WIJ ZIJN SECURE DESIGN

Full service internetbureau Secure Design

Wij onderhouden graag persoonlijk contact met onze klanten en het is onze missie om eindproducten te leveren die resulteren in blije klanten. We zijn gespecialiseerd in drie (online)vakgebieden: websiteontwikkeling, marketing en corporate branding. We kunnen je over deze vakgebieden adviseren, ondersteunen of alles volledig uit handen nemen. Jij kiest waar je ons voor inzet!

Innovatief sinds 2007

Wij zijn een groeiende organisatie. Na de oprichting in 2007 door Sven en Robin, zijn er steeds meer werknemers en klanten bijgekomen. Inmiddels bestaat het Secure Design team uit acht enthousiastelingen die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Ze staan altijd voor je klaar, geen uitdaging die ze niet tot een succesvol eind zullen brengen!

Kom gezellig langs

Wij hebben ons gevestigd op de Perzikweg in Leiden. Hier werken we samen met het team voor ruim 150 klanten, aan in totaal meer dan 185 websites. Wij ontvangen je graag voor een kopje koffie bij ons op locatie!

ONTMOET HET SECURE DESIGN TEAM

Wij bieden je graag support om alles uit de online mogelijkheden te halen. Of je nu een projectmatig vraagstuk hebt of alles uit handen wilt geven, wij zijn er klaar voor. Voor elk vakgebied hebben we een specialist die alle kennis in huis heeft om jouw bedrijf online krachtig neer te zetten.

Meet our team!

Sven Versluijs
Mede-eigenaar

Sven is naast mede-eigenaar van Secure Design ook de klantenman. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

071 36 27 963
06 25 55 01 96
sven.versluijs
Robin van Aalst
Mede-eigenaar
Het web heeft geen geheimen meer voor Robin. Robin is mede-eigenaar van Secure Design en is daarnaast een echte online tovenaar. Hij kan alles op het gebied van de technische achterkant van websites en systemen.
071 36 27 963
Robinvanaalst
Melanie Huisman
Online Marketeer
Met een passie voor communicatie en een dosis creativiteit, houdt Melanie zich bezig met alle ins en outs op gebied van online marketing. Zij helpt jouw bedrijf om de nieuwste trends toepasbaar te maken voor het bereiken van jouw doelgroep.
071-3627963
melanie@securedesign.nl
Wouter Veerman
Developer
Sinds kort heeft Wouter definitief gehoor gegeven aan zijn interesse voor webdevelopment. Na zijn verre reis door Thailand is deze backpacker helemaal klaar voor een nieuw avontuur. Wouter ondersteunt Robin bij het programmeren, ontwikkelen en onderhouden van websites en systemen.
Michiel van der Kwartel
Developer
Nadat hij jarenlang dacht als Wolf of Wallstreet op de beurs te eindigen, heeft Michiel toch voor zijn passie gekozen: de ICT-wereld. Binnen Secure Design werkt hij in het verlengde van Robin en bouwt hij websites, webshops en online applicaties. Code kan hij dromen.
Theo van der Plas
Grafisch ontwerper
Theo eet, leeft en ademt design. Hij maakt passende ontwerpen voor zowel on- als offline middelen en rust niet voordat jij 100% tevreden bent met het resultaat. Geef hem een omschrijving van waar je naar op zoek bent en Theo heeft jouw denkbeelden binnen no-time op papier.
Gino Schreve
Service & Support
Onze goedlachse Gino ondersteunt Robin bij het ontwikkelen van websites en systemen. Daarnaast kun je met al je technische vragen bij Gino terecht. Hij helpt je graag en kan de meest ingewikkelde probleemstellingen in gemakkelijke taal aan je uitleggen. 
Duncan Charite
Service & Support
Laat je bij ons een website bouwen? Grote kans dat Duncan meewerkt aan het opmaken en indelen van de webpagina’s. Duncan zet zich net zo hard in voor jouw website als voor poker, hij mag zichzelf ongekroond kampioen van de lunchtafel noemen.
Rudi Haamke
Stagiair Developer
Om zijn opleiding tot software engineer af te ronden loopt Rudi stage bij Secure Design. Hij ondersteunt het development-team en werkt momenteel aan een uitbreiding van het interne systeem van Secure Design. Zijn harde werken worden zeer gewaardeerd.
Joey de Vries
Stagiair Developer
Tijdens zijn opleiding tot Applicatie- en mediaontwikkelaar, loopt Joey stage bij Secure Design. Hij werkt op dit moment mee aan een intern project waarmee hij zijn huidige kennis blijft uitbreiden. Websites ontwikkelen en onderhouden wordt daarmee echt zijn tweede taal.