkt aan het grafisch opmaken en indelen van de webpagi…

Laat je bij ons een website bouwen? Grote kans dat Duncan meewerkt aan het grafisch opmaken en indelen van de webpagina’s. Duncan zet zich net zo hard in voor jouw website als voor een potje poker, een avondje darten of onbeperkt sushi eten.

Twan Nieborg

Twan Nieborg

Front-end developer & Support

Twan reist graag, is gefocust en kan goed luisteren; niet alleen naar muziek, maar ook naar jouw wensen als klant. Hi…

Twan reist graag, is gefocust en kan goed luisteren; niet alleen naar muziek, maar ook naar jouw wensen als klant. Hij doet er dan ook alles aan om jou als klant te helpen en je blij te maken met je website.

Baue Wals

Baue Wals

Front-end developer & Support

In zijn vrije tijd is hij een fanatieke waterpolo speler. Op kantoor zet Baue zich maximaal in om jouw website optima…

In zijn vrije tijd is hij een fanatieke waterpolo speler. Op kantoor zet Baue zich maximaal in om jouw website optimaal te laten werken en er op zijn best uit te laten zien. Hij ondersteund het front-end team met het ontwikkelen en onderhouden van websites.

Tijs Ruigrok

Tijs Ruigrok

Grafisch ontwerper

Tijs eet, leeft en ademt design. Hij maakt passende ontwerpen voor zowel on- als offline middelen en rust niet voorda…

Tijs eet, leeft en ademt design. Hij maakt passende ontwerpen voor zowel on- als offline middelen en rust niet voordat jij 100% tevreden bent met het resultaat. Geef hem een omschrijving van waar je naar op zoek bent en Tijs heeft jouw denkbeelden binnen no-time op papier.

Stan van den Berg

Stan van den Berg

Developer

Stan duikt graag in de back-end code van webapplicaties om nieuwe oplossingen te bedenken en ontwerpen. In zijn vrije…

Stan duikt graag in de back-end code van webapplicaties om nieuwe oplossingen te bedenken en ontwerpen. In zijn vrijetijd doet Stan graag aan Boulderen (klimsport) en houdt hij van gamen. Stan ondersteund het front-end team met het ontwikkelen en onderhouden van websites.