Webdesign Randstad

Ben jij opzoek naar een professioneel webdesign bureau werkzaam in de Randstad? Gefeliciteerd, je hebt ons gevonden! Wij maken niet alleen aantrekkelijke websites, wij zorgen er ook voor dat je website bijdraagt aan het behalen van je doelen zodat je meer business genereert.

Dankzij onze 10 jaar ervaring weten we wat we doen

In de afgelopen 10 jaar hebben wij al honderden bedrijven uit de Randstad online op de kaart gezet. Hierdoor weten wij precies wat een bedrijf nodig heeft om een online succes te worden. Wij maken zakelijke websites voor zowel kleine als grote bedrijven en zorgen er altijd voor dat de website aansluit bij de wensen van de klant. Laat je website bouwen door een ervaren webdesigner in de Randstad en merk duidelijk verschil.

Naast webdesign hebben wij ook verstand van online marketing. Na de livegang van de website wil je natuurlijk weten hoe de de website scoort en hoe de website geoptimaliseerd kan worden. Door het bezoekersgedrag te analyseren in Google Analytics breng je dit in kaart en kan je het beste resultaat uit je website halen. Naast Google Analytics hebben wij ook kennis over SEO, adverteren, social media en email marketing.

Tevreden klanten

jaar ervaring

+ regels code

Onze klanten aan het woord

 • Martijn Hendrikse

  Sales manager
  - Machinefabriek Van Rijn

  Secure Design heeft een goede website geleverd voor een goede prijs. De communicatie was snel en aangenaam. Zeker aan te raden als je een nieuwe website nodig hebt!

 • Lidka van der Valk

  Marketing Manager
  - VIBES technology

  Fijne samenwerking met de rebuild van onze website. SD heeft goede suggesties voor verbetering, en een prettig oog voor detail!

 • Mony de Roos

  Senior Marketing & Communications Manager
  - BringWay

  Al in diverse projecten met Secure Design samengewerkt. Professioneel, snel, goede communicatie, fijne support en goed kennisniveau. Erg tevreden met het bureau. Ik kan dit bureau aan iedereen aanraden.

 • WF Exclusive Boattrips

  Eigenaar
  - WF Exclusive Boattrips

  Secure Design is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en een hebben een prettige crew. Snelle reactie op vragen en het team denkt mee in innovatieve oplossingen. Onze website is geheel naar wens en samen met het team van Secure Design blijven we deze optimaliseren. Ook met het maken van onze merchandising heeft Secure Design ons goed geholpen.
  Secure Design is een prettig en professioneel bedrijf. Het resultaat mag er zijn!

 • Dalia Shaieyouta

  Communicatie & PR
  - ElectronicPartner

  Secure Design heeft bijgedragen aan het succes van onze eerste digitale beurs. Ze denken mee, zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen en verzoeken. Een fijne en vriendelijke partij om mee te werken!

 • Noortje Teuwen

  Marketing
  - Uni International

  Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

 • Marvin Croon

  Senior marketeer
  - Building Heroes

  Dank voor jullie support afgelopen jaren!

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Jaimie Pattipeilohy

  Communication Advisor
  - Kedin

  De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de Kedin website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat. Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

 • Maarten de Ruiter

  Senior Consultant
  - WR Werving & Selectie

  Secure Design is een prettig bedrijf. We werken goed samen. We zijn content met alles wat Secure Design voor ons heeft gedaan.

 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Reinier Cordemeyer

  External Affairs
  - Beroependagen

  Het was een groot project met voor beide partijen uitdagingen, maar we zijn ontzettend positief en tevreden met het resultaat. Secure Design wist goed onze wensen te vertalen naar een design en uiteindelijk ook naar de website. We hebben het als een hele goede en fijne samenwerking ervaren!

 • Jaimie Pattipeilohy

  Communication Advisor
  - DirectPay

  De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de DirectPay website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat.  Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

 • Mitch Voskuilen

  Senior Digital Manager
  - Moongro

  De persoonlijke touch en het meedenkende vermogen van Secure Design onderscheid hen van de rest. Zij zijn ervaren in onze branche en wisten bepaalde pijnpunten in een vroeg stadium al aan te pakken. Daarnaast waren zij in staat om complexe multidisciplinaire projecten tegelijkertijd te managen en te voorzien van hoge kwaliteit. De developers zijn eager en leveren pas op als het echt goed is. Kortom: een aanbeveling voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een goede development partner!

 • Wouter Put

  President
  - DentalCharting

  Een betere hofleverancier is nauwelijks denkbaar. De scheppende breinen van Secure Design zijn op twee manieren zeer creatief: zowel in het aantrekkelijke en gebruikers-effectieve design van de website en de applicatie, als in de database, intelligent search en statistiek technieken. Onze klanten van Peru tot de Filippijnen en van Zuid-Afrika tot Rusland gebruiken onze dienst moeiteloos. Never change a winning team!

Of je nou een aanpassing wilt aan je bestaande website of een compleet nieuwe website wil laten maken, wij helpen je verder! Als eerst maken wij graag kennis met jouw en het bedrijf om een duidelijk beeld te krijgen van de organisatie. Vervolgens denken we de website per pagina uit. Wat is het doel per pagina en welke conversiepunten zijn er? Dit zijn allemaal aspecten die we in de brainstorm fase uitdenken. Als dit allemaal op papier staat gaan onze designer aan de slag met het maken van een ontwerp. Als het definitieve ontwerp af is zal de website worden gerealiseerd. Naar keus kan je ook het onderhoud van de website uit handen geven.

Naast webdesign zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van koppelingen tussen programma’s wat processen sneller laat verlopen. Loop je wel eens tegen problemen aan met de software dat je gebruikt en verspil je veel tijd aan langzame processen? Wij kunnen je helpen!

Webdesign Leiden

Al honderden bedrijven in de Randstad op de kaart gezet

Ben jij op zoek naar een professionele webbouwer in de Randstad die jouw WordPress website kan bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In de afgelopen jaren hebben wij veel unieke WordPress websites gebouwd en daar komen er maandelijks nieuwe bij. WordPress heeft een aantal handige functionaliteiten waardoor jij gemakkelijk na oplevering van de website aanpassingen kan doorvoeren. Wij houden van open en transparante communicatie en houden onze klanten gedurende het hele project op de hoogte van de stappen die we nemen. Bij ons weet je zeker dat je trots kan zijn op het eindresultaat!

Naast WordPress hebben wij verstand van andere CMS-systemen zoals Drupal, Laravel of Joomla. Daarnaast kunnen wij ook een nieuw op maat gemaakte CMS maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Omdat wij werkzaam zijn in de hele Randstad hebben wij onder andere klanten in Leiden, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Amsterdam Zuid, Capelle aan de IJssel & Wassenaar.

Hebben jullie een vaste werkwijze voor een zakelijke website?

Ja. Of je nu kiest voor een standaard of een maatwerk website, we werken altijd volgens een vast stramien. Voor elke pagina denken we uit wat het paginadoel is, welke informatie erop moet komen en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Hierbij denken we ook mee over conversiepunten en call-to-actions.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, dat kan. Alle websites die we opleveren zijn gebruiksvriendelijk en daarom zelf eenvoudig te beheren. Na de oplevering van je website geven we een training hoe je zelf content kunt plaatsen, foto's kunt veranderen en andere wijzigingen kunt maken in de pagina's. Je kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen op het gebied van webdevelopment.

Werken jullie alleen o.b.v. WordPress?

Nee. Naast Wordpress hebben we ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal, Laravel of Joomla. We kunnen ook een volledig maatwerk CMS maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS, speciaal voor jouw website. Uiteraard is deze gebruiksvriendelijk te beheren.

Neem een kijkje in ons portfolio

Neem contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Je kan ons altijd bellen voor vragen of langskomen bij ons op kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij kijken er naar uit om samen met jou te sparren en tot een mooi eindresultaat te komen.

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer: *

  Email: *

  Bericht: *

  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!